Filter til Neato Botvac D6

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Neato Botvac (4)
 2. checkmark
  Roborock S5 Max (1)
 3. checkmark
  Roborock S5 / S50 (1)
Farve
 1. checkmark
  Lilla (4)
 2. checkmark
  Hvid (1)
 3. checkmark
  Sort / Hvid (1)
 4. checkmark
  Sort (1)
 5. checkmark
  Orange (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Neato Botvac D6 filtre - Køb nye og gode filtre til skarpe priser

Her på siden finder du et udvalg af nye og gode filtre til din Neato Botvac D6 robotstøvsuger. Neato Botvac D6 er en del af Neato Botvac D-serien. Alle modeller i D-serien er formet som et D, heraf navnet, så de kan komme godt ind i hjørner og kanter i hjemmet. Derudover er de designet flade, så de kan komme under møbler og sofaer. Mange har deres Neato Botvac D6 stående under en reol eller sofa, så den ikke er synlig, når den ikke kører. Botvac robotstøvsugere er nogle af de bedst kendte og mest populære på markedet i dag. De er lavet af det amerikanske robotfirma, Neato Robotics. Neato Botvac robotstøvsugere skiller sig ud fra de ældre robotstøvsugere med deres længere børster, der kan nå helt ind til væggen og ud i hjørnerne. 

Hvis du er den lykkelige ejer af en Neato Botvac D6 robotstøvsuger, men er begyndt at tvivle lidt på dens ydeevne, så kan det meget vel være dens filter, der trænger til en udskiftning. Man kan tit fornemme med det samme om et filter trænger til en udskiftning, fordi det syner tydeligt. Hvis du føler, at du selv skal svinge støvsugeren efter, at Neato Botvac D6 har været i gang, så tyder det på, at et filter eller en børste skal udskiftes. Et filter bliver fyldt med tiden, og skal derfor skiftes fra tid til anden - ligesom med almindelige støvsugerposer. 

Her på siden finder du et udvalg af nye gode filtre til din Neato Botvac D6 robotstøvsuger. HEPA filtre er i høj kvalitet, nemme at skifte i din robotstøvsuger og kan opsamle alt støv, hår, krummer og andet skidt fra gulvet. Lige så snart du har udskiftet dit filter, så kan du mærke en verden til forskel. Du kan lynhurtigt se resultater, og derfor gælder det bare om at få skiftet dit filter hurtigst muligt! Her på siden finder du pakkeløsninger med filtre fra HEPA, som du kan få mængderabat på, og så slipper du for, at stå og mangle et filter lige pludselig.

Find alt hvad du mangler af tilbehør til din Neato Botvac D6 hos os

Hvis ikke det er dit filter, der trænger til en udskiftning, og du stadig synes at din Neato Botvac D6 underpræsterer, så kan det også skyldes børsterne. Børsterne på en Neato Botvac D6 skal også udskiftes fra tid til anden. Det kan enten være hvis de er slidt op eller hvis de er blevet beskadiget under en karambolage med et stykke legetøj eller lignende. Vi fører et bredt udvalg af Neato Botvac D6 tilbehør, hvor du naturligvis også kan finde de bedste Neato Botvac D6 børster til din robotstøvsuger. Alle vores børster er i høj kvalitet, som du kan købe til lave priser! 

Find dit nyt filter i vores udvalg og få din Neato Botvac D6 robotstøvsuger tilbage i topform igen! Hvis du har spørgsmål til vores udvalg af filtre eller øvrige produkter, så kontakt endelig vores kundeservice. Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon +45 71 99 91 92 eller skrive en mail til: [email protected]. Du kan også benytte dig af vores live chat, som du finder nederst i højre hjørne!