Tilbehør til Neato Botvac Robotstøvsuger

  • Børster til Neato Botvac Robotstøvsuger

    Børster til Neato Botvac Robotstøvsuger

  • Filtre til Neato Botvac Robotstøvsuger

    Filtre til Neato Botvac Robotstøvsuger

NeatoTilbehør til Neato Botvac Robotstøvsuger

Neato Botvac er en af de bedst kendte og mest populære serier af robotstøvsugere fra det amerikanske robotfirma Neato Robotics. Botvac-serien indeholder efterhånden en hel række modeller, og de skiller sig ud fra ældre robotstøvsuger serier ved at have lange børster, der når helt ind til væggen og ud i hjørnerne. 

En robotstøvsuger letter rengøringsarbejdet gevalidigt og kan ofte gøre et grundigere stykke arbejde end en manuel støvsuger. Det flade, kompakte design på Neato Botvac-modellerne gør, at de kan komme ind under lave møbler og helt ud til kanterne, hvor det normalt er forbundet med stort besvær.

Støvsugeren er en pålidelig rengøringsmakker, men for at sikre, at den altid kører problemfrit, er det vigtigt at udskifte børster og filtre i god tid. Bliver filteret overfyldt, nedsætter det nemlig robotstøvsugerens sugeevne, og du vil måske opleve, at du selv er nødt til at støvsuge efter - og så er der jo ikke så meget fidus i at have en smart robotstøvsuger.

Også børsterne vil med tiden blive slidte eller måske knække af i kontakt med en uventet genstand på gulvet. Heldigvis er de nemme at udskifte uden ekstra hjælp, og du finder alle børster til din støvsuger i vores katalog ovenfor. Hvis støvsugeren kommer i karambolage med eksempelvis et bordben, kan det i værste fald betyde, at støvsugeren tager skade. Bliver et af hjulene slået skævt eller får et hak, kan det forstyrre støvsugerens rengøringsprogram og betyde, at arbejdet ikke bliver optimalt. Derfor er det en god ide at holde øje med, hvornår hjulene er ved at være slidte - i vores sortiment kan du finde separate ekstra hjul til Neato Botvac, så du kan udskifte dem løbende, som det bliver nødvendigt.