Børster til Neato Botvac Robotstøvsuger

 • Børster til Neato Botvac D4

  Børster til Neato Botvac D4

 • Børster til Neato Botvac D5

  Børster til Neato Botvac D5

 • Børster til Neato Botvac D6

  Børster til Neato Botvac D6

 • Børster til Neato Botvac D7

  Børster til Neato Botvac D7

 • Børster til Neato Botvac D8

  Børster til Neato Botvac D8

 • Børster til Neato Botvac D9

  Børster til Neato Botvac D9

 • Børster til Neato Botvac D10

  Børster til Neato Botvac D10

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Neato Botvac (5)
 2. checkmark
  Roborock S5 Max (1)
 3. checkmark
  Roborock S5 / S50 (1)
Farve
 1. checkmark
  Sort (5)
 2. checkmark
  Hvid (1)
 3. checkmark
  Sort / Hvid (1)
 4. checkmark
  Orange (1)
 5. checkmark
  Lilla (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Børster til Neato Botvac - Kæmpe udvalg

Børster til Neato Botvac

Neato Botvac er imponerende robotter med en kraftig sugeevne og en speciel kombinations-børste, der opfanger både støv, skidt og hår rigtig effektivt. I modsætning til flere konkurrenter, rengør Neato Botvac gulvene i lige linjer. Dette giver en langt mere systematisk og særdeles grundig støvsugning. De populære D-formed

e robotstøvsugere giver et rigtig godt rengøringsresultat, så dit hus altid er skinnende rent. Vil du gerne fortsætte med at holde dine gulve så rene som muligt, skal du huske at vedligeholde din støvsuger, og udskifte sliddelene jævnligt.

Her på siden finder du et væld af udstyr og tilbehør, som kan hjælpe med til at holde din robotstøvsuger kørende i mange år. Vil man gerne vedligeholde sin robotstøvsuger, anbefaler vi at udskifte børster jævnligt, og løbende sikre, at de er fri for hår, hundehår, kattehår eller andet skidt, som kan samle sig i børsterne.

Hvor ofte skal du skifte børster på en robotstøvsuger?

Hver gang din Neato Botvac tager en tur hen over dine gulve, slider det på robottens børster. De klarer en stor del af arbejdet, når der gøres rent. Er din Botvac begyndt at give en dårligere rengøring af dine gulvoverflader, kan det være, at børsterne trænger til en udskiftning. Vi anbefaler, at man holder løbende øje med robotstøvsugerens børster og skifter dem efter behov. Der kan hurtigt sætte sig skidt og hår, som kan forhindre børsterne i at køre optimalt. 

Hvordan skifter du børster på Neato Botvac robotstøvsuger?

Er det tid til at udskifte en eller begge børster på din Neato Botvac, er heldet med dig. Lige netop Neato har designet deres robotstøvsugere således, at udskiftning af børster er super hurtigt og nemt. Du skal blot bruge nye børster, og altså ikke noget værktøj.

Start med at vende din robotstøvsuger på hovedet. Skal du udskifte sidebørsten? Den kan du afmontere ved at trække forsigtigt i den, indtil den popper af. Hvis du skal udskifte hovedbørsten, skal du starte med at fjerne børste-beskytteren, som sidder henover børstehuset. På samme måde som sidebørsten, skal børstebeskytteren blot trækkes af, hvorefter du får adgang til hovedbørsten. Tag nu den gamle hovedbørste ud og indsæt den nye hovedbørste. 

Kom ind i alle hjørner og kanter med forskellige børster

Der sidder to effektive børster under en Neato Botvac robotstøvsuger. Tilsammen giver de en komplet støvsugning, som når ud til alle kanter og hjørner. Hovedbørsten er større end andre konkurenternes, og når et større område. Hovedbørsten er en combo-børste, som er særdeles velegnet til at samle hår, hundehår og kattehår op fra gulvet. Børsten består af flere forskellige materialer, som har hver deres fordel, når det kommer til rengøring af skidt og snavs. 

Sidebørsten er en spiralbørste, som effektivt samler støv op fra gulvet op fra gulvet, langs kanter og ude i hjørnerne. 

Der kan sætte sig en del hår i begge børster, som kan afholde børsterne fra at køre rundt. Vær opmærksom på børsternes stand, og sørg for at vedligeholde din robotstøvsuger. Sådan sikrer du, at din robotstøvsuger holder sig kørende i længst tid.