Børster til Neato Botvac D6

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Neato Botvac (5)
 2. checkmark
  Roborock S5 Max (1)
 3. checkmark
  Roborock S5 / S50 (1)
Farve
 1. checkmark
  Sort (5)
 2. checkmark
  Hvid (1)
 3. checkmark
  Sort / Hvid (1)
 4. checkmark
  Orange (1)
 5. checkmark
  Lilla (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Neato Botvac D6 børster - Stort udvalg af børster i høj kvalitet til din robotstøvsuger 

Her på siden finder du et bredt udvalg af børster til din Neato Botvac D6 robotstøvsuger. Neato Botvac D6 er en del af Neato Botvac D-serien, som efterhånden indeholder mange forskellige modeller. Neato Botvac D6 er en robotstøvsuger, der kan alt hvad du måtte drømme om. Du kan styre den direkte fra din smartphone, så du kan bestemme hvornår på dagen den skal køre samt du kan starte og stoppe den, hvis du har lyst. Alle Neato Botvac i D-serien er formet som et D, så de nemmere kan komme ind i hjørner og kanter. Derudover har den et fladt design, så de kan komme under diverse møbler. 

Hvis du ønsker, at få det optimale ud af din Neato Botvac D6 robotstøvsuger, så skal du købe nogle gode børster. Her på siden finder du forskellige børster i høj kvalitet, så du kan få det bedste ud af din Neato Botvac D6 robotstøvsuger. Du kan hurtigt fornemme om børsterne trænger til en udskiftning. Hvis din Neato Botvac D6 pludselig ikke rengøre ordentligt, så er det formentlig børsterne, der trænger til en udskiftning. Det er ofte enten børster eller filter, der trænger til en udskiftning.

Vi tilbyder også et udvalg af Neato Botvac D6 filtre til lave priser, så du kan få din Neato Botvac D6 tilbage på rette køl. Mange har støvsugerposer liggende til deres almindelige støvsuger, så man altid kan skifte pose midt i en støvsugning. Det vælger mange også at have, når det kommer til filtre til en robotstøvsuger. Hvis du altid vil være sikker på, at få en topklasse rengøring, så kan du købe vores samlede pakkeløsninger, hvor du får 3 stk. HEPA filtre til en skarp pris - så undgår du at stå uden filter igen i det næste lange stykke tid.

Få det optimale ud af din Neato Botvac D6 med vores børster

På vores side finder du både hovedbørster, som er den største børste i Neato Botvac D6, og små sidebørster, som kan monteres efter behov. Hvis du ved at du gerne vil have kanter og hjørner rengjort, så kan du montere de smarte sidebørster på din Neato Botvac D6. Sidebørsterne, som du finder i vores udvalg, er i høj kvalitet og vil ikke efterlade ridser på dit gulv. I vores udvalg finder du også en hovedbørste til Neato Botvac D6, som er lavet i materialer af højkvalitet. Den sikre en optimal ydeevne uden at efterlade ridser og udformningen af børsten gør, at den er god til at samle diverse snavs op fra gulvet. 

Hvis du er på udkig efter endnu mere tilbehør til din robotstøvsuger, så har vi sammensat et bredt udvalg af Neato Botvac D6 tilbehør til lave priser. Her finder du både gummibælte og magnetbånd til din robotstøvsuger. Gummibæltet vil kunne beskytte din Neato Botvac D6 mod skrammer og skader, hvis den skulle banke ind i et bord eller stol undervejs. Det smarte magnetbånd kan bruges til at afmærke zoner, hvor du ikke ønsker, at din Neato Botvac D6 skal køre i løbet af dagen. Det kan være et sted, hvor du har lavthængende gardiner eller lignende. Gå endelig på opdagelse her på siden og find lige det børstehoved, som din Neato Botvac D6 står og mangler, for at kunne rengøre optimalt igen!