Børster til Neato Botvac D5

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Neato Botvac (5)
 2. checkmark
  Roborock S5 Max (1)
 3. checkmark
  Roborock S5 / S50 (1)
Farve
 1. checkmark
  Sort (5)
 2. checkmark
  Hvid (1)
 3. checkmark
  Sort / Hvid (1)
 4. checkmark
  Orange (1)
 5. checkmark
  Lilla (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Neato Botvac D5 børster - Børster i høj kvalitet til din robotstøvsuger

Er du ikke helt tilfreds med præstationen fra din Neato Botvac D5? Det kan meget vel skyldes at børsterne trænger til en udskiftning. Man kan hurtigt se, om ydeevnen på ens robotstøvsuger er dalende. Man kan dermed også mærke en verden til forskel, når man får skiftet børsterne. Vi tilbyder et bredt udvalg af Neato Botvac D5 børster i høj kvalitet, så du kan få det optimale ud af din robotstøvsuger igen. 

Neato Botvac D5 er en del af Neato Botvac D-serien. En serie, hvor der efterhånden er mange modeller at finde. Vi tilbyder tilbehør til alle modeller i D-serien, og du kan derfor altid købe dine børster, filtre m.m. til din Neato Botvac robotstøvsuger hos os. Neato Botvac er en af de bedst kendte robotstøvsugere på markedet, og er derfor også at spotte i manges hjem i dag. Med Neato Botvac D5 kan du have fuld kontrol over rengøringen derhjemme ved hjælp af din smartphone. Du kan via Neato-appen starte, stoppe og planlægge støvsugningen samt modtage eventuelle notifikationer på farten. Du kan altså sørge for, at du altid kommer hjem til et helt rent hjem - ren luksus! 

Køb Neato Botvac D5 børster i høj kvalitet til lave priser hos os

Alt dette kan du kun få glæde af, hvis du sørger for, at få skiftet filter og børster undervejs. Hvis dine børster er beskadiget eller slidte, så går det ud over rengøringen. I vores udvalg af børster finder du blandt andet smarte sidebørster. De er gode at tage i brug, hvis du ved at din Neato Botvac D5 skal tage sig af hjørner og kanter undervejs i støvsugningen. Vi tilbyder sidebørster i høj kvalitet, som ikke laver ridser på dit gulv. 

I en Neato Botvac D5 er der monteret en hovedbørste, som er den største børste på robotstøvsugeren. Hvis først den bliver slidt, så skal den skiftes ud eller kan du lige så godt selv trække støvsugeren, og det er jo bestemt ikke meningen med en robotstøvsuger! I vores udvalg finder du en hovedbørste til Neato Botvac D5, som kan sikre en optimal ydeevne uden at efterlade ridser på gulvet. Den er lavet i materialer af højkvalitet, og kan samle både hår, støv og andet skidt op fra gulvet.

Du vil hurtigt kunne mærke en verden til forskel, når du skifter en slidt børste ud med en ny. Derfor bør du også bare få købt en ny børste, når det er tid. Det vil både gavne din robotstøvsuger og dig selv! Udover at en ny børste gør underværker for din Neato Botvac D5, så gør et nyt filter det også. Ligesom på almindelige støvsugere, hvor støvsugerposen skal skiftes med jævne mellemrum, så skal filteret på en robotstøvsuger også skiftes. I vores udvalg finder du Neato Botvac D5 filtre i høj kvalitet til lave priser. Du kan købe sammensatte pakker, hvor du får mængderabat på eksempelvis 3 stk. Neato Botvac D5 filtre. 

Kontakt endelig vores kundeservice, hvis du har spørgsmål

Hvis du har spørgsmål til vores udvalg af Neato Botvac D5 børster, tilbehør eller noget helt tredje, så kontakt endelig vores kundeservice. Vores dygtige og søde medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig på bedste vis! Ring til vores telefon +45 71 99 91 92 eller skriv en mail til: [email protected]. Vi besvare alle henvendelser hurtigst muligt! Du kan også altid skrive til vores live chat, som du finder nederst i højre hjørne og få hurtigt svar på dit spørgsmål!