Børster til Neato Botvac D10

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Neato Botvac (5)
 2. checkmark
  Roborock S5 Max (1)
 3. checkmark
  Roborock S5 / S50 (1)
Farve
 1. checkmark
  Sort (5)
 2. checkmark
  Hvid (1)
 3. checkmark
  Sort / Hvid (1)
 4. checkmark
  Orange (1)
 5. checkmark
  Lilla (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Neato Botvac D10 børster - Lækre børster i høj kvalitet til din robotstøvsuger

Hvis du synes at din Neato Botvac D10 robotstøvsuger ikke får alt snavs med efter en rengøring, så kan det godt tyde på, at dine børster måske skal skiftes. Her på siden finder du lige de børster, du skal bruge til din Neato Botvac D10. Neato Botvac D10 er det nyeste skud på stammen i Neato Botvac D-serien. Det er en robotstøvsuger, der kan det hele. Den har fået en kraftigere sugestyrke, længere køretid samt en bedre byggekvalitet. Den har fået en forbedret sugeevne på hele 25% i forhold til eksempelvis Neato Botvac D8. Den er alt i alt, det ypperste inden for robotstøvsugere. Neato Botvac er de mest populære og kendte robotstøvsugere på markedet, og er derfor at spotte i rigtig mange hjem i dag. 

Her på siden finder du gode børster til din Neato Botvac D10, som er nødvendigt på et tidspunkt. Med tiden vil dine børster blive slidte og trænge til en udskiftning. Det kan også være at dine børster er blevet beskadiget, hvis de har været i karambolage med legetøj eller lignende. Uanset hvad, så skal børsterne skiftes ud fra tid til anden. Du vil hurtigt mærke en kæmpe forskel fra en slidt børste til en ny børste! Der er verden til forskel, derfor gælder det bare om at få skiftet dem ud hurtigst muligt. 

Her på siden finder du børster i høj kvalitet, både hovedbørster og sidebørster. De små sidebørster er gode til at tage støv fra kanter, vægge m.m., hvor hovedbørsten er den største børste i Neato Botvac D10. Den er specielt designet til at kunne fjerne diverse skidt og snavs fra gulvet, uden at tilføre en eneste ridse på gulvet. Den får din Neato Botvac D10 til at køre rundt, som var den smurt i olie. 

Find alt tilbehør til din Neato Botvac D10 hos Evermart

Til trods for, at Neato Botvac D10 har en forbedret sugeevne, så er der også en stopklods, hvad det angår. Dine filtre skal skiftes fra tid til anden, og det finder du også her hos os. Hvis du lige har skiftet en ny børste på din Neato Botvac D10 og den stadig ikke gør sit arbejde helt perfekt, så kan det meget vel være dit filter, der trænger til en udskiftning også. Vi tilbyder Neato Botvac D10 filtre fra det populære mærke, HEPA. Det er de bedste filtre til din robotstøvsuger, og du kan købe dem til en skarp pris her hos os! 

Vi har et bredt udvalg af Neato Botvac D10 tilbehør, så du kan få det optimale ud af din lækre Neato Botvac D10 robotstøvsuger. Hvis du har spørgsmål til os, så kontakt endelig vores kundeservice. Du kan ringe til os på telefon +45 71 99 91 92. Hos Evermart bestræber vi os altid efter, at give vores kunder den bedste oplevelse, når de handler hos os! Derfor får du også altid fri fragt og lynhurtig dag-til-dag levering, når du køber dine Neato Botvac D10 børster hos os!