Neato Botvac D8

 • Børster til Neato Botvac D8

  Børster til Neato Botvac D8

 • Filter til Neato Botvac D8

  Filter til Neato Botvac D8

 • Tilbehørspakker til Neato Botvac D8

  Tilbehørspakker til Neato Botvac D8

 • Dørtrinsrampe til Neato Botvac D8

  Dørtrinsrampe til Neato Botvac D8

Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Neato Botvac D8 tilbehør - Find ALT tilbehør til din robotstøvsuger

Er du den heldige ejer af en lækker Neato Botvac D8 robotstøvsuger? Her på siden finder du alt hvad du skal bruge af tilbehør til din Neato Botvac D8. Vi forhandler tilbehør i høj kvalitet til lave priser. Neato Botvac D8 er en del af Neato Botvac D-serien, som efterhånden har mange modeller under sig. Neato Botvac er de mest kendte og populære robotstøvsugere på markedet i dag - og det er der naturligvis en rigtig god grund til! Alle modellerne i Neato Botvac D-serien er D-formet og flade i design, så de kan komme ordentligt ind i hjørner og under reolerne. Derudover er de alle udstyret med lange børster, så de kan få det hele med rundt i kanterne. 

Du kan styre din Neato Botvac D8 over din smartphone, hvor du blandt andet kan planlægge til punkt og prikke, hvornår du ønsker rengøring i hjemmet. Din Neato Botvac D8 scanner og kortlægger hele dit hus, så den kommer rundt i alle hjørner. Du kan lave zoner, hvor du ikke ønsker, at den skal hen. Det kan være i soveværelset eller henne hvor de lavthængende gardiner hænger. Med tiden vil filter og børste på Neato Botvac D8 trænge til en udskiftning. Du finder både filter og børster her på siden i høj kvalitet til lave priser. 

Bredt udvalg af børster og filtre til Neato Botvac D8

Vi tilbyder forskellige slags Neato Botvac D8 børster, så du kan finde lige det, der passer til dit behov. Du finder blandt andet en ny hovedbørste, som er den største børste i din robotstøvsuger. Den er formet specielt, så den kan opsamle både skidt og snavs. Hvis du ved, at du gerne vil have kanter rene, så kan du montere to sidebørster til din Neato Botvac D8. De er nemme at på- og afmontere, så du kan gøre det efter behov. 

Hvis du synes at din Neato Botvac D8 pludselig har en relativt dårlig sugeevne, så kan det tyde på at dit filter trænger til en udskiftning. Vi tilbyder Neato Botvac D8 filtre fra HEPA, der passer til netop din Neato Botvac robotstøvsuger. Mange vælger at købe flere på en gang, så de har flere filtre liggende og altid kan skifte et filter hurtigt. Derfor har vi sammensat pakkeløsninger, så du eksempelvis kan købe 3 stk. filtre til en skarp pris! Så slipper du for, at skulle bekymre dig om filtre i det næste lange stykke tid. 

Udover børster og filter, så finder du også både magnetbånd og gummibælte til din Neato Botvac D8 her på siden. Et gummibælte er til dig, der gerne vil passe ekstra godt på din Neato Botvac D8 robotstøvsuger. Det påføres rundt om robotstøvsugeren, og sidder som beskyttelse, hvis robotstøvsugeren skulle banke ind i nogle møbler undervejs. Magnetbåndet er til at afskærme steder, hvor du ikke ønsker, at din Neato Botvac D8 skal køre. Gå endelig på opdagelse i vores brede udvalg af Neato Botvac D8 tilbehør og find lige det, du mangler!