Tilbehørspakker til Neato Botvac Robotstøvsuger

 • Tilbehørspakker til Neato Botvac D4

  Tilbehørspakker til Neato Botvac D4

 • Tilbehørspakker til Neato Botvac D5

  Tilbehørspakker til Neato Botvac D5

 • Tilbehørspakker til Neato Botvac D6

  Tilbehørspakker til Neato Botvac D6

 • Tilbehørspakker til Neato Botvac D7

  Tilbehørspakker til Neato Botvac D7

 • Tilbehørspakker til Neato Botvac D8

  Tilbehørspakker til Neato Botvac D8

 • Tilbehørspakker til Neato Botvac D9

  Tilbehørspakker til Neato Botvac D9

 • Tilbehørspakker til Neato Botvac D10

  Tilbehørspakker til Neato Botvac D10

Hvordan bruger jeg en tilbehørspakke til Neato Botvac robotstøvsuger?

Tilbehørspakker til Neato Botvac robotstøvsugere er nemme og overskuelige at gøre brug af. Filtre, støvsugerposer og børster kan monteres nemt og enkelt, ligesom når du normalt skifter dele på din Neato Botvac. Der er som sådan ingen væsentlige forskelle.

Men du behøves ikke at skifte et filter, en støvsugerpose eller en børste samtidigt. Det er forskelligt, hvornår de forskellige dele har brug for at blive udskiftet med nye dele. Nogle dele skal skiftes hver 2. eller 3. måned, hvorimod at andre dele skal skiftes hvert halve år. 

Den bedste tommelfingerregel i forhold til, hvornår noget skal skiftes, det er at kigge på, hvor effektivt robotstøvsugeren støvsuger gulvet, og om resultatet efter en støvsugning er ensartet i hele hjemmet. Ellers skifter man oftere filter og støvsugerpose end børster.

Når en sliddel så skal skiftes, kan disse dele selvfølgelig fås hver for sig eller i samlede Neato Botvac robotstøvsuger tilbehørspakker, hvor kun de mest nødvendige dele er samlet.

Desuden er tilbehørspakker til Neato Botvac robotstøvsugere smarte at have liggende inde i skabet, så man altid har dele til udskiftning af sliddele på sin Neato Botvac robotstøvsuger.