Filter til Neato Botvac D4

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Neato Botvac (4)
 2. checkmark
  Roborock S5 Max (1)
 3. checkmark
  Roborock S5 / S50 (1)
Farve
 1. checkmark
  Lilla (4)
 2. checkmark
  Hvid (1)
 3. checkmark
  Sort / Hvid (1)
 4. checkmark
  Sort (1)
 5. checkmark
  Orange (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Neato Botvac D4 Filtre - Bredt udvalg af filtre til din robotstøvsuger 

Er du den lykkelige ejer af Neato Botvac D4? Vi tilbyder et bredt udvalg af filtre specielt til din robotstøvsuger, så du kan få det optimale ud af den. Neato Botvac D4 er en del af Neato Botvac D-serien. Neato Botvac er nogle af de mest populære og bedst kendte robotstøvsugere på markedet, og er derfor at spotte i manges hjem i dag. En robotstøvsuger kan være din bedste ven, men det kræver at den fungerer optimalt hver gang. Hvis den skal kunne det, så skal du holde øje med filter og børsterne på den. Vi tilbyder alt hvad du skal bruge af tilbehør til Neato Botvac D4. Du finder både Neato Botvac D4 børster, filtre og andet tilbehør i vores udvalg til skarpe priser!

Neato Botvac D4 er flad i design, så den kan køre under alle møbler. Mange har den stående under en reol eller lignende, så den ikke er synlig i dagligdagen, når den ikke kører. Børsterne på en Neato Botvac D4 er specielt designet til at kunne samle små støvpartikler og andet skidt op fra gulvet. Kombinationerne af børster gør, at din Neato Botvac D4 kan køre som smurt i olie over alle overflade - alt lige fra gulvtæpper til klinker. 

Hvis der er nogle steder, du ikke ønsker, at din robotstøvsuger skal køre, så kan du finde et smart magnetbånd i vores udvalg. Magnetbåndet kan bruges til at markere zoner af, hvor du ikke ønsker, at din Neato Botvac D4 skal køre. Det kan være på et langhårede gulvtæppe, ved lavthængende gardiner eller lignende. 

Køb nye filtre til Neato Botvac D4 i høj kvalitet 

For at din Neato Botvac D4 kan virke optimalt, så kræver det, at du skifter filteret fra tid til anden. Du kan hurtigt se, om din robotstøvsuger trænger til en udskiftning af filteret. Hvis den har mistet sugeevnen, så er det tid til at få skiftet filteret. Forskellen fra et godt brugt filter til et helt nyt kan være enorm. Du kan hurtigt se en kæmpe forskel, så hellere få det gjort frem for, at du selv skal hive støvsugeren frem efterfølgende. 

Her på siden finder du et udvalg af filtre til din Neato Botvac D4. Vores HEPA filtre er i høj kvalitet, og opsamler alt det støv, hår og andet skidt, som robotstøvsugeren suger op fra gulvet i løbet af en rengøring. Vores HEPA filter passer til hele Neato Botvac D-serien, så hvis du har en Neato Botvac D6 eller Neato Botvac D10, så kan du finde filter, der passer til din model her hos os. 

Find alt tilbehør til din Neato Botvac D4 hos os

Udover at et filter kan gøre underværker for din robotstøvsuger, så kan nye børster også gøre en kæmpe forskel. Børsterne på en Neato Botvac D4 kan godt blive beskadiget og slidte med tiden, hvilket går ud over rengøringen. Derfor skal du huske at holde øje med børsterne, så du kan få det optimale ud af din Neato Botvac D4. 

Hvis du har spørgsmål til vores udvalg af filtre eller øvrige produkter, så kontakt endelig vores kundeservice. Vi sidder klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål alle hverdage på både mail, telefon og vores live chat! Husk, at du altid får gratis fragt og dag-til-dag levering, når du køber dine Neato Botvac D4 filtre hos os!