Filter til Neato Botvac D7

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Neato Botvac (4)
 2. checkmark
  Roborock S5 Max (1)
 3. checkmark
  Roborock S5 / S50 (1)
Farve
 1. checkmark
  Lilla (4)
 2. checkmark
  Hvid (1)
 3. checkmark
  Sort / Hvid (1)
 4. checkmark
  Sort (1)
 5. checkmark
  Orange (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Neato Botvac D7 filtre - Køb nye og gode filtre til din robotstøvsuger

Leder du efter et nyt filter til din Neato Botvac D7 robotstøvsuger? Så er du havnet det helt rigtige sted. Vi tilbyder filtre i høj kvalitet til lave priser, der passer til din Neato Botvac D7 robotstøvsuger. Neato Botvac D7 er en del af Neato Botvac D-serien. I Neato Botvac D-serien findes der efterhånden mange forskellige modeller. De er alle formet som et D, heraf også navnet, så de nemmere kan komme ind i diverse hjørner. Du kan styre din Neato Botvac D7 over din smartphone, så du kan planlægge, starte og stoppe rengøringen derhjemme, mens du er på farten. Man kan spotte en Neato Botvac D7 i mange hjem efterhånden, da det er blevet manges nye bedste ven. 

Det lyder jo alt sammen rigtig godt, men hvis ikke du skifter filteret fra tid til anden, så stopper din Neato Botvac D7 med at suge snavs op fra gulvet - og så må man sige, at fidusen går lidt af, at have en robotstøvsuger. Her på siden finder du filtre fra HEPA i høj kvalitet, så du altid kan have en robotstøvsuger, der fungerer i topklasse. HEPA filtre opsamler alt støv, hår og lignende fra gulvet - de er super nemme at få monteret på din Neato Botvac D7. Mange vælger at købe flere filtre på en gang, så de ikke skal tænke over det i den næste lange stykke tid. Vi har sammensat pakkeløsninger her på siden, hvor du opnår en mængderabat. Det kan være rart, at have ekstra filtre liggende, så du ikke skal tænke over det lige foreløbig. 

Kæmpe udvalg af Neato Botvac D7 tilbehør til lave priser

Udover at et filter skal skiftes på din Neato Botvac D7 fra tid til anden, så skal din børste også skiftes på et tidspunkt. Vi tilbyder et udvalg af Neato Botvac D7 børster i høj kvalitet til lave priser. Du finder både sidebørster og den store hovedbørste. Det er vigtigt, at man prioriterer kvalitet, når man vælger ny børste til sin Neato Botvac D7. Du vil lynhurtigt kunne se resultater, hvis du udskifter en gammel slidt børste med en helt ny fra vores udvalg. Sidebørsterne er til montering, hvis du ønsker, at kanter og lignende skal rengøres også. 

Vi har sammensat et bredt udvalg af Neato Botvac D7 tilbehør, hvor du kan finde lige det, din robotstøvsuger står og mangler. Hvis du har spørgsmål til vores udvalg, så kontakt endelig vores kundeservice. Vi sidder klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål på både telefon, mail og live chat. Ring endelig til os på telefon +45 71 99 91 92 eller send en mail til: [email protected].