Filter til Neato Botvac D9

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Neato Botvac (4)
 2. checkmark
  Roborock S5 Max (1)
 3. checkmark
  Roborock S5 / S50 (1)
Farve
 1. checkmark
  Lilla (4)
 2. checkmark
  Hvid (1)
 3. checkmark
  Sort / Hvid (1)
 4. checkmark
  Sort (1)
 5. checkmark
  Orange (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Neato Botvac D9 filtre - Køb nye & gode filtre til din robotstøvsuger

Er din Neato Botvac D9 robotstøvsuger ved at have en dårlig sugeevne? Det er der heldigvis en løsning på! Hvis bare man sørger for, at skifte filter regelmæssigt på en robotstøvsuger, så skulle man gerne kunne komme problemet til livs. Her på siden finder du et udvalg af filtre til Neato Botvac D9, så du kan få din robotstøvsuger tilbage i topform! Neato Botvac D9 er en del af Neato Botvac D-serien, som efterhånden har mange modeller under sig. Neato Botvac er de mest populære og kendte robotstøvsugere på markedet i dag. Du kan kontrollere rengøringen derhjemme, selvom du er på farten. Med en tilhørende Botvac-app kan du både stoppe, starte og planlægge rengøringen derhjemme - så er du sikker på, at du altid kommer hjem til et helt rent hjem. 

Hvis ikke din Neato Botvac D9 suger ordentligt, så er den ikke meget værd. Derfor bør du altid huske at holde øje med dit filter. Du kan også nemt se på selve rengøringen, om dit filter trænger til en udskiftning. Du vil i hvert fald straks kunne se kæmpe forskel, efter du har skiftet til et nyt filter! Her på siden finder du filtre fra HEPA, som er lavet i høj kvalitet. Mange vælger at have flere filtre liggende i skabet, så de altid har et ved hånden. Det er enormt ærgerligt at sætte sin Neato Botvac D9 til rengøre hjemmet, mens man er på arbejde, for så at komme hjem og finde ud af, at den ikke har suget noget som helst. Vi har sammensat samlede pakker med filtre, hvor du kan få mængderabat. Alle vores filtre til Neato Botvac D9 er nemme at montere og er specielt udviklet til at opsamle støv, hår og andet skidt fra gulvet. 

Stort udvalg af lækkert tilbehør til Neato Botvac D9

Hvis du har skiftet dit filter, og du stadig ikke synes at din Neato Botvac D9 rengøre helt optimalt, så kan det være børsten også trænger til en udskiftning. Vi tilbyder også forskellige Neato Botvac D9 børster i høj kvalitet til lave priser, så du kan få udskiftet dine børster. Børster skal skiftes når de er slidt ned eller blevet beskadiget. Du vil hurtigt kunne se, hvis de er for slidte, da de ikke samler skidtet op lige så effektiv som førhen.  

Når man har købt sig en lækker Neato Botvac D9, så gælder det om at få det meste ud af den. Det rette tilbehør kan gøre det endnu federe med en Neato Botvac D9 robotstøvsuger! Du kan eksempelvis finde magnetbånd i vores kæmpe udvalg af Neato Botvac D9 tilbehør. Magnetbånd bruges til at afskærme et område, som du ikke ønsker, at din robotstøvsuger skal ind på. Det kan være børneværelset eller der hvor de lange fine gardiner hænger.  

Hvis du har spørgsmål til vores udvalg af Neato Botvac D9 filtre eller øvrige produkter, så er du altid velkommen til at kontakte os! Vores kundeservice sidder klar alle hverdage, så du kan få den helt rette hjælp. Ring til os på telefon +45 71 99 91 92 eller skriv en mail til os på: [email protected]. Vi bestræber os altid efter, at give vores kunder den bedste oplevelse, når de handler hos os! Vi har i skrivende stund +500.000 tilfredse og glade kunder, og det er blandt andet takket være vores dygtige kundeservice!