Filter til Kärcher

 • Kärcher WD1 Filter

  Kärcher WD1 Filter

 • Kärcher WD2 Filter

  Kärcher WD2 Filter

 • Kärcher WD3 Filter

  Kärcher WD3 Filter

 • Kärcher WD4 Filter

  Kärcher WD4 Filter

 • Kärcher WD5 Filter

  Kärcher WD5 Filter

 • Kärcher WD6 Filter

  Kärcher WD6 Filter

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Kärcher WD2 (2)
 2. checkmark
  Kärcher WD3 (2)
 3. checkmark
  Kärcher SE 4002 (2)
 4. checkmark
  Kärcher SE 4001 (2)
 5. checkmark
  Kärcher WD4 (1)
 6. checkmark
  Kärcher WD5 (1)
 7. checkmark
  Kärcher WD6 (1)
Farve
 1. checkmark
  Gul (2)
 2. checkmark
  Brun (1)
 3. checkmark
  Orange (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Billige Filtre til Alle Kärcher Støvsugere

Et rent filter er en forudsætning for en god rengøring, og derfor bør du ofre rengøre filtret i din Kärcher-støvsuger. Men vidste du, at rengøring faktisk ikke er nok, hvis du vil bibeholde din støvsugers maksimale sugeevne.

Det er ikke muligt at gøre et støvsugerfilter 100% rent, så hvis du vil have maksimal ydeevne fra din Kärcher-støvsuger, så er du nødt til at udskifte filteret fra tid til anden. Dette kan du nemt selv gøre på få sekunder, og her på Evermart.dk finder du et stort udvalg af gode og billige filtre til alle slags Kärcher-støvsugere. Tag blot et kig i varekataloget i toppen af denne side. Her finder du masser af tilbud på filtre, der passer perfekt til din Kärcher-støvsuger, så du lynhurtigt kan komme i gang med at støvsuge på fuld kraft igen.

Vi har et væld af gode og billige støvsugerfiltre til alle nedenstående Kärcher-støvsugere:

Kärcher WD1 Filtre
Kärcher WD2 Filtre
Kärcher WD3 Filtre
Kärcher WD4 Filtre
Kärcher WD5 Filtre

Alle produkterne her på Evermart.dk er i rigtig høj kvalitet. Vi indkøber med omhu, og derfor finder du kun rigtig gode produkter her på siden. Samtidig har vi besluttet at presse alle priser helt i bund, så du altid får maksimal value-for-money, når du handler her på Evermart.dk

Vi har også Billige Støvsugerposer til Kärcher og Billige Mundstykker & Adaptere til Kärcher.

Hvorfor skal filtret udskiftes?

Filtret skal udskiftes, fordi et rent filter giver din støvsuger maksimal ydeevne, og når din støvsuger yder maksimalt, så kan du støvsuge endnu hurtigere og mere effektivt. Vi ved alle, hvor kedeligt det er at støvsuge, og derfor giver det ingen mening at bruge mere tid på det end højst nødvendigt. Ved at skifte filtret i din Kärcher-støvsuger jævnligt sikrer du dig, at din støvsuger bevarer sin store sugeevne.

Et tilstoppet filter leder faktisk ikke kun til nedsat sugeevne. Det kan også forårsage overophedning.

Hvornår skal filtret udskiftes?

Det er meget forskelligt, hvornår du bør udskifte filtret i din Kärcher-støvsuger.

Hvis du støvsuger meget, så skal du skifte filtret ofte, og hvis du støvsuger lidt, så skal du selvfølgelig ikke skifte filtret så ofte. Mange producenter foreskriver, at du bør skifte filtret cirka hver 6. måned, men det er helt op til dig selv at vurdere, om denne frekvens er passende i forhold til dig forbrug.

Hvordan udskiftes filtret?

Når du skal skifte filtret på din Kärcher-støvsuger, så tager du bare låget af, fjerner det gamle filter og sætter et nyt filter i. På få sekunder er du altså klar til at genoptage støvsugningen på fuld kraft!

Når du skifter filteret, kan du med fordel også tjekke, om din støvsugerpose trænger til en udskiftning (og vice versa, selvfølgelig).

Vi elsker value-for-money

Alle vores Kärcher-filtre er i rigtig høj kvalitet, men priserne er super lave. Når du køber filtre til din Kärcher-støvsuger her på Evermart.dk, så får du altså maksimal værdi for pengene.

Gratis og lynhurtig levering

Hvis du ikke gider betale for fragt, så forstår vi dig godt! Her på Evermart.dk får du altid fri fragt på alle dine ordrer, hvis du vælger det.

Du kan også altid vælge vores lynhurtige dag-til-dag-levering, så du kan bestille i dag og modtage din pakke allerede i morgen. Denne lynhurtige dag-til-dag-levering tilbyder vi 365 dage om året!