Filter til Kärcher WD1

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Billige Filtre til Kärcher WD1

Din støvsugers filter har godt af at blive rengjort én gang hver 3. måned, men hvis du synes, at det er for meget, så kan du rengøre dit filter hver gang, du udskifter støvsugerposen  i din Kärcher WD1-støvsuger.

Ligeledes anbefales det, at du udskifter filtret i din støvsuger cirka hver 6. måned, hvis du ønsker at bibeholde din støvsugers sugeevne. Det er vigtigt at huske, at din støvsuger ligesom din bil eller din cykel har brug for vedligehold, og her handler det altså ikke om sommerdæk og olieskift, men derimod udskiftning af støvsugerpose og filter.

Vi har også Billige Støvsugerposer til Kärcher WD1 og Billige Mundstykker & Adaptere til Kärcher WD1.

Hvorfor skal filtret udskiftes?

Måske tror du, at du blot kan nøjes med at rengøre dit filter jævnligt, så du slipper for nogensinde at skulle udskifte filtret. Og det kan du i princippet også godt, hvis du er ligeglad med din støvsugers ydeevne. Det er klart, at det er gavnligt for støvsugeren at få renset filtret, men på den lange bane er det også nødvendigt at udskifte filtret, da en rengøring ikke er 100% effektivt. Når du vælger at udskifte dit filter (hvilket du bør gøre cirka hver 6. måned), så er du sikker på, at din støvsuger yder maksimalt, så du får den allerbedst og den allerhurtigste rengøring.

Hvornår skal filtret udskiftes?

Der er ikke nogen formel for, hvornår det er mest optimalt at udskifte filtret i din Kärcher WD1-støvsuger, da rengøringsbehovet varierer enormt meget fra person til person. Nogle personer støvsuger næsten dagligt, mens andre helst undgår at gøre det mere end én gang i ugen. Ligeledes er nogle hjem mere eksponerede overfor skidt og snavs end andre, og derfor vil filtret også blive tilstoppet tilsvarende hurtigt.

Tommelfingerreglen siger, at du med fordel kan udskifte filtret i din støvsuger én gang hvert halve år, men du kan selv vurdere, om du mon kunne have gavn af at foretage udskiftningen enten oftere eller sjældnere end dette.

Hvordan udskiftes filtret?

Det er lige så nemt at udskifte filteret, som det er at udskifte støvsugerposen i din Kärcher WD1-støvsuger. Du bruger blot de to håndtag i siden til at tage låget af din støvsuger, og herefter kan du nemt afmontere det eksisterende filter, så du kan smide det ud og derefter montere det nye filter. Selve udskiftningen tager kun få sekunder, når du har prøvet det et par gange.

Gode & billige filtre på Evermart.dk

Alle vores produkter er nøje udvalgte, så kvaliteten altid er helt i top, og vores støvsugerfiltre til din Kärcher WD1 er selvfølgelig ingen undtagelse. Ovenfor finder du hele vores udvalg af gode filtre til din støvsuger, og prisen har vi skruet helt i bund, fordi vi mener, at du skal have maksimal værdi for dine penge. Vi kalder det maksimal value-for-money, og vi håber, at du finder det interessant.

Bestil i dag - modtag i morgen

Hvis du bestiller i dag, så modtager du din ordre allerede i morgen. Vores lynhurtige dag-til-dag-levering kan du bruge 365 dage om året, så du kan bestille på enhver given dag (også weekender, ferier og helligdage) og få leveret dine varer allerede dagen efter. Du har også mulighed for at vælge gratis fragt, hvis du kan vente lidt længere på at modtage dine varer.