Kärcher WD1

 • Støvsugerposer til Kärcher WD1

  Støvsugerposer til Kärcher WD1

 • Filter til Kärcher WD1

  Filter til Kärcher WD1

 • Mundstykker til Kärcher WD1

  Mundstykker til Kärcher WD1

 • Duftkugler til Kärcher WD1 Støvsuger

  Duftkugler til Kärcher WD1 Støvsuger

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Kärcher WD6 (12)
 2. checkmark
  Bosch Serie 4 (12)
 3. checkmark
  Miele (12)
 4. checkmark
  Bosch  (12)
 5. checkmark
  Electrolux (12)
 6. checkmark
  Kärcher Støvsugere (12)
 7. checkmark
  Bosch Serie 2 (12)
 8. checkmark
  Bosch Serie 6 (12)
 9. checkmark
  Siemens IQ300 (12)
 10. checkmark
  Siemens Synchropower (12)
 11. checkmark
  Miele C2 Serien (12)
 12. checkmark
  Miele C1 Serien (12)
 13. checkmark
  Nilfisk  (12)
 14. checkmark
  Numatic Henry / Hetty (11)
 15. checkmark
  Hoover (11)
 16. checkmark
  Nilfisk Buddy II (11)
 17. checkmark
  Kärcher SE 4002 (9)
 18. checkmark
  Kärcher SE 4001 (9)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (6)
 2. checkmark
  Sort (5)
 3. checkmark
  Gennemsigtig (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Stort Udvalg af Kärcher WD1 Støvsuger Tilbehør

Kärcher WD1-støvsugeren er en fantastisk rengøringsmaskine, som hjælper dig med alle former for dagligdags-rengøring. Med sit lave strømforbrug på cirka 1000 watt og mange fede features er Kärcher WD1 den perfekte støvsuger til enhver husholdning. Den har en 15-liters plastic-beholder, som både er enormt robust og resistent overfor stød og slag. Mundstykket kan hurtigt udskiftes, så du nemt og effektivt kan rengøre alle overfladerne i dit hjem, hvad enten du har tæppe, trægulv, vinylgulv eller klinker. Med de rette mundstykker kan du faktisk også rengøre møbler såvel som lamper med din Kärcher WD1-støvsuger. Kärcher WD1-støvsugeren har en kompakt størrelse, som tillader dig at opbevare den overalt, hvor der er bare en lille smule plads. Det være sig både i bryggerset eller i skabet. Faktisk vejer Karcher WD1-støvsugeren blot 3.7 kg, og dimensionerne er 331 x 352 x 461 mm.

Kärcher WD1 kan vitterligt støvsuge alt

Med en Kärcher WD1-støvsuger kan du støvsuge alt op fra gulvet. Støvsugeren har stor sugekraft, og den kan både håndtere vådt og tørt snavs. Har du også de rette mundstykker og adaptere til din Kärcher WD1, så kan du bruge den til stort set alt rengøring af overflader i hele dit hjem. Støvsugeren har også en smart blæse-funktion, som kan puste til skidtet i stedet for at suge det ind.

Masser af Kärcher WD1 Tilbehør på Evermart.dk

Du finder alverdens former for tilbehør til din Kärcher WD1 her på Evermart.dk, herunder Støvsugerposer til Kärcher WD1, Filtre til Kärcher WD1 & Mundstykker til Kärcher WD1. Alle vores produkter er i høj kvalitet, men samtidig er prisen skruet helt i bund, fordi vi ikke forhandler overpriced mærkevarer. Derimod forhandler vi udelukkende rigtig gode produkter til rigtig gode priser, så du altid er sikret maksimal value-for-money, når du handler på Evermart.dk.

Her på siden har vi samlet alt vores tilbehør til din Kärcher WD1, så du hurtigt og nemt kan finde præcist dét, du står og mangler, hvad enten det er et praktisk mundstykke, en ny støvsugerpose eller et nyt filter. Vores priser er som sagt super lave, og du kan bare scrolle op herfra og gå på udkig i vores varekatalog, som bugner med gode tilbud.

Kärcher WD1 Støvsugerposer

Her på Evermart.dk forhandler vi et væld af billigt udstyr og tilbehør til din Kärcher WD1 støvsuger, og vi har selvfølgelig også billige støvsugerposer, så du hurtigt og billigt kan bestille nye støvsugerposer til din WD1 støvsuger. Støvsugerposen er rigtig nem at udskifte; det tager dig kun få sekunder, og så er du klar til at genoptage støvsugningen.

Du finder hele vores udvalg af Kärcher WD1 i varekataloget ovenfor. Du kan også vælge kategorien “Kärcher WD1 Filtre” i toppen af siden, og så vil du udelukkende blive præsenteret for filtre, der passer perfekt til din Kärcher WD1 støvsuger.

Kärcher WD1 Filtre

For at optimere din støvsugers ydeevne er det vigtigt, at du ikke bruger et tilstoppet filter. Dette vil nedsætte din støvsuger funktionsevne, og i værste tilfælde kan et tilstoppet filter forårsage overophedning. Derfor anbefales det, at du får renset eller skiftet dit filter hver gang, du udskifter støvsugerposen i din Kärcher WD1.

Find hele vores udvalg af filtre til Kärcher WD1 støvsugeren i varekataloget ovenfor. Vi har gjort søgningen nem for dig ved at samle alle de produkter, der passer til din Kärcher WD1, men hvis du udelukkende leder efter filtre til din Kärcher WD1, så kan du vælge kategorien “Kärcher WD1 Filtre” allerøverst på siden. Herefter vil du kun blive præsenteret for gode og billige filtre, der passer perfekt til din Kärcher WD1.

Kärcher WD1 Mundstykker & Adaptere

Hvis du har de rigtige mundstykker til din Kärcher WD1 støvsuger, så kan du bruge den til at rengøre endnu flere steder i dit hjem. For eksempel kan et smalt mundstykke komme ind mange af de steder, hvor det originale mundstykke ikke kan nå, hvilket er enormt smart for dig, som har mange smalle kroge i dit hjem. Med et blødt børstemundstykke kan du nemt støvsuge sarte overflader, som ellers ville blive ridsede ved støvsugning.

Du finder alle vores mundstykker og adaptere til din Kärcher WD1 støvsuger i varekataloget ovenfor. Gå blot på udkig og find præcist det, du leder efter. Er du kun ude efter mundstykker til din Kärcher WD1 støvsuger, så kan du vælge kategorien “Kärcher WD1 Mundstykker & Adaptere” øverst på siden.

Fri fragt og lynhurtig levering

Evermart.dk tilbyder Danmarks bedste leveringsservice. Hos os får du altid mulighed for at vælge fri fragt, men du kan også vælge vores super hurtige dag-til-dag-levering, så du kan bestille i dag og modtage din pakke allerede i morgen.

Blandt andet igennem vores fantastiske leveringsservice har vi opnået en fremragende score på Trustpilot. Denne TrustScore er vi enormt stolte af, og vi sætter en stor dyd i fortsat at levere en endnu bedre service til dig, når du handler her på Evermart.dk.