Mundstykker til Kärcher WD1

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Kärcher WD6 (12)
 2. checkmark
  Bosch Serie 4 (12)
 3. checkmark
  Miele (12)
 4. checkmark
  Bosch  (12)
 5. checkmark
  Electrolux (12)
 6. checkmark
  Kärcher Støvsugere (12)
 7. checkmark
  Bosch Serie 2 (12)
 8. checkmark
  Bosch Serie 6 (12)
 9. checkmark
  Siemens IQ300 (12)
 10. checkmark
  Siemens Synchropower (12)
 11. checkmark
  Miele C2 Serien (12)
 12. checkmark
  Miele C1 Serien (12)
 13. checkmark
  Nilfisk  (12)
 14. checkmark
  Numatic Henry / Hetty (11)
 15. checkmark
  Hoover (11)
 16. checkmark
  Nilfisk Buddy II (11)
 17. checkmark
  Kärcher SE 4002 (9)
 18. checkmark
  Kärcher SE 4001 (9)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (6)
 2. checkmark
  Sort (5)
 3. checkmark
  Gennemsigtig (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Mundstykker & Adaptere til Kärcher WD1

Oplever du også, at 80% af al skidt i dit hjem samler sig på 20% af gulvarealet, men at disse 20% af gulvarealet altid er nogle smalle og små steder, som er svære at nå med støvsugeren?

I så fald bør du helt sikkert tage et kig på nogle af vores smarte og praktiske mundstykker til Kärcher WD1. Vi har samlet hele vores store udvalg af gode og billige mundstykker her på denne side, så du hurtigt og nemt kan scrolle op herfra og tage et kig i vores varekatalog, som bugner med gode tilbud på Kärcher WD1 mundstykker og adaptere.

Du kan for eksempel få et smalt mundstykke, som du kan sætte på din Kärcher WD1, så du hurtigt og nemt kan nå ud i alle krogene, hvor 80% af skidtet samler sig. Du kan ligeledes få et blødt mundstykke med børster på, så du kan støvsuge sarte overflader, som ellers nemt ville blive ridsede.

Med vores smarte mundstykker til din Kärcher WD1-støvsuger kan du også nemt rengøre din bil - en tjans, som ellers kan være enormt drænende og tidskrævende.

Vi har også Billige Kärcher WD1 Støvsugerposer og Billige Kärcher WD1 Filtre.

Stort udvalg af mundstykker på Evermart.dk

Vores udvalg af mundstykker til din Kärcher WD1-støvsuger er stort og billigt, og du finder hele molevitten i varekataloget ovenfor. Her finder du blandt andet smalle mundstykker, brede mundstykker, mundstykker til hunde- og kattehår, møbelmundstykker og lange mundstykker, som kan nå ud i enhver krog.

Med et smalt mundstykke kan du for eksempel støvsuge alle dine fodlister lynhurtigt - uden at ridse dem. Vælger du at støvsuge fodlisterne med støvsuger-røret, så risikerer du, at du ridser dine lister. Dette er du fri for med et smalt mundstykke med børster på, som passer godt på dine lister.

Du finder ligeledes et udvalg af mundstykke-pakker, så du kan opnå en ganske betydelig pakkerabat, hvis du køber flere forskellige mundstykker i én pakke. Dét er value-for-money!

Vores mundstykker fås til super skarpe priser, og kvaliteten er selvfølgelig helt i top. Vores leverandører er nøje udvalgte, så du aldrig får produkter i høj kvalitet, og prisen har vi selvfølgelig skruet helt i bund, så du får allermest værdi for dine hårdt tjente penge.

Bestil i dag - modtag i morgen

Hvis du bestiller dit nye mundstykke i dag og vælger vores lynhurtige dag-til-dag-levering, så modtager du din pakke allerede i morgen. Vores lynhurtige leveringsservice er én af Danmarks bedste - og det er vi enormt stolte af.

Du får ligeledes altid mulighed for at vælge fri fragt, når du handler her på Evermart.dk. Dette er et tilbud til dig, som gerne vil spare penge på din ordre, og som godt kan vente en smule længere på dine varer.

Vi håber, at du vil benytte dig af vores service, og hvis du oplever, at noget ikke er, som det burde være, så skriv til vores søde support-team på [email protected].

Tøv heller ikke med at give din mening til kende på vores Trustpilot!