Filter til Kärcher WD4

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Kärcher WD4 (1)
 2. checkmark
  Kärcher WD5 (1)
 3. checkmark
  Kärcher WD6 (1)
Farve
 1. checkmark
  Orange (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Billige Filtre til Kärcher WD4

Filtret i din Kärcher WD4-støvsuger er enormt vigtigt for kvaliteten af din rengøring, og derfor bør du jævnligt rengøre samt udskifte filtret, så du sikrer dig, at din støvsuger altid kan levere sin maksimale ydeevne.

Det anbefales fra producenternes side, at du rengør filteret i din støvsuger mindst én gang hver 3. måned. Dette kan være rigtig svært at huske, og derfor er en anden god tommelfingerregel, at du enten rengør eller skifter dit filter hver gang, du udskifter støvsugerposen i din Kärcher WD4-støvsuger.

Din Kärcher WD4-støvsuger er et arbejdsredskab, som kræver vedligeholdelse - præcis ligesom din bil og din cykel. Derfor er det altså mindst lige så vigtigt at få vedligeholdt din støvsuger lige så godt, som du vedligeholder din bil eller cykel. Dette gør du ved regelmæssigt at få renset filtret og udskiftet støvsugerposen. Derudover skal du også huske mindst én gang hver 6. måned at udskifte filtret med et nyt.

Det nye filter finder du selvfølgelig her på Evermart.dk på netop denne side. Her har vi samlet alle vores filtre, der passer perfekt til din Kärcher WD4-støvsuger. Kvaliteten er super, og priserne er selvfølgelig skruet helt i bund.

Vi har også Billige Støvsugerposer til Kärcher WD4 og Billige Mundstykker & Adaptere til Kärcher WD4.

Hvorfor skal filtret udskiftes?

Mange tror, at de blot ved at rengøre filteret fra tid til anden kan slippe for at udskifte det - men det er en fejlantagelse!

Et støvsugerfilter kan nemlig ikke rengøres 100% effektivt, og derfor bør du fra tid til anden udskifte filtret til et nyt, rent og 100% funktionelt filter. Dette er den eneste måde, hvorpå du kan sikre dig, at du støvsuger 100% effektivt. Som tommelfingerregel bør du udskifte filtret mindst én gang hver 6. måned, men hvis dine støvsugningsbehov er mindre end gennemsnittet, så kan du selvfølgelig godt slippe afsted med en mindre hyppig udskiftning. Støvsuger du derimod væsentligt mere end gennemsnittet, så vil det være fordelagtigt for dig at udskifte og rense filtret oftere, end tommelfingerreglen angiver.

Hvornår skal filtret udskiftes?

Alle tommelfingerregler er blot anvisninger, som du selv bør tolke og applicere efter dine egne behov. Støvsuger du 5 gange om ugen, fordi dit hjem hurtigt bliver snavset, så bør du helt sikkert rense og udskifte dit støvsugerfilter oftere end en person, som “kun” støvsuger en gang i ugen.

Er du i tvivl, så er det helt klart en god ide bare at få skiftet filteret, for på den måde er du 100% sikker på, at din støvsuger yder optimalt. Dog kan du oftest mærke en betydelig forskel i ydeevnen, når filtret trænger til en udskiftning, og derfor kan du også sagtens vente, indtil du mærker denne nedsatte funktion.

Hvordan udskiftes filtret?

Det er easy peasy at udskifte filteret i din Kärcher WD4-støvsuger. Producenten har selvfølgelig gjort proceduren så nem som mulig, så du klikker bare låget af og herefter afmonterer du det gamle filter og sætter det nye i. Tjek også gerne støvsugerens pose, mens du har låget af.

Mere for pengene på Evermart.dk

Her på Evermart.dk får du altid maksimal value-for-money, fordi vi udelukkende forhandler nøje udvalgte kvalitetsprodukter til super lave priser. Vi elsker god værdi for pengene, og alle vores produkter er prissat efter denne filosofi.

Danmarks hurtigste leveringsservice

Vi tilbyder én af landets bedste og hurtigste leveringsservices, så hvis du bestiller i dag, så modtager du din pakke allerede i morgen. Derudover tilbyder vi også altid fri fragt på din ordre, hvis du kan vente en smule længere på leveringen.