Kärcher WD4 Tilbehør

 • Støvsugerposer til Kärcher WD4

  Støvsugerposer til Kärcher WD4

 • Filter til Kärcher WD4

  Filter til Kärcher WD4

 • Mundstykker til Kärcher WD4

  Mundstykker til Kärcher WD4

 • Duftkugler til Kärcher WD4 Støvsuger

  Duftkugler til Kärcher WD4 Støvsuger

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Kärcher WD6 (14)
 2. checkmark
  Nilfisk  (12)
 3. checkmark
  Bosch Serie 6 (12)
 4. checkmark
  Miele (12)
 5. checkmark
  Bosch  (12)
 6. checkmark
  Electrolux (12)
 7. checkmark
  Bosch Serie 2 (12)
 8. checkmark
  Bosch Serie 4 (12)
 9. checkmark
  Siemens IQ300 (12)
 10. checkmark
  Siemens Synchropower (12)
 11. checkmark
  Miele C2 Serien (12)
 12. checkmark
  Miele C1 Serien (12)
 13. checkmark
  Kärcher Støvsugere (12)
 14. checkmark
  Nilfisk Buddy II (11)
 15. checkmark
  Numatic Henry / Hetty (11)
 16. checkmark
  Hoover (11)
 17. checkmark
  Kärcher SE 4002 (9)
 18. checkmark
  Kärcher SE 4001 (9)
 19. checkmark
  Kärcher WD5 (2)
 20. checkmark
  Kärcher WD4 (2)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (7)
 2. checkmark
  Sort (5)
 3. checkmark
  Orange (1)
 4. checkmark
  Gennemsigtig (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Bredt Sortiment af Kärcher WD4 Støvsuger Tilbehør

Kärcher WD4 er en super moderne støvsuger, som kan klare enhver rengøringsopgave hjemme hos dig. Støvsugeren har et lavt strømforbrug på 1000 watt og en høj sugeevne på 220 watt, som opretholdes ved hjælp af den smarte og semiautomatiske filterrens, der blæser filtret rent efter brug. Dette er særligt nødvendigt i forbindelse med støvsugning af fint støv. Kärcher WD4 er ideel til støvsugning i huset, kælderen, bilen eller udendørs. Støvsugeren kan støvsuge enhver form for overflade, og faktisk kan den også støvsuge fugtige overflader eller deciderede vandpytter. Støvsugerens filter er fladt og patenteret. Formen og kvaliteten af filtret gør det nemt og hurtigt at rense og udskifte filtret, hvilket er enormt smart, da et rent filter er alfa og omega for en effektiv støvsugning.

Kärcher WD4 har en kompakt størrelse (384 x 365 x 526 mm) og en lav vægt på 7.1 kg. Plastic-beholderens kapacitet er på enorme 20 liter, men alligevel fylder støvsugeren næsten ingenting, når du skal opbevare den i et skab eller på en hylde. Med den smarte tilbehørsopbevaring på bagsiden kan du nemt opbevare alt tilbehør og alle mundstykker til din støvsuger på selve støvsugeren, så det hele er samlet på ét sted.

Kärcher WD4 er en super praktisk støvsuger

Kärcher WD4 kan vitterligt bruges til at rengøre alt, og med det rette tilbehør i form af et rent filter, en ny støvsugerpose og de rette mundstykker, kan du hurtigt og effektivt rengøre enhver krog i dit hjem. Støvsugeren er ligeledes designet med ergonomi for øje, så du nemt og gnidningsfrit kan bære og trække den med dig. Støvsugeren kan rengøre alle overflade, så hvad enten du har træ-, vinyl-, eller klinkegulv, så klarer Kärcher WD4-opgaven. Faktisk kan den også støvsuge våde overflader.

Kärcher WD4 Tilbehør på Evermart.dk

Her på Evermart.dk finder du alle former for tilbehør og udstyr til din Kärcher WD4-støvsuger. Vores varekatalog består blandt andet af Støvsugerposer til Kärcher WD4, Filtre til Kärcher WD4 & Mundstykker til Kärcher WD4, så hvis du leder efter én eller flere af disse former for tilbehør, så er du kommet til det helt rette sted. Du kan bare scrolle op herfra og gå på udkig i vores varekatalog, som bugner med gode tilbud på alt slags Kärcher WD4-tilbehør.

Alle vores produkter er super billige, men kvaliteten er helt i top, fordi vi nøje udvælger alle vores varer. På denne måde får du altid maksimal value-for-money, når du handler på Evermart.dk.

Kärcher WD4 Støvsugerposer

En fuld støvsugerpose er lig med dårligere sugeevne, og dårligere sugeevne er lig med ringere rengøring. Hvis støvsugerposen i din Kärcher WD4 er ved at være fuld, så er det altså på tide, at du får skiftet den ud. Selve udskiftningen klarer du nemt selv, og det tager blot få sekunder, når du først har prøvet det et par gange.

Alle vores gode og billige støvsugerposer til din Kärcher WD4 finder du i varekataloget ovenfor. Du kan blot scrolle igennem og finde præcist det tilbehør, du står og mangler. Leder du udelukkende efter støvsugerposer - og ikke filtre eller mundstykker - så vælg kategorien “Kärcher WD4 Støvsugerposer” i toppen af siden. Herefter kan du kun se støvsugerposer, som passer perfekt til din Kärcher WD4. Prisen er selvfølgelig skruet helt i bund, så du får allermest for dine hårdt tjente penge.

Kärcher WD4 Filtre

Når du udskifter støvsugerposen i din støvsuger, kan du med fordel rengøre filtret i samme ombæring. Filtret i din Kärcher WD4 er patenteret og fladt, hvilket gør den nem at tage af og rengøre. Hvis det flade filter inde i din støvsuger er tilstoppet, så vil det resultere i ringere sugeevne og i værste tilfælde kan det forårsage overophedning. Dette vil du selvfølgelig helst undgå, og derfor bør du rengøre filtret hver gang, du udskifter posen. Når du har rengjort filtret et par gange anbefales det, at du udskifter filtret med et nyt.

Du finder dit nye filter her på Evermart.dk. Kvaliteten er super god og prisen er selvfølgelig skruet helt i bund, så du får allermest for dine penge. Find alle vores Kärcher WD4-filtre i produktkataloget ovenfor. Leder du kun efter filtre til din støvsuger, så vælg kategorien “Kärcher WD4 Filtre” allerøverst på siden

Kärcher WD4 Mundstykker & Adaptere

Det er altid de smalle hjørner og sprækker, der samler mest snavs, og derfor skal du da have et smalt mundstykke til din Kärcher WD4-støvsuger, så du nemt og bekvemt kan rengøre ethvert hjørne i din bolig. Du kan også købe et blødt børste-mundstykke, så du kan støvsuge sarte overflader, så de ikke bliver ridsede. Begge dele - og meget, meget andet - finder du her på Evermart.dk i varekataloget ovenfor. Her kan du hurtigt scrolle igennem og se alle vores produkter, der passer til din Kärcher WD4-støvsuger. Leder du kun efter mundstykker til din Kärcher WD4, så vælg kategorien “Kärcher WD4 Mundstykker & Adaptere”, og herefter bliver du kun præsenteret for mundstykker og adaptere, der passer perfekt til netop din støvsuger.

Lynhurtig levering på Evermart.dk

Her på Evermart.dk arbejder vi hver dag på at skabe Danmarks bedste e-handels-oplevelse, og derfor tilbyder vi Danmarks bedste leveringsservice, hvor du altid får mulighed for at vælge gratis fragt eller vores lynhurtige dag-til-dag-levering. Med vores hurtige levering kan du bestille i dag og modtage din pakke allerede i morgen, og faktisk tilbyder vi denne service 365 dage om året, fordi vores gode medarbejdere hver dag møder op og pakker og sender dine ordrer, så er lynhurtigt er fremme hos dig.

Vi er enormt stolte af vores høje service-niveau, og vi håber, at du vil benytte dig af vores services. Skriv også gerne om din oplevelse inde på vores Trustpilot!