Filter til Kärcher WD3

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Kärcher WD2 (1)
 2. checkmark
  Kärcher WD3 (1)
 3. checkmark
  Kärcher SE 4002 (1)
 4. checkmark
  Kärcher SE 4001 (1)
Farve
 1. checkmark
  Gul (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Billige Filtre til Kärcher WD3

Selvom Kärcher WD3-støvsugeren er en fantastisk rengøringsmaskine, så skal filteret både rengøres og udskiftes fra tid til anden. Det anbefales fra producenternes side, at du rengør filteret i din støvsuger én gang hver 3. måned, mens du bør udskifte filteret mindst én gang hver 6. måned. 

En støvsuger er et redskab, der kræver vedligeholdelse ligesom en cykel eller en bil, og derfor er det vigtigt, at du husker at udskifte støvsugerposen, når den er fuld og filtret, når det trænger.

Det er selvfølgelig forskelligt fra person til person, hvornår det er nødvendigt henholdsvis at rengøre og udskifte filteret, men hvis du støvsuger mere end gennemsnittet, så bør du ligeledes vedligeholde din Kärcher WD3-støvsuger mere end gennemsnittet.

Vi har også Billige Støvsugerposer til Kärcher WD3 og Billige Mundstykker & Adaptere til Kärcher WD3.

Hvorfor skal filtret udskiftes?

Omend det virker logisk at tænke, at du kan undgå at skifte filtret, hvis du i stedet vælger at rengøre det, så er dette en fejlantagelse.

Rengøring af filteret er rigtig godt, men det er ikke 100% effektivt, og du kan altså ikke blive ved med blot at rengøre dit filter, hvis du ønsker maksimal rengøringskvalitet. Hvis du over en længere periode ikke udskifter filteret i din støvsuger, så vil sugeevnen og rengøringskvaliteten lige så roligt dale, og derfor siger tommelfingerreglen, at filteret skal udskiftes mindst én gang hver 6. måned. Synes du, at dette er for meget, så kan du selvfølgelig forsøge at trække den lidt længere, men risikoen er, at du går væsentligt på kompromis med rengøringskvaliteten. Det ville næsten være dumt at bruge lang tid på ineffektiv støvsugning, når et filter ikke koster særlig meget her på Evermart.dk.

Hvornår skal filtret udskiftes?

Som sagt siger producenternes tommelfingerregel, at filtret skal udskiftes mindst én gang hver 6. måned, men dette er bestemt ikke en universel regel, som alle skal følge, da forskellige mennesker har forskellige rengøringsbehov. Derfor anbefales det altså, at du udskifter filtret endnu oftere, hvis du støvsuger mere end gennemsnittet, og hvis du støvsuger mindre end gennemsnittet, så kan du også sagtens vente længere.

Du vil med stor sandsynlighed kunne mærke forskel på din Kärcher WD3-støvsugers rengøringskvalitet, hvis filtret for alvor trænger til at blive skiftet, og derfor kan du som regel nøjes med at skifte filtret, når det føles rigtigt.

Hvordan udskiftes filtret?

Det er super nemt at udskifte filteret i din Kärcher WD3-støvsuger. Du bruger knapperne på siderne af støvsugeren til at løfte låget af, og herefter har du fri adgang til både støvsugerpose og filter. Herefter klikker du nemt filteret af, så du kan montere det nye og rene filter. Tjek også gerne, om posen trænger til at blive tømt, nu når du alligevel har åbnet støvsugeren.

Vi elsker value-for-money!

Når du handler på Evermart.dk, så får du altid maksimal værdi for dine penge. Dette gør du, fordi vi har taget et aktivt valg om udelukkende at forhandle nøje udvalgte produkter i høj kvalitet til en super lav pris. Vi har en masse filtre til Kärcher støvsugere, og din Kärcher WD3 er selvfølgelig ingen undtagelse. Du kan blot scrolle op herfra og kigge i vores varekatalog, som indeholder masser af gode og billige filtre til din Kärcher WD3-støvsuger.

Danmarks hurtigste levering

Når du handler på Evermart.dk, så får du altid mulighed for at vælge vores lynhurtige dag-til-dag-levering. Det betyder altså, at du kan bestille i dag og modtage din pakke allerede i morgen. Denne service tilbyder vi 365 dage om året, hvilket vil sige, at du får dag-til-dag-levering hver eneste dag (også i ferier, weekender og på helligdage).

Vores dygtige folk går på arbejde hver dag for at pakke dine ordrer og forbedre din oplevelse, når du handler her på Evermart.dk. Vi bestræber os på at tilbyde dig den allerbedste e-handel-oplevelse, og vi håber, at du vil benytte vores gode leveringsservice.

Vi tilbyder også altid fri fragt på din ordre, hvis du kan vente lidt længere på at modtage din pakke.

Giv hjertens gerne din mening til kende inde på vores Trustpilot-side, som i øvrigt er klassificeret med den allerhøjeste Trustscore overhovedet.