Kärcher WD3 Tilbehør

 • Støvsugerposer til Kärcher WD3

  Støvsugerposer til Kärcher WD3

 • Filter til Kärcher WD3

  Filter til Kärcher WD3

 • Mundstykker til Kärcher WD3

  Mundstykker til Kärcher WD3

 • Duftkugler til Kärcher WD3 Støvsuger

  Duftkugler til Kärcher WD3 Støvsuger

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Nilfisk  (12)
 2. checkmark
  Bosch Serie 6 (12)
 3. checkmark
  Miele (12)
 4. checkmark
  Bosch  (12)
 5. checkmark
  Electrolux (12)
 6. checkmark
  Kärcher SE 4001 (12)
 7. checkmark
  Kärcher SE 4002 (12)
 8. checkmark
  Bosch Serie 2 (12)
 9. checkmark
  Bosch Serie 4 (12)
 10. checkmark
  Siemens IQ300 (12)
 11. checkmark
  Siemens Synchropower (12)
 12. checkmark
  Miele C2 Serien (12)
 13. checkmark
  Miele C1 Serien (12)
 14. checkmark
  Kärcher Støvsugere (12)
 15. checkmark
  Kärcher WD6 (12)
 16. checkmark
  Nilfisk Buddy II (11)
 17. checkmark
  Numatic Henry / Hetty (11)
 18. checkmark
  Hoover (11)
 19. checkmark
  Kärcher WD3 (3)
 20. checkmark
  Kärcher WD2 (2)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (6)
 2. checkmark
  Sort (5)
 3. checkmark
  Brun (2)
 4. checkmark
  Gul (2)
 5. checkmark
  Gennemsigtig (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Stort Udvalg af Billigt Kärcher WD3 Støvsuger Tilbehør

Boost din rengøring med en Kärcher WD3-støvsuger, som med sit lave strømforbrug på 1000 watt og høje sugeevne på 200 watt er den perfekt støvsuger til din husholdning. Kärcher WD3 er nemlig en multifunktionel støvsuger, som kan klare alle former for rengøring alle steder i dit hjem. Støvsugeren er ideel til rengøring i værksted, hobbyrum, kælder, entré, bilen, og faktisk kan den også rengøre fugtige og våde overflader - uden du overhovedet behøver at skifte filtret. Det er enormt smart og med en beholderkapacitet på 17 liter er Kärcher WD3-støvsugeren den perfekte støvsuger til dig, der kræver noget af din støvsuger, som derfor er nødt til at kunne håndtere flere former for forskelligartede opgaver.

Støvsugerens kompakte størrelse (388 x 340 x 503 mm) og lette vægt (5.4 kg) gør det muligt at opbevare den flere forskellige steder, og med sin praktiske og pladsbesparende lednings- og tilbehørsopbevaring kan du nemt opbevare diverse mundstykker og andet tilbehør sammen med din Kärcher WD3-støvsuger, så det hele er samlet på ét sted.

Kärcher WD3 klarer det hele

Med den nyudviklede støvsugerslange og mundstykke kan du støvsuge både tørt, vådt, fint eller groft snavs uden problemer. Kärcher WD3 kan med de rette mundstykker klare enhver rengøringsopgave indenfor hjemmets 4 vægge. Derudover er støvsugeren designet med ergonomi for øje, så den er nem og bekvem at bære rundt på samt arbejde med.

Kärcher WD3 Tilbehør på Evermart.dk

Vi har alle former til tilbehør til din Kärcher WD3-støvsuger. Vi har blandt andet Støvsugerposer til Kärcher WD3, Filtre til Kärcher WD3 & Mundstykker til Kärcher WD3. Alt sammen finder du længere oppe på denne side, og alle vores produkter er utroligt billige samtid med, at kvaliteten er helt i top. Når du handler her på Evermart.dk får du altid maksimal value-for-money.

Hvis du leder efter tilbehør og udstyr til din Kärcher WD3, så er du kommet til det helt rette sted, og vi har gjort søgningen nem for dig, så du på få sekunder kan scrolle igennem hele vores varekatalog, som bugner med gode tilbud på filtre, mundstykker og støvsugerposer til din Kärcher WD3.

Kärcher WD3 Støvsugerposer

Hvis støvsugerposen inde i beholderen på din Kärcher WD3-støvsuger er ved at være fuld, så er det på tide, at du får skiftet støvsugerposen ud med en ny, så din støvsuger igen kan få lov til at yde maksimalt. Ingen støvsuger fungerer særligt godt med en fuld støvsugerpose, og Kärcher WD3 er selvfølgelig ingen undtagelse. Det er rigtig nemt at udskifte støvsugerposen, og efter at have gjort det én gang tager det dig blot få sekunder at gøre.

Vi har samlet alle vores billige og gode støvsugerposer til din Kärcher WD3-støvsuger her på siden, og du kan blot scrolle op herfra og finde præcist dét, du leder efter. Du kan også vælge kategorien “Kärcher WD3 Støvsugerposer” i toppen af siden. Herefter vil du udelukkende blive vist støvsugerposer, som passer specifikt til din støvsuger.

Kärcher WD3 Filtre

Hver gang du udskifter støvsugerposen i din støvsuger, så bør du rengøre filtret. Et tilstoppet og snavset filter vil resultere i, at din støvsuger ikke kan suge ordentligt - og det giver i sidste ende en dårligere rengøring. Dette er på ingen måde ønskværdigt, og derfor bør du rengøre filtret, hver gang du udskifter støvsugerposen i din Kärcher, og når du har gjort dette er par gange, så gør du klogt i helt at udskifte filtret med et nyt. Udskiftningen klarer du nemt selv.

I varekataloget øverst på denne side finder du vores varekatalog til Kärcher WD3, og vi har masser af billige og gode produkter, som kan bruges med din Kärcher WD3-støvsuger. Leder du kun efter filtre, så vælg kategorien “Kåarcher WD3 Filtre” allerøvers på siden. Herefter ser du kun filtre, der passer specifikt til din støvsuger.

Kärcher WD3 Mundstykker & Adaptere

De smalleste sprækker og hjørner har en tendens til altid at indsamle enorme mængder af skidt, men fordi de er så smalle, kan det være svært at rengøre dem. Med det rette smalle mundstykke til din Kärcher WD3 kan du nemt og bekvemt komme ud i alle hjørnerne i din bolig, så du kan fange al skidt og snavs. Du finder også pakker med flere forskellige mundstykker i vores varekatalog, så du har mundstykker til enhver lejlighed.

Du finder hele vores udvalg af Kärcher WD3 mundstykker og adaptere i varekataloget ovenfor. Vi har gjort søgningen nem for dig, så det kun tager få sekunder at scrolle igennem alle vores produkter, der passer perfekt til din Kärcher WD3-støvsuger. Leder du udelukkende efter mundstykker, så vælg kategorien “Kärcher WD3 Mundstykker & Adaptere” allerøverst på siden.

Lynhurtig levering på Evermart.dk

Vi tilbyder Danmarks bedste leveringsservice, hvor du altid får mulighed for fri fragt samt mulighed for at vælge vores lynhurtige dag-til-dag-levering. Med vores dag-til-dag-levering kan du bestille i dag og modtage din pakke allerede i morgen - også i weekender, ferier og på helligdage.

Vores dygtige folk pakker og sender ordrer hver eneste dag, 365 dage om året, og de gør det for din skyld, så du kan få dag-til-dag-levering på alle dine ordrer hver eneste dag. Det synes vi er Danmarks bedste leveringsservice, og vi håber, at du vil benytte dig af den. Skriv også gerne om din oplevelse inde på vores Trustpilot.