Filter til Kärcher WD5

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Kärcher WD4 (1)
 2. checkmark
  Kärcher WD5 (1)
 3. checkmark
  Kärcher WD6 (1)
Farve
 1. checkmark
  Orange (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Gode & Billige Filtre til Kärcher WD5

Du skal huske at rengøre og udskifte filtret i din Kärcher WD5-støvsuger, hvis du vil være sikker på, at din støvsuger yder optimalt. Filtret er nemlig en enormt stor faktor for, hvor godt din støvsuger virker. Hvis ikke filtret er 100% rent, så kan din støvsuger heller ikke yde 100%. Så simpelt er det.

Producenterne foreskriver, at du rengør filtret i din støvsuger mindst én gang hver 3. måned, men da dette kan være enormt svært at huske, så kan du også nøjes med at rengøre filtret hver gang, du skifter støvsugerposen i din Kärcher WD5-støvsuger.

Din Kärcher WD5-støvsuger er faktisk et redskab, der kræver vedligeholdelse i lige så høj grad som din bil eller din cykel - og derfor er det en dårlig idé at forsømme udskiftning af støvsugerposen og filtret samt rengøring af filtret. Det anbefales, at du udskifter støvsugerposen hver gang, den er fyldt, og den anbefales, at du udskifter filtret mindst én gang hvert halve år. Du kan med fordel rengøre filtret, når du udskifter støvsugerposen i din Kärcher WD5-støvsuger.

Du finder selvfølgelig alt dit nye Kärcher WD5-udstyr her på Evermart.dk. Her er kvaliteten høj, og priserne er skruet helt i bund, så du får maksimal værdi for dine penge. Scroll op herfra og gå på udkig i vores varekatalog, som indeholder masser af gode tilbud på gode og billige filtre til din Kärcher WD5-støvsuger.

Vi har også Billige Støvsugerposer til Kärcher WD5 og Billige Mundstykker & Adaptere til Kärcher WD5.

Hvorfor skal filtret udskiftes?

Du tror måske, at udskiftning af filtret er underordnet, så længe du husker at rengøre filtret fra tid til anden. I så fald tager du fejl, for en rengøring af filtret er aldrig 100% effektivt, og derfor er du nødt til nogle gange at udskifte filtret med et nyt filter, hvis du vil støvsuge 100% effektivt. Sammen med hyppig udskiftning af støvsugerposen er dette den eneste måde, hvorpå du kan sikre dig, at du støvsuger optimalt, og derfor er det enormt vigtigt at huske det. Støvsugning er nemlig ikke super sjovt, og derfor giver det da ingen mening at støvsuge mere end højst nødvendigt.

Hvornår skal filtret udskiftes?

Mange producenter foreskriver udskiftning af filteret hver 6. måned, men dette er selvfølgelig blot en tommelfingerregel og ikke en almengyldig sandhed, som gør sig gældende for alle. Støvsuger du for eksempel kun én gang om måneden, så er det usandsynligt, at du skal udskifte dit filter hver 6. måned, men støvsuger du 5 gange om ugen, så bør du nok overveje at udskifte filtret i din støvsuger endnu oftere, da det i så fald bliver beskidt meget hurtigere.

Hvis du er i tvivl, så skift hellere filteret én gang for meget. Taget i betragtning af hvor billige vores Kärcher WD5-filtre er, så er det for dumt nogensinde at risikere at støvsuge suboptimalt.

Hvordan udskiftes filtret?

Det er mega nemt at udskifte filteret i din Kärcher WD5; du tager bare låget af støvsugeren og piller det gamle, snavsede filter af. Herefter kan du isætte det nye filter, og så er du på få sekunder klar til at genoptage din støvsugning. Tjek også gerne støvsugerposen.

God kvalitet til gode priser

Vi udvælger alle vores leverandører og produkter nøje, så du altid finder produkter i høj kvalitet her på Evermart.dk. Samtidig har vi valgt at skrue prisen helt i bund, så du altid får maksimal value-for-money, når du handler her på Evermart.dk.

Fri fragt og lynhurtig levering

Når du handler her på Evermart.dk, så får du altid mulighed for at vælge vores lynhurtige dag-til-dag-levering, så du kan bestille i dag og modtage din pakke allerede i morgen. Vi tilbyder dag-til-dag-levering 365 dage om året, så du til enhver tid kan bestille og forvente levering allerede dagen efter.