Kärcher WD5 Tilbehør

 • Støvsugerposer til Kärcher WD5

  Støvsugerposer til Kärcher WD5

 • Filter til Kärcher WD5

  Filter til Kärcher WD5

 • Mundstykker til Kärcher WD5

  Mundstykker til Kärcher WD5

 • Duftkugler til Kärcher WD5 Støvsuger

  Duftkugler til Kärcher WD5 Støvsuger

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Kärcher WD6 (14)
 2. checkmark
  Nilfisk  (12)
 3. checkmark
  Bosch Serie 6 (12)
 4. checkmark
  Miele (12)
 5. checkmark
  Bosch  (12)
 6. checkmark
  Electrolux (12)
 7. checkmark
  Bosch Serie 2 (12)
 8. checkmark
  Bosch Serie 4 (12)
 9. checkmark
  Siemens IQ300 (12)
 10. checkmark
  Siemens Synchropower (12)
 11. checkmark
  Miele C2 Serien (12)
 12. checkmark
  Miele C1 Serien (12)
 13. checkmark
  Kärcher Støvsugere (12)
 14. checkmark
  Nilfisk Buddy II (11)
 15. checkmark
  Numatic Henry / Hetty (11)
 16. checkmark
  Hoover (11)
 17. checkmark
  Kärcher SE 4002 (9)
 18. checkmark
  Kärcher SE 4001 (9)
 19. checkmark
  Kärcher WD5 (2)
 20. checkmark
  Kärcher WD4 (2)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (7)
 2. checkmark
  Sort (5)
 3. checkmark
  Orange (1)
 4. checkmark
  Gennemsigtig (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Alt Kärcher WD5 Støvsuger Tilbehør

Med en Kärcher WD5-støvsuger kan du sætte boost på din rengøring derhjemme. Støvsugeren kan klare enhver form for opgave, hvad enten det er den ugentlige rengøring af køkken-alrummet eller rengøringen i forbindelse med renovering eller grov rengøring. Støvsugeren kan opsamle både store og små partikler, og så kan den faktisk også fjerne vand på større gulvarealer. Kärcher WD5-støvsugeren har en effekt lavenergi-motor, som kun bruger 1100 watt, men har en sugeevne på hele 240 watt. Faktisk har støvsugeren den samme effekt som en 1800 watt støvsuger, men da Kärcher WD5 er bygget efter den nyeste teknologi, så giver den de ældre former for støvsugere baghjul i alle kategorier.

Kärcher WD5 er designet til hverdagsbrug, og den fylder næsten ingenting (418 x 382 x 652 mm), så du kan opbevare den i ethvert skab eller på en hylde. Derudover vejer den blot 8.2 kg, hvilket for en heavy duty-støvsuger ikke er spor meget. Designet er ergonomisk, og det patenterede 3-i-1-håndtag giver dig en nem transport af maskinen samt en let og hurtig åbning, lukning og tømning af tanken.

Med en Kärcher WD5 kan du klare al støvsugning ude og inde på ganske kort tid. Det er den perfekt rengøringsmaskine til ethvert hjem - og den klarer alle opgaver!

Kärcher WD5 klarer alt

Med en Kärcher WD5-støvsuger kan du praktisk talt rengøre alt, og med det rette tilbehør i form af en ren støvsugerpose, et nyt filter og et par gode mundstykker, kan du effektivt rengøre ethvert hjørne i din bolig. Med sin lave vægt og ergonomiske design er støvsugeren også nem at bære rundt eller trække efter sig. Støvsugen er fremstillet i kvalitetsmaterialer, som holder i årevis og tåler selv de mest beskidte arbejdsopgaver. Lige meget hvilke typer af overflader du har i dit hjem, så kan din Kärcher WD5 nemt klare opgaven.

Kärcher WD5 Tilbehør på Evermart.dk

Vi lagerfører et stort og billigt sortiment af tilbehør og udstyr til din Kärcher WD5-støvsuger. Alle vores produkter er i super høj kvalitet, men samtidig er prisen skruet helt i bund, fordi vi ikke forhandler overpriced mærkevarer, der alligevel ikke virker bedre end et billigere alternativ. Vi har blandt andet Støvsugerposer til Kärcher WD5, Filtre til Kärcher WD5 & Mundstykker til Kärcher WD5, så hvis du leder efter dette, er du kommet til det rigtige sted. Scroll blot op herfra og gå på udkig efter nyt tilbehør til din støvsuger. Du finder helt sikkert noget, du kan lide.

Kärcher WD5 Støvsugerposer

Hvis støvsugerposen inde i din Kärcher WD5-støvsuger er fuld, så skal den skiftes. Dette skal den, fordi en fuld støvsugerpose ikke kan indeholde mere snavs og derfor nedsætter sugeevnen. En fuld støvsugerpose kan briste, så der kommer snavs ud i hele støvsugeren, og i værste tilfælde kan det lede til overophedning af din støvsuger. Udskiftning af støvsugerposen er super nem, og du klarer det på ganske få sekunder, når du har prøvet det et par gange.

Vores produktkatalog ovenfor indeholder en masse gode tilbud på tilbehør til din Kärcher WD5-støvsuger, og vi har selvfølgelig også gode og billige støvsugerposer til din støvsuger. Du kan hurtigt scrolle igennem kataloget, da vi har gjort søgningen nem for dig. Er du kun ude efter støvsugerposer - og ikke alt udstyr - så kan du vælge kategorien “Kärcher WD5 Støvsugerposer” allerøverst på siden. Herefter ser du kun gode og billige støvsugerposer, der passer specifikt til netop din støvsuger.

Kärcher WD5 Filtre

Hver gang du udskifter støvsugerposen i din Kärcher WD5-støvsuger, så bør du rengøre filtret, da et tilstoppet filter ligeledes vil resultere i en suboptimal rengøringskvalitet. I værste tilfælde kan et stoppet filter forårsage overophedning, som kan ødelægge din støvsuger, og derfor bør du regelmæssigt rengøre filtret, og når du har rengjort det et par gange kan du med fordel skifte det ud, så du på den måde bibeholder allermest af støvsugerens opprindelige sugeevne.

Dit nye filter finder du her på siden, hvor vi har samlet alt udstyr, herunder gode og billige filtre til din Kärcher WD5-støvsuger. Leder du udelukkende efter filtre, bør du vælge kategorien “Kärcher WD5 Filtre” øverst på siden.

Kärcher WD5 Mundstykker & Adaptere

Med et smalt mundstykke til din Kärcher WD5 kan du nemt komme ind og støvsuge alle smalle sprækker og hjørner. På denne måde bliver din støvsugning hurtigere, og du får et bedre resultat hver eneste gang. Du kan også bruge en af vores bløde børster, så du kan støvsuge sarte overflader som for eksempel lampe-fødder, uden de bliver ridsede.

Du finder hele vores udvalg af tilbehør til Kärcher WD5 i varekataloget ovenfor, og du kan lynhurtigt scrolle igennem og finde alle vores gode og billige mundstykker og adaptere til din støvsuger. Er du udelukkende på jagt efter et mundstykke, bør du vælge kategorien “Kärcher WD5 Mundstykker & Adaptere” øverst på denne side. Herefter vil du udelukkende blive præsenteret for mundstykker og adaptere, der passer perfekt til netop din Kärcher WD5-støvsuger.

God service giver stor kundetilfredshed

Siden etableringen i 2014 har vi serviceret over 500.000 glade kunder, som har efterladt over 9.000 reviews på Trustpilot. Det har resulteret i en Trustpilot-rating med klassificeringen “Fremragende”, og det er vi selvfølgelig super stolte af. Vores høje kundetilfredshed skyldes blandt andet vores fortløbende stræben efter altid at levere Danmarks bedste leveringsservice.

Når du handler på Evermart.dk, kan du altid vælge gratis fragt eller vores lynhurtige levering, så du kan bestille i dag og modtage din pakke allerede i morgen. Vi tilbyder dag-til-dag-levering på alle ordrer 365 dage om året, hvilket betyder, at du kan bestille i weekender, ferier og på helligdage og stadigvæk få leveret dine varer dagen efter.