Filter til Kärcher WD2

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Kärcher WD2 (1)
 2. checkmark
  Kärcher WD3 (1)
 3. checkmark
  Kärcher SE 4002 (1)
 4. checkmark
  Kärcher SE 4001 (1)
Farve
 1. checkmark
  Gul (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Billige Filtre til Kärcher WD2

Det anbefales som tommelfingerregel, at du rengør filtret i din Kärcher WD2-støvsuger mindst én gang hver 3. måned. Det kan dog være svært at huske, så hvis du rengør filtret hver gang, du udskifter støvsugerposen, så er du kommet langt. Det anbefales ligeledes, at du udskifter filtret cirka hver 6. måned, så du får et friskt og funktionelt filter ind i din Kärcher WD2-støvsuger, så den kan yde sin maksimale rengøringsevne hver gang. Det er vigtigt at huske, at en støvsuger kræver vedligeholdelse ligesom en bil eller en cykel, og derfor bør du ikke negligere vigtigheden af at få rengjort og udskiftet filtret fra tid til anden.

Vi har også Billige Støvsugerposer til Kärcher WD2 og Billige Mundstykker & Adaptere til Kärcher WD2.

Hvorfor skal filtret udskiftes?

Det er fristende at tro, at du kan undlade at udskifte filtret, hvis du rengør det ofte, men dette er en fejlantagelse, da en rengøring ikke er 100% effektiv. Og hvis du over en længere periode ikke giver din støvsuger 100% optimale forudsætninger, så vil den ikke levere end 100% effektiv rengøring - og så ender du med at bruge alt for lang tid på suboptimal støvsugning. Kedeligt!

Du bør udskifte filtret hver 6. måned, hvis du vil sikre dig en fortløbende god rengøringskvalitet. Tjek også gerne, om støvsugerposen trænger til at blive skiftet, når du alligevel har taget låget af din støvsuger.

Hvornår skal filtret udskiftes?

Der er bestemt ingen universel regel for, hvor ofte et støvsugerfilter skal udskiftes, men alligevel er den generelle tommelfingerregel, at du gør det én gang hvert halve år. Der er selvfølgelig mange variable, som spiller ind, og derfor er det op til dig selv at vurdere, om du bør udskifte dit filter oftere eller sjældnere end hver 6. måned. Nogle hjem er mere udsatte for skidt og snavs end andre, og derfor kræver de selvfølgelig mere støvsugning end et tilsvarende hjem, som ikke er lige så eksponeret overfor skidt og snavs. Hvis du støvsuger meget, så bør du helt sikkert også udskifte filtret i din Kärcher WD1-støvsuger oftere end gennemsnittet.

Hvordan udskiftes filtret?

Udskiftning af filteret i din Kärcher WD2-støvsuger er super nem. Du løfter blot låget af din støvsuger, så du har fri adgang til indersiden af støvsugeren, og herefter kan du hurtigt og snildt fjerne det eksisterende filter og udskifte det med et nyt og rent filter, så du er sikker på, at din støvsuger sugeevne forbliver optimal.

Billigere filtre på Evermart.dk

Her på Evermart.dk forhandler vi et bredt udvalg af filtre til diverse former for støvsugere, og vi har selvfølgelig også en masse billige filtre til Kärcher WD2 på lager. Vi forhandler ingen overpriced mærkevarer, og derfor kan vi holde priserne lave, så du altid er sikret maksimal value-for-money, når du køber dig støvsuger-tilbehør her på Evermart.dk.

Lynhurtig og gratis forsendelse

Vidste du, at du her på Evermart.dk får dag-til-dag-levering på alle dine ordrer 365 dage om året?

Det betyder altså, at du til enhver tid kan bestille dine varer i dag og få leveret allerede i morgen - også selvom det er weekend, ferie eller helligdag. Vores dygtige folk pakker og sender hver eneste dag året rundt for din skyld, så du kan få lynhurtig levering hver eneste dag året rundt.

Vi tilbyder også gratis fragt på alle ordrer til dig, der gerne vil have den allerbilligste løsning.