Kärcher WD2 Tilbehør

  • Filter til Kärcher WD2

    Filter til Kärcher WD2

  • Mundstykker til Kärcher WD2

    Mundstykker til Kärcher WD2

  • Duftkugler til Kärcher WD2 Støvsuger

    Duftkugler til Kärcher WD2 Støvsuger

Billigt Kärcher WD2 Støvsuger Tilbehør

Med en Kärcher WD2-støvsuger bliver den daglige rengøring af dit hjem og din bil meget nemmere. Plastic-beholderen kan rumme 12 liter, og den er afvisende overfor stød og slag - heavy duty, om man vil. Mundstykket på støvsugeren kan hurtigt og nemt udskiftes, så du kan bruge flere forskellige mundstykker til at rengøre flere forskellige steder i dit hjem. Det kan for eksempel være smart at have en blød børste til sarte overflader og en smal børste til snævre steder, som samler meget snavs og skidt (som de jo altid gør). Kärcher WD2-støvsugeren rengør hurtigt og effektivt alle overflader i dit hjem, hvad enten du har træ-, vinyl-, klinkegulv eller noget helt andet.

Støvsugeren har en kompakt størrelse, så den kan opbevares næsten overalt. Dimensionerne er 369 x 337 x 430 mm, så den kan opbevares både i små skabe og på reoler. Kärcher WD2 vejer 4.5 kg, og den har enormt praktisk opbevaringsplads til ledninger og tilbehør på bagsiden, så du kan opbevare dine mundstykker og andet tilbehør sammen med din Kärcher WD2-støvsuger.

Kärcher WD2 klarer alle opgaver

Kärcher WD2 er enormt hårdfør, og den kan klare enhver overflade og opsamler effektivt alle former for snavs. Du kan altså både lave grov rengøring, fin rengøring, rengøring af fugtige rum, rengøring af bil og fjernelse af mindre mængder vand med din Kärcher WD2-støvsuger. Det super smarte og effektive mundstykke på din Kärcher WD2-støvsuger sikrer, at du altid støvsuger 100% optimalt.

Kärcher WD2 Tilbehør på Evermart.dk

Her på Evermart.dk lagerfører vi en helt masse tilbehør til din Kärcher WD2-støvsuger, herunder Støvsugerposer til Kärcher WD2, Filtre til Kärcher WD2 & Mundstykker til Kärcher WD2. Vi forhandler ikke overpriced mærkevarer, men alle vores produkter er nøje udvalgte, så du altid får produkter i høj kvalitet til en rigtig god pris. Dét er value-for-money - og det er vi helt vilde med!

Vi har samlet alt vores tilbehør til din Kärcher WD2-støvsuger på denne side, så hvis du er ude efter udstyr til din Kärcher WD2, så er du kommet til det helt rette sted. Tag blot et kig i varekataloget ved at scrolle op herfra. Vi har gjort søgningen nem for dig, så det kun tager få sekunder at finde nyt, lækkert og billigt tilbehør til din Kärcher WD2-støvsuger.

Kärcher WD2 Støvsugerposer

Støvsugerposen er super vigtig, for hvis denne er fuld eller tilstoppet, så nedsættes din støvsugers ydeevne betragteligt. Opdager du altså, at din Kärcher WD2-støvsuger pludselig falder i ydeevne, så bør du åbne beholderen og tjekke, om støvsugerposen er fuld. Hvis det viser sig, at støvsugerposen er fuld, så bør du omgående udskifte den, så din støvsuger kan støvsuge videre igen. Det er super nemt at skifte støvsugerposen, og det tager ikke mere end et par sekunder, når du først har prøvet det én gang.

Find alle vores støvsugerposer til din Kärcher WD2 her på siden eller vælg kategorien “Kärcher WD2 Støvsugerposer” allerøverst på denne side. Herefter vil du udelukkende blive præsenteret for støvsugerposer, der passer specifikt til netop din støvsuger.

Kärcher WD2 Filtre

Filtret, som sidder inde i din støvsuger, er enormt vigtigt for din støvsuger ydeevne. Hvis filtret er tilstoppet, så vil din støvsugers ydeevne falde betydeligt - og det resulterer selvfølgelig i dårligere rengøringskvalitet. Faktisk kan et tilstoppet filter i værste tilfælde forårsage overophedning, og derfor anbefales det, at du renser dit filter hver gang, du udskifter støvsugerposen. Og efter at have renset det er par gange anbefales det, at du anskaffer dig et rent og friskt filter.

Vores varekatalog bugner med gode tilbud på filtre til alle Kärcher-støvsugere, og din Kärcher WD2 er selvfølgelig ingen undtagelse. Scroll blot op herfra og kig i kataloget; du finder helt sikkert dét, du søger. Og hvis du udelukkende leder efter filtre, så vælg kategorien “Kärcher WD2 Filtre”. Herefter bliver du kun præsenteret for filtre, der passer specifikt til din Kärcher WD2-støvsuger.

Kärcher WD2 Mundstykker & Adaptere

Med det rette mundstykke til din Kärcher WD2 kan du støvsuge alle overflader og alle små kroge i dit hjem. Det er ofte de mindste kroge og sprækker, der samler allermest snavs, men hvis du kun har et stort mundstykke til din støvsuger, så kan det være svært at nå ind alle de smalle steder. Med et smalt mundstykke til din støvsuger kan du nemmere gøre dette, og vi har selvfølgelig disse smalle mundstykker på lager. Vi har også mundstykker med bløde børster, som er enormt gode til at rengøre sarte overflader, så de ikke bliver ridsede.

I varekataloget ovenfor finder du alt vores Kärcher WD2-tilbehør inklusive alle vores mundstykker og adaptere. Du kan lynhurtigt scrolle igennem og finde dét, du mangler. Leder du udelukkende efter mundstykker, så vælg kategorien “Kärcher WD2 Mundstykker & Adaptere” øverst på siden.

Danmarks bedste leveringsservice

Vi går på arbejde hver dag for at forbedre din oplevelse, når du handler her på Evermart.dk. Dette gør vi blandt andet ved at tilbyde Danmarks bedste leveringsservice 365 dage om året.

Vores pakke- og lagerfolk går på arbejde 365 dage om året for at pakke og sende dine ordrer, så du til enhver tid kan bestille med vores lynhurtige dag-til-dag-levering, så du kan bestille i dag og modtage din pakke allerede i morgen (også i weekender, ferier og på helligdage).

Du får også altid mulighed for at vælge en gratis fragtløsning, når du handler på Evermart.dk.