Roborock S5 / S50 Tilbehør

  • Børster til Roborock S5 / S50

    Børster til Roborock S5 / S50

  • Filter til Roborock S5 / S50

    Filter til Roborock S5 / S50

  • Moppeklude til Roborock S5 / S50

    Moppeklude til Roborock S5 / S50

  • Tilbehørspakker til Roborock S5 / S50

    Tilbehørspakker til Roborock S5 / S50

  • Reservedele til Roborock S5 / S50

    Reservedele til Roborock S5 / S50

  • Dørtrinsrampe til Roborock S5 / S50

    Dørtrinsrampe til Roborock S5 / S50

  • Duftkugler & Duftpinde til Roborock S5 / S50

    Duftkugler & Duftpinde til Roborock S5 / S50

Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Xiaomi Roborock S5 S50 Tilbehør

Pas godt på din robot - alt i tilbehør til Roborock S5 og S50

Roborock S5 og S50 holder hjemmet rent takket være en kombination af et smart design, kraftig motor og intelligent navigationssystem. Den smarte robotstøvsuger kan kortlægge dit hjem, så den kan optimere rengøringen og gøre den både hurtigere og mere grundigt. Robotten opsamler alt støv og efterlader gulvende skinnede rene, så du slipper for besværet med svinge støvsugeren i hverdagen.

De to populære modeller fra Roborock er en vaske-ægte 2-i-1 løsning. De tager nemlig også gulvvasken. Din Roborock klarer gulv-rengøringen for dig, mens du er ude af døren, så du kan vende hjem til et rent hjem. Det eneste du skal gøre er at vedligeholde støvsugeren.

Det gøres ved, at man regelmæssigt holder øje med robotstøvsugerens udskiftelige dele.

Derfor skal du købe nyt tilbehør til Roborock S5 / S50

Der er mange gode grunde til at købe nyt tilbehør til sin robotstøvsuger. Er din Roborock eksempelvis begyndt at overse krummer og støv på gulvet, kan det være fordi, at nogle af delene trænger til en udskiftning. Robotstøvsugerne fra Roborock er heldigvis designet, således udskiftning af dele er hurtigt og lige til. 

Den daglige rengøring sætter sit præg på de udskiftelige dele i din robotstøvsuger. Slidte, beskidte eller ødelagte dele påvirker robotstøvsugerens rengøringsevne, og man bør derfor holde øje med rengøringsassistentens stand. Har du bemærket, at din S5 eller S50 rengører mindre effektivt end den plejer? Trænger delene i din robotstøvsuger til en udskiftning, har vi samlet alt det udstyr som passer til netop din model.

Din Roborock klarer støvsugningen og vasker tilmed gulvet. Du kan i stedet bruge tiden på vigtigere eller sjovere ting. Vil du gerne sikre, at rengøringen af dine gulve bliver ved med at være grundig, skal du sørge for at vedligeholde din kære rengøringsassistent. 

Du kan med fordel også købe mere tilbehør, udstyr og reservedele til din Roborock. En Gummi Bumper er et gummibælte, som giver ekstra beskyttelse af din robotstøvsuger, når den støder ind i diverse genstande i hjemmet. Er forhjulet holdt op med at køre, kan du også finde et nyt her på siden, så din robotstøvsuger let kan glide henover dine gulve.