Whiteboards & Tilbehør

Whiteboard Tilbehør - Alt hvad du skal bruge

Her på siden finder du ikke kun whiteboard men også et hav af forskelligt tilbehør til din tavle. Uanset om du leder efter et stativ der kan holde dit whiteboard eller om du har brug for en tusch, så har vi helt sikkert lige det du har brug for. Øverst på siden finder du en række ikoner som kan lede dig ind til lige det du søger. Ved du at du er på jagt efter noget helt specifikt kan du med fordel trykke dig ind på den kategori eller bruge søgefeltet øverst på siden.

Har du et tyndt whiteboard skal det oftest bare smækkes op på køleskabet eller en anden magnetisk overflade. Med har en tykkere whiteboard tavle der skal stå selv, kan du med fordel få fat i et stativ. Med et whiteboard stativ, kan du få din tavle op i en gos højde så du kan skrive og tegne – derudover kan det også bruges til udstilling. Bruger du dit Whiteboard som et menukort eller en prisliste kan du med fordel at displaye det på et smart staffeli som gør at dine gæster eller kunder kan se hvad du byder på. 

Har du et whiteboard men ikke whiteboard tusser er det ikke sikkert du får så meget glæde ud af din tavle. Med whiteboard tuscher kan du nemt skrive, tegne og slette lige som det passer dig. Det smarte ved et whiteboard er at det er utrolig nemt at viske ud og skrive nyt, men du skal dog huske at bruge de helt rette tusser. Skriver du på et whiteboard med en permanent tusch eller en anden slags tus som ikke er specifikt til whiteboard vil det ikke komme let af igen, og du kan faktisk risikere at farven vil blive siddende på tavlen foreviget.

Ikke not med at whiteboard er smart at skrive på, så er det i langt de fleste tilfælde også magnetisk. En magnetisk tavle giver dig mulighed for at bruge det som en opslagstavle hvorpå du kan hænge alt fra feriebilleder til vigtige dokumenter eller koncertbilletter som ikke må blive væk i skuffen. Her hos evermart.dk har vi et stort udvalg af forskellige magneter, så tag et kig og find lige den type du leder efter. 

Uanset hvad du leder efter i forbindelse med et whiteboard så har vi det sikkert. I kataloget ovenfor finder du alt fra tavler til små magneter med tal og tuscher i flotte farver. Slå dig løs og modtag dine produkter allerde i morgen!