Whiteboards & Tilbehør

Vis filtre
Filtre
Farve
 1. checkmark
  Sølv (10)
 2. checkmark
  Hvid (9)
 3. checkmark
  Sort (8)
 4. checkmark
  Multifarvet (7)
 5. checkmark
  Blå (5)
 6. checkmark
  Rød (3)
 7. checkmark
  Grå (1)
Passer til
 1. checkmark
  Passer ikke til noget (husk at blokere) (29)
 2. checkmark
  Canon Kamera (4)
 3. checkmark
  Sony Kamera (4)
 4. checkmark
  Panasonic Kamera (4)
 5. checkmark
  Nikon Kamera (4)
 6. checkmark
  Nikon Coolpix P7800 (3)
 7. checkmark
  Nikon D800E (3)
 8. checkmark
  Nikon D5100 (3)
 9. checkmark
  Nikon D3100 (3)
 10. checkmark
  Nikon Coolpix P7000 (3)
 11. checkmark
  Nikon D750 (3)
 12. checkmark
  Nikon D800 (3)
 13. checkmark
  Nikon D7100 (3)
 14. checkmark
  Nikon D7000 (3)
 15. checkmark
  Panasonic DMW-BCC12 (2)
 16. checkmark
  Panasonic DMW-BLC12 (2)
 17. checkmark
  Panasonic S005 (2)
 18. checkmark
  Køkken (2)
 19. checkmark
  Garderobe (2)
 20. checkmark
  Canon 700D (2)
 21. checkmark
  Panasonic S005E (2)
 22. checkmark
  Canon 760D (2)
 23. checkmark
  Olympus Stylus 7000 (2)
 24. checkmark
  Olympus Stylus 1200 (2)
 25. checkmark
  Olympus Stylus 1070 (2)
 26. checkmark
  Olympus Stylus 1060 (2)
 27. checkmark
  Olympus Stylus 1050w (2)
 28. checkmark
  Olympus Stylus 1040 (2)
 29. checkmark
  Badeværelse (2)
 30. checkmark
  Nikon V1 (1)
 31. checkmark
  Outdoor (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Whiteboards & Tilbehør

Her på siden har vi samlet en række whiteboard til alle lejligheder som kan bruges af alle, lige fra den professionelle business man, til teenage datteren og selv de helt mindste. Et whiteboard er utrolig smart fordi det giver dig mulighed for at skrive, slette og viske ud lige som det passer dig.

Alt du skal bruge for at komme i gang med din tale er naturligvis et whiteboard og en whiteboard tusch. Husk på at det ikke er alle tusser der virker til whiteboard men en helt speciel slags. Permanent tusch kan ikke bruges, eftersom det ikke kan viskes af igen, og så går hele pointen ved et whiteboard tabt hvis du ikke kan 

Skriv og tegn som det passer dig, og visk blot ud bagefter med en klud eller en smart tavlesvamp til whiteboard. Vælger du et magnetisk whiteboard kan du også gøre brug af magneter eller andet til at hænge vigtige sedler op eller andet så det nemt kan ses. 

Mulighederne for hvad du kan bruge et whiteboard til, er næsten uendelige. Herunder kommer vi med en række forslag til hvem der kan gøre brug af en tavle med tusser og hvordan, men kun fantasien sætter grænser. Så find dit nye whiteboard så du kan bruge det til lige det du har lyst til! 

I kataloget ovenfor finder du også en masse tilbehør som du kan bruge i forbindelse med din tavle. E whiteboard er ikke meget hver hvis har hverken tusser eller magneter. Et whiteboard er en smart og alsidig opslagstavle. Du kan både ting og sedler op med magneter og skrive alt fra små noter til dagens planer med en whiteboard tusch.

Billige Whiteboards

Leder du efter et billigt whiteboard til hvad som helst, så finder du det hos os Tag et kig her på siden og find lige den type og størrelse tavle som du leder efter. Bestiller du et whiteboard der er på lage rindefor vores åbningstider, så kan du modtage din pakke allerede i morgen! Vi sørger for at du altid har mulighed for at få din GRATIS fragt, så skal du kun betale for det produkt du køber, og ikke alle de andre omkostninger der normalt er ved at handle på nettet.

Slå dig løs og find et dit nye whiteboard til en ordentlig pris. Uanset om du skal bruge din tavle som kalender til hele familien, som underholdning til de mindste eller måske noget helt tredje som fx navngivning af heste i stalden, så finder du sikkert en tavle der passer til netop dig og det du skal!

Whiteboard Tilbehør

Her på siden finder du ikke kun whiteboard men også et hav af forskelligt tilbehør til din tavle. Uanset om du leder efter et stativ der kan holde dit whiteboard eller om du har brug for en tusch, så har vi helt sikkert lige det du har brug for. Øverst på siden finder du en række ikoner som kan lede dig ind til lige det du søger. Ved du at du er på jagt efter noget helt specifikt kan du med fordel trykke dig ind på den kategori eller bruge søgefeltet øverst på siden.

Har du et tyndt whiteboard skal det oftest bare smækkes op på køleskabet eller en anden magnetisk overflade. Med har en tykkere whiteboard tavle der skal stå selv, kan du med fordel få fat i et stativ. Med et whiteboard stativ, kan du få din tavle op i en gos højde så du kan skrive og tegne – derudover kan det også bruges til udstilling. Bruger du dit Whiteboard som et menukort eller en prisliste kan du med fordel at displaye det på et smart staffeli som gør at dine gæster eller kunder kan se hvad du byder på. 

Har du et whiteboard men ikke whiteboard tusser er det ikke sikkert du får så meget glæde ud af din tavle. Med whiteboard tuscher kan du nemt skrive, tegne og slette lige som det passer dig. Det smarte ved et whiteboard er at det er utrolig nemt at viske ud og skrive nyt, men du skal dog huske at bruge de helt rette tusser. Skriver du på et whiteboard med en permanent tusch eller en anden slags tus som ikke er specifikt til whiteboard vil det ikke komme let af igen, og du kan faktisk risikere at farven vil blive siddende på tavlen foreviget.

Ikke not med at whiteboard er smart at skrive på, så er det i langt de fleste tilfælde også magnetisk. En magnetisk tavle giver dig mulighed for at bruge det som en opslagstavle hvorpå du kan hænge alt fra feriebilleder til vigtige dokumenter eller koncertbilletter som ikke må blive væk i skuffen. Her hos evermart.dk har vi et stort udvalg af forskellige magneter, så tag et kig og find lige den type du leder efter. 

Uanset hvad du leder efter i forbindelse med et whiteboard så har vi det sikkert. I kataloget ovenfor finder du alt fra tavler til små magneter med tal og tuscher i flotte farver. Slå dig løs og modtag dine produkter allerde i morgen!