Præsentationstilbehør

Præsentationstilbehør

Her finder du præsentationstilbehør i alle afskygninger og former. Her vil du finde en masse udstyr til oplæg, men også tilbehør du bare kan bruge på daglig basis. Find det helt rette tilbehør til lige det du mangler. Vi har et hav af forskellige ting og sager til dig der skal lave et oplæg eller dig der bare skal bruge noget tilbehør til dit hjem. Øverst på siden finder du ikoner med projektor tilbehør og whiteboards, klik ind på det du leder efter, så er du sikker på at du kun ser de produkter du har brug for!

Projektor tilbehør

Skal du lave præsentationer for en større forsamling eller blot spille en video på din projektor derhjemme for familien, så finder du sikkert lige det udstyr du har brug for her. Leder du efter tilbehør til din projektor i et mødelokale eller som en del af din undervisning, så har vi sikkert lige det du mangler. 

Her på siden kan du finde en masse forskelligt udstyr til din projektor, og du skal selvfølgelig have lige det udstyr der passer bedst til dig. Skal din projektor altid stå det samme sted, kan du med fordel vælge noget permanente løsninger der ser professionelle ud. Ved du at din projektoraltid skal være et bestemt sted er en tripod eller et lignende stativ måske ikke det rette for dig. En tripod kan nemt komme i vejen, uanset om det er i hjemmebiografen eller i en forelæsningssal. Skal du have din projektor med dig på farten kan et stativ dog være det helt rette. Find lige det projektor tilbehør som du er på jagt efter ved at klikke dig ind på ikonet øverst på siden. I kategorien finder du også projektor baggrunde så du kan få det bedst mulige billede i alle situationer.

Whiteboards

Whiteboards hører til både i hjemmet og på kontoret. Med et whiteboard som et arbejdsredskab kan du nemt skrive To-do lister eller lave en brainstorm. Det smarte ved et whiteboard er at du nemt kan viske det ud du har skrevet. Det betyder du nemt kan starte forfra på et projekt, men du kan også slette bare små dele. De fleste forbinder nok et whiteboard på arbejdet med matematik, men det kan bruges af alle i alle aldre og til et hav af forskellige opgaver.

Whiteboards er utrolig smarte, både i det professionelle og i det private. Derhjemme kan de bruges til både leg og planlægning. Har i en fælles familie whiteboard kalender kan i altid holde øje med hvad i skal. Så kommer der ingen overraskelser i løbet af ugen hvor nogle måske ikke er hjemme til aftensmad. Med et whiteboard kan du også holde familien mindste underholdt i mange timer. Det smarte ved et whiteboard er at børnene kan slå sig løs, og tegne lige som det passer dem. Når de gerne vil starte forfra, skal tavlen blot viskes ren, og så er de klar til at kreere endnu mere kunst. Har du et whiteboard skal du naturligvis også have fat i et par tusser. Det er vigtigt at du bruger whiteboard tuscher på din tavle, for så er du sikker på at de nemt kan viskes ud igen, helt uden at efterlade mærker. Sørg for også at have en tavlesvamp ved hånden så du ikke får tusch rester på din hånd eller en klud når du skal viske tavlen ren. 

En whiteboard tavle er for det meste også magnetisk, det betyder at du også kan bruge den som en alsidig opslagstavle. Hænd små sedler op eller skriv en lille besked til en anden i husholdningen. For at hænge sedler elle vigtige papirer op skal du have fat i et par magneter. Vores magneter kan bruges på både whiteboard, køleskabe eller andre magnetiske overflader. Vi har et hav af klassiske magneter sm kan bruges af alle, men du finder også søde magneter til børn som opfordrer til både leg og læring. Tag et kig i kategorien ”whiteboards” for at se hele vores udvalg.