Projektor Baggrunde

Vis filtre
Filtre
Passer til
  1. checkmark
    Passer ikke til noget (husk at blokere) (1)
Farve
  1. checkmark
    Hvid (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Projektor Baggrunde - Med den rette baggrund får du mere ud af din projektor

Når du skal bruge din projektor, er det vigtigt at du får fat i en ordentlig baggrund! Til nød kan du godt projektere på en hel ren hvid væg, men det giver langt fra den bedste kvalitet. Et projektor lærred er nemlig ikke bare hvidt. Det sørger for en hel knivskarp baggrund der gør at du får den bedste oplevelse med din projektor, uanset om det er kontorent eller hjemmebiografen.

Projektor lærred sørger for at du altid har en god baggrund, og så sørger stoffet for ikke at lukke lys igennem så du får det klareste og skarpeste billede. Du får ikke meget ud af din projektor hvis du alligevel ikke kan se den film du gerne vil, eller hvis din præsentation er så grynet at se på ingen kan se de tal du prøver at vise frem.

Her på siden finder du også nogle smarte projektor baggrunde. Disse baggrunde er lavet i blødt stof og kan derfor pakkes sammen så de fylder næsten ingenting. I modsætningen til mange andre projektorbaggrunde er disse i lavet i blødt stof eller har en hård ramme der omringer selve baggrunden. Det betyder at du skal have sat den ordentlig op for at den giver dig det bedste billede. Vores projektor baggrunde er super smarte at have med på farten, men de egner sig bedste til at blive monteret et bestemt sted, med søm, snore eller noget helt tredje – så er du sikker på at baggrunden ikke bliver krølle mens den er pakket ned.

Har du en projektor du skal have med flere forskellige steder hen er en transportabel baggrund også den mest praktisk løsning. Skal du ofte frem og tilbage mellem dit sommerhus og har du din projektor med så du kan se film begge steder, skal du naturligvis også have en projektor baggrund begge steder. Pak blot baggrunden sammen og så sæt den op når du ankommer til din destination – så er du klar til at se film! 

Når du skal have fat i en projektor baggrund skal du tænke på om du har din projektor med dig, eller om den altid skal stå det samme sted. Skal du have din projektor under armen, så skal du være sikker på at resten af dit udstyr også kan komme med rundt. Skal din projektor derimod altid stå samme sted er det godt at tænke i permanente løsninger, også når det kommer til en baggrund. Du kan fx få projektor baggrunde på stativ som er nemme at flytte rundt på, men stativet kan hurtigt blive grimt at se på eller kommer i vejen hvis det altid skal stå samme sted. 

Tag et kig her på siden og se de baggrunde vi tilbyder til projektorer. Leder du efter andet tilbehør til din projektor så finder du naturligvis også hos os. Slå dig løs og find lige det tilbehør til din projektor som du mangler!