Whiteboard Tusser

Whiteboard tusser / tuscher i flere farver

I kataloget ovenfor finder du et udvalg af tuscher til whiteboards. Whiteboard tusser adskiller sig fra mange andre skriveredskaber fordi det er lavet til nemt at blive fjernet igen. Det er vigtigt at du sørger for at bruge de helt rette tuscher når du skriver på din whiteboard tavle, ellers vil du ikke kunne viske dem ud igen. Derfor egner whiteboard tusser sig heller ikke til almindelig hverdags ting. Prøver du fx at skrive dato eller navn på en frysepose vil du kunne køre din finger over og slette hvad der stod.

Det kan ske at man tager fejl af en klassisk permanent tusch og en whiteboard tus. Skriver du på din tavle med en permanent marker, så vil du ikke kunne få det af igen, i hvert fald ikke lige så let. Der findes forskellige metoder, bla. med sprit, til at fjerne permanent tusch fra dit whiteboard, men det er langt mere besværligt end bare at have de retter tuscher liggende og bruge dem i stedet.

Whiteboard tuscher kommer i utrolig mange forskellige former og farver. Farvede tuscher sjovest hvis man bruger sit whiteboard til leg eller for at give det lidt mere liv, men de fleste foretrækker de klassiske sort, røde og blå tuscher. Der er også forskel på hvilken tykkelse whiteboard tus folk vil have. Med en tyk tusch laver du tykke linjer som kan være rigtig fedt i mange sammenhænge. Men skal du bruge dut whiteboard som en planner hvorpå du skriver dagens planer, en indkøbsseddel eller måske hele ugens madplan, så kan det være du skal have fat i en tyndere tusch så det bliver nemmere at skrive tydeligt og for andre at læse hvad der står.

Har du et sort whiteboard, to ord der modsiger hinanden ret meget, så skal du have fat i en hvid whiteboardtusch. Du kan også forsøge dig at skrive med farvede tusser, men du vil tit ikke få et særligt godt resultat. De hvide tuscher er klare at se på den sorte baggrund og så ser det bare ekstra fedt ud. Dog er der mange der foretrækker det klassiske hvide whiteboard så man kan skifte mellem de forskellige farver, undtaget den hvide.

Det mest besværlige ved en whiteboard tusch er tit det med at opbevare den. Du skal altid bruge den det samme sted, men hvis din tusch ikke er magnetisk er det ikke altid lige nemt altid at have den ved hånden. Heldigvis hinder du her på siden en smart magnetisk boks til tuscher som nok skal sørge for at du har alle dine skriveredskaber samlet. Smæk blot kassen i det ene hjørne af dit whiteboard tavle, og så kan du stille alle dine tusser deri.

Du kan også vælge en tusch med magnet på hætten! Denne tusch er super smart hvis du blot skal bruge en enkel tusch eller tre når du skriver på dit whiteboard. Tuscherne hænger selv fast på køleskabet og så har de ovenikøbet også en lille tavlesvamp på hætten der gør det nemt for dig at viske ud igen! 

Tag et kig her på siden og find lige den whiteboard-tus du er på jagt efter! Vi har både pakker med 10 tusser og individuelle tuscher hvis du blot mangler en i en bestemt farve. Husk også at smide en magnetisk tavlesvamp til whiteboard i kurven imens, så er du sikker på at du også skan viske ud efter tusserne igen