Whiteboards

 • Whiteboard Planners / Kalender

  Whiteboard Planners / Kalender

Vis filtre
Filtre
Farve
 1. checkmark
  Hvid (3)
 2. checkmark
  Multifarvet (1)
Passer til
 1. checkmark
  Passer ikke til noget (husk at blokere) (4)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Slip kreativiteten og tankerne løs med whiteboards & whiteboard tilbehør

Kvinde skriver på whiteboard

Whiteboards er efterhånden fast inventar på de fleste arbejdspladser og skoler, hvor de hjælper med at holde styr på alverdens tanker og ideer. Mange har også en smart tavle i hjemmet, for eksempel i form af en whiteboard ugeplan eller kalender, der hjælper med at skabe overblik i en travl hverdag. Uanset hvad man vælger at bruge dem til er de et utrolig smart værktøj i en lang række situationer. Der er flere grunde til at whiteboards er både smarte, praktiske og utrolig brugbare. For det første er de nemme at bruge, da man hurtigt kan skrive og tegne på dem med whiteboard tusser i forskellige farver. Det gør dem ideelle til møder, klasselokaler og andre sammenkomster, hvor man har brug for at dele og illustrere informationer eller ideer. I forlængelse af dette er whiteboards også utrolig nemme at rengøre og genbruge efter behov. Det tager kun et øjeblik at tørre dem rene med en klud eller en whiteboard visker, hvorefter man kan begynde forfra med nye ideer og informationer, eller gøre tavlen klar til andre. Mange markers og tusser har endda et indbygget viskelæder, der gør det endnu lettere at viske tavlen ren eller rette mens du skriver på den. Endelig er whiteboards helt lavpraktisk bare en enormt god måde at organisere information og tanker på. Om det er så er i hjemmet, i skolen eller på arbejde. Man kan skrive alt fra opgaver og tidsplaner, til to-do lister og vigtige datoer på dem og på den måde danne sig et overblik over sine deadlines. Er man til den mere kreative side, eller skal whiteboardet bruges med børn er det også bare en rigtig god måde at udfolde sig kreativt på, med både tegninger og illustrationer. Whiteboards til børn gør også læring lettere da der let kan bruges flere farver og andre kreative greb med et whiteboard. Det er derfor næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvad en whiteboard tavle kan bruges til.

Whiteboards er derfor også til at finde overalt - de er nemlig enormt smarte og brugbare værktøjer til alt lige fra møder, undervisning, oplæg og brainstorming. De er populære, og med god grund! De kan bruges til at notere ideer og tanker ned, holde styr på tidsplaner og fungere som en fleksibel og udskiftelig kalender. For at kunne få det meste ud af et whiteboard er det dog også altid en god idé at investere i noget godt tilbehør ved siden af. Det kan for eksempel være tusser, magneter, kroge, forskellige holdere til udstyr, og tavlesvampe, så tavlen kan holdes ren og klar til brug igen og igen. Heldigvis er det både let at finde et stort udvalg af whiteboards i forskellige typer og størrelser og med forskellige egenskaber, men også et stort udvalg af smart tilbehør, der gør brugen af din tavle både lettere, sjovere og mere effektiv.

Find den type whiteboard tavle der passer bedst til dine behov

En af de helt store fordele ved whiteboards er, at der findes ét til næsten enhver situation og ethvert behov. Uanset om du skal bruge en tavle til undervisning, i hjemmet hvor der skal planlægges, eller på kontoret og i mødelokalet. Der findes nemlig både store whiteboard tavler der monteres direkte på væggen, men også mindre, transportable whiteboards, enten på stativer eller med hjul så de hurtigt kan sættes op i et mødelokale eller et kontor, eller små whiteboards med håndtag, der kan stå på et bord og hurtigt kan foldes sammen efter brug. De har hver deres sæt af egenskaber, fordele og ulemper, og i sidste ende er det dog helt op til den enkelte, hvordan de bruger deres whiteboard, samt hvilken type de investerer i. Så længe den hjælper med at gøre hverdagen lettere og mere overskuelig.  

Når du skal vælge det helt rigtige whiteboard til dig selv er der dog par faktorer, der er værd at overveje. Gør du dig disse overvejelser, vil det gøre det let og simpelt at finde den perfekte tavle. Det første du bør overveje, er hvor whiteboardet skal bruges: i hjemmet, på arbejdspladsen eller i skolen. Alt afhængig af placeringen kan der nemlig være store forskelle på krav til størrelsen, samt hvorvidt dit whiteboard skal kunne transporteres eller flyttes rundt. Skal det bruges i hjemmet kan derimod være, at du har behov for et whiteboard kalender eller en magnetisk tavle til køleskabet. Derefter er det en god idé at tænke over, hvor stort det skal være, og om der er nogle bestemte egenskaber du vægter højere end andre. Skal det for eksempel være justerbart i størrelsen? Nogle whiteboardtavler kan nemlig klippes til med en saks så de passer til enhver placering, eller klippes i sjove former og figurer alt efter behov. Måske har du brug for et whiteboard med en indbygget kalender eller tabel, der enten strækker sig over hele måneden eller blot en enkelt uge? Husk dog også på, at du sagtens også vil kunne tegne disse tabeller og planer på dit whiteboard selv, hvis du foretrækker en mere personlig og tilpasset version. Dette er blot et par af de ting du kan overveje før du investerer i et whiteboard.

Whiteboard til væg, på hjul eller til bordet

Som sagt findes der en række forskellige typer whiteboards. Nogle egner sig godt til arbejdspladsen og skolen, som for eksempel whiteboards der monteres på væggen eller smarte flytbare løsninger. En whiteboard tavle til væg er en relativt permanent løsning, der giver dig en tavle der sidder godt fast og har en større skriveflade, hvor du kan notere og organisere information og ideer. De er også nemme at rengøre og genbruge så du kan holde ideer opdaterede og tydelige til dig selv og andre. Derudover er der god plads til magneter og magnetiske holdere til tusser og tavlesvampe. De store tavler egner sig specielt godt til mødelokaler eller klasselokaler, hvor de bruges dagligt, eller til rum hvor der samles mange mennesker.

Har du brug for en mere fleksibel og flytbar løsning kan det dog være en idé at investere i et whiteboard på hjul eller et mindre sammenklappeligt whiteboard. Med et sæt hjul eller en lignende løsning monteret på et stativ er det ingen sag at flytte whiteboardet fra ét lokale til et andet, alt efter hvor der er mest brug for det. Det kan også hurtigt foldes sammen og stilles væk i et hjørne når det ikke er i brug. Derfor frigiver det i forhold til et vægmonteret whiteboard mere plads i rummet - specielt når det gælder vægplads. Skal det være endnu mere fleksibelt kan et smart sammenklappeligt whiteboard uden problemer transporteres takket være deres smarte håndtag, og kan derefter let foldes ud og stilles på borde eller andre overflader hvor der er brug for dem. De er også ofte mindre i størrelser, men har stadig alle de vigtigste egenskaber, som et whiteboard bør have. Disse whiteboards er også god til børn, da de er mindre og også let kan stå på gulvet i en mere børnevenlig og tilgængelig højde.

Whiteboard tavler til børn

Whiteboards hører ikke kun til i en professionel kontekst - de er også godt egnet til børn, der enten skal undervises på sjove og spændende måder, eller har brug for at kunne folde deres kreative side ud ved at male eller tegne. Der er mange muligheder for hvordan man kan bruge et whiteboard til børn. En god måde at aktivere børnene med whiteboards er for eksempel at bruge magneter til whiteboard med tal på. Det smarte tal magneter er lette at bruge sammen med tusser i forskellige farver og kan skabe et godt udgangspunkt for sjov whiteboard læring for børn i alle aldre. Du kan også bruge farvestrålende whiteboard tusser som de små kan tegne og lege med. Så får kreativiteten for alvor lov til at folde sig ud. Skal der være plads til nye kreationer kan de gamle bare viskes ud. Der findes for også smarte sæt, der både indeholder et lille sammenfoldeligt og dobbeltsidet whiteboard med medfølgende tusser, magneter og en lille tavlesvamp. Det vigtigste er bare at tavlen er let tilgængelig og inden for børnenes rækkevidde hvis de selv skal bruge den, eller at de på anden måde har mulighed for at interagere med tavlen og dens indhold undervisningen. Tænk farver, former og sjov.

whiteboard og tusserOpgrader dit whiteboard med fedt tilbehør

Har du et whiteboard, men ikke whiteboard tusser og tilbehør som tavlesvampe, så er det ikke sikkert, at du får så meget glæde ud af din tavle. Uden den slags udstyr kan man nemlig ikke skrive og tegne på tavlen. Hvis det er et magnetisk whiteboard vil det stadig ofte kunne bruges som opslagstavle, men en central del af de smarte egenskaber man associerer med whiteboards vil gå tabt. Husk derfor altid at investere i et godt sæt tusser - gerne i flere forskellige farver så du eller børnene har lidt at skifte imellem. Her er det også værd at huske på, at man ikke må bruge andre typer tusser som for eksempel sprittusser på et whiteboard, da man risikerer at de ikke kan viskes ud igen. Brug derfor kun whiteboard tusser specielt designet til brug på tavlerne. 

Der findes også et hav af andet smart udstyr, der gør dine whiteboards endnu bedre. Ofte vil udstyr også gøre dem lettere at bruge og mere tilgængelige, så du kan nyde godt af de mange fordele ved et whiteboard. Det gælder blandt andet magnetiske tavlesvampe, der placeres direkte på tavlen, eller bokse og holdere, der på samme måde kan monteres på din whiteboardtavle. Her kan du med fordel ligge forskelligt udstyr, så du har det samlet ét sted. Meget tilbehør kan også gøre undervisning og kreative aktiviteter sjovere. Du kan for eksempel investere i et sæt magnet tal til børnene - så bliver læring let og sjovt - eller små kroge og tegnestifter, så whiteboardtavlen kan fungere som en smart opslagstavle.

Få styr på hverdagen med en whiteboard kalender

Udover at fungere godt i en professionel kontekst er whiteboards også brugbare når det gælder noget så basalt som at holde styr på hverdagen og skabe sig et overblik over opgaver og tjanser. Skriv for eksempel dagens to-do liste, indkøbssedlen eller en madplan på et smart whiteboard, og hold få på den måde godt styr på ugen. Du kan også hænge et lille whiteboard eller et whiteboard med ugedage på teenager værelset eller hjemmekontoret, hvor det kan bruges som en kombineret kalender, opslagstavle, billedvæg og lærred. Det er, som sagt. næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan og hvor du kan bruge et godt whiteboard.

Den smarteste type tavle at anskaffe sig, hvis man vil skabe sig overblik over en ellers travl hverdag er en magnetisk whiteboard tavle, da de kan hænge på mange forskellige overflader og ofte er tyndere og lettere at have med at gøre end tavler med fødder eller stativ. En vægmonteret tavle vil, sammenlignet, ofte være lavet med en tykkere ramme, der gør at den fylder mere i rummet og i hjemmet som en helhed. Det tynde materiale, der gør et whiteboard magnetisk kan også i mange tilfælde klippes i, og det kan derfor også tilpasses i størrelsen og formen så den passer lige netop dine behov og rummet og overfladen den skal hænges på. Skal du bruge et whiteboard på kontoret, men har allerede en opslagstavle eller en anden magnetisk overflade, kan du for eksempel let klippe et whiteboard eller det magnetiske whiteboard med ugedage til, så det passer perfekt ind. Det er derfor let at montere og hænge op lige hvor du har brug for det. Det er også en god tilføjelse til en større opslagstavle som man ikke nødvendigvis kan skrive på. Har du brug for at hænge papirer, billeder eller små genstande op findes der også et hav af whiteboard tilbehør som magneter, kroge og holdere der gør dette let og simpelt.

En anden smart og super praktisk type whiteboard tavle er en mealplanner, der gør det let at lægge en madplan for ugen. De fleste whiteboards i denne stil er magnetiske og egner sig derfor godt som en whiteboard tavle køleskab eller opslagstavle. Mad tavlen har typisk en anden farve, eller flere farver, er inddelt i ugedagene og har rum til at skrive morgenmad, frokost og aftensmad på. Det gør dem overskuelige og let tilgængelige. Ændrer du mening eller vil du skifte rundt på dine planlagte måltider er det også hurtigt og simpel at viske dem rene og skrive noget nyt på. På den måde kan man hurtigt få lagt en overskuelig madplan og et medfølgende madbudget for ugen, hvilket gør, at man har én ting mindre at tage stilling til i en travl hverdag. Alternativt kan den i et større hjem eller et bofællesskab også bruges til at planlægge hvem der skal lave dagens forskellige måltider. Se derfor en whiteboard ugeplan som en smart og tidsbesparende værktøj i en travl hverdag.