Whiteboard Planners / Kalender

Vis filtre
Filtre
Farve
  1. checkmark
    Hvid (2)
  2. checkmark
    Multifarvet (1)
Passer til
  1. checkmark
    Passer ikke til noget (husk at blokere) (3)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Whiteboard Planner til Hele Familien

Nogle tror måske at en tavle med tusser kun er til de mindste medlemmer af familien, men alle kan faktisk få brug for en smart løsning hvorpå man nemt kan skrive. Med en oversigtstavle eller et whiteboard til familien bliver planlægning nemmere end nogensinde før! Hæng en tavle i køkkenet, i stuen, i entreen eller gangen og få mere styr på hverdagen, uanset om I skriver madplaner eller laver en fælles familiekalender på den. 

Her på siden har vi fundet nogle smarte tavler frem som allerede er inddelt efter ugedage. Du kan naturligvis også ”bare” tegne et skema på en hel blank whiteboard tavle, som så løber du i problemer når du skal viske den gamle uge ud. Når du visker den forhenværende uge ud, vil du nemlig også oftest komme til at ramme ind i dit skema eller helt viske nogle kolonner ud som du gerne ville have beholdt. Vælger du en whiteboard planner der allerede er opdelt som du gerne vil have det, bliver det meget nemmere for dig.

Ovenfor finder du tavler der blot dækker madplanen, en tavle hvorpå du kan skrive hvad du skal hver dag i ugen, samt en smart tavle der dækker hele måneden. Har du mange i husstanden eller mange planer hver dag kan du med fordel vælge en tavle der kun dækker over en uge ad gangen. Her har du mere plads til at skrive forskellige aktiviteter og den er også ideel hvis du har flere i husstanden hvis planer du skal holde styr på. Vælg månedens kalenderen hvis du godt kan lide at have et hurtigt og nemt overblik over planer langt ud i fremtiden, og hvis du blot har et enkelt eller to vigtige punkter om dagen. Det kan fx være hvilke dage der kommer gæster eller skriv dine arbejdstider ned hvis de variere.

Hold styr på madplanen med vores smarte mealplanner der opfordrer til at du laber en madplan hele ugen ud. Er i flere i husstanden er der ikke flere opkald eller SMS’er om ”hvad skal vi have til aftensmad?”. Derudover sørger denne whiteboard tavle også for at i altid har styr på maden. Lave ri en madplan i god tid der sækker over hele ugen vil i oftest opleve at der er mindre stress og jag omkring måltiderne, og de fleste sparer endda også en masse penge og tid på indkøbsturene.

Hverdagen bliver meget nemmere med indførelsen af et whiteboard, og kommunikation mellem alle i huset er så simpelt om bare at skrive det ned hvor tavlen er. Vore stavler fås i mange forskellige størrelser, så kan man selv bestemme om man vil have en kæmpe tavle eller blot en lille. Som familie kan man med fordel vælge et stort whiteboard til hele ugen kalender eller til opdelinger af pligter, hvorimod der på en lille tavle fint er plads til dagens menu eller hvis man bruger tavlen udelukkende til at skrive vigtige beskeder eller lave en hurtig huskeliste på.

Omdan hvilken som helst whiteboard tavle til en kalender eller en planner. Tegn et simpelt skema på talen, op opdel i ugedage, eller i personerne i husstanden. I kan nu skrive ned hvad I skal have til aftensmad, hvornår børnene skal til fodbold eller opdele pligter mellem jer. I modsætning til de store familie-kalendere og lignede bestemmer du her helt selv hvilke kolonner du vil have, og så skal der ikke smide et stykke papir ud for hver dag der går. Visk blot datoer og planer ud, så er i klar til at smide en ny uges agenda på med det samme.