Tilbehør til Hår

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Hår (37)
 2. checkmark
  Ansigtspleje (2)
 3. checkmark
  Passer ikke til noget (husk at blokere) (1)
Farve
 1. checkmark
  Sort (14)
 2. checkmark
  Hvid (12)
 3. checkmark
  Pink (8)
 4. checkmark
  Blå (7)
 5. checkmark
  Leopard (5)
 6. checkmark
  Lyserød (5)
 7. checkmark
  Beige (4)
 8. checkmark
  Grøn (4)
 9. checkmark
  Gul (4)
 10. checkmark
  Brun (3)
 11. checkmark
  Lilla (3)
 12. checkmark
  Rød (3)
 13. checkmark
  Champagne (2)
 14. checkmark
  Lysegrøn (2)
 15. checkmark
  Guld (1)
 16. checkmark
  Grå (1)
 17. checkmark
  Råhvid (1)
 18. checkmark
  Multifarvet (1)
 19. checkmark
  Rosa (1)
 20. checkmark
  Mørkerød (1)
 21. checkmark
  Gul / Orange (1)
 22. checkmark
  Petroleum (1)
 23. checkmark
  Blomster (1)
 24. checkmark
  Mønster / Motiv  (1)
 25. checkmark
  Lyseblå (1)
 26. checkmark
  Gennemsigtig (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Tilbehør til hår

Der findes mange forskellige tilbehør til hår og det kan være svært at danne sig et overblik over alle de muligheder, der er for at finde accessories til dit hår. Her finder du et væld af forskellige muligheder for at pynte dit hår med tilbehør til alt slags hår. Tilbehøret kommer i mange, mange forskellige farver og materialer, så du kan finde hvad du mangler til dine kreative hår frisure og din almindelige hverdags hestehale. Vi har tilbehør til hår til alle anledninger, så du kan finde hår tilbehør til konfirmation, hår tilbehør bryllupper, hår tilbehør til fest og hår tilbehør til hverdagen. Vores hår tilbehør kan helt sikkert hjælpe dig med at skabe den frisure du gerne vil lave, hvad end du har glat eller krøllet hår, tykt eller tyndt, langt eller kort hår, så kan du finde hvad du skal bruge lige her. 

Style dit hår med det rette hår tilbehør

Med det rette hår tilbehør kan du løfte dit hår-game til helt nye højder og opdatere gamle frisurer så de bliver friske og elegante. Hår tilbehør kan være lige præcis det statement piece du mangler for at gøre din gode gamle hestehale helt fresh. Med det helt rigtige hår tilbehør kan du også hurtigt og nemt være færdig med dårlige hår dage, smid en hår spænde i håret til at tæmme lokker der ellers ikke ville tæmmes, brug en scrunchie til at smide håret op i en hestehale eller find den rette kam eller børste til din hårtype, så du undgår statisk elektricitet i dit hår og kan sørge for at dit hår hverken er filtret eller knudret. Hår tilbehør kan nemlig være hårnåle, hårspænder, hårklemmer, hårelastikker, scrunchies eller børster og kamme, som alt sammen findes i kataloget ovenfor. Scroll gennem vores udvalg og find hvad du mangler til lige præcis dit hår.

Sådan bruger du dit hår tilbehør

Der er mange måder at style dit hår med hår tilbehør, her er nogle at vores forslag til hvordan du kan style dit nye hår tilbehør på nye og friske måder. Eksperimenter med nye, smukke frisurer med et væld af forskellige muligheder for hår tilbehør. Uanset hvad du søger finder du løsninger til kreative, flotte frisure lige her.

Pynt dit løse hår med flotte hårspænder og hårnåle. Find dekorative hårspænder, som du kan sætte i dit hår og pynt din løse frisure med hårspænder eller hårnåle.

Løft din hårknold til nye højder med et dekorativt hårspænde. Det er ikke kun løst hår du kan bruge hårspænder til at pynte, en knold eller en hestehale kan også pyntes med en hårspænde med forskellige motiver og mønstre.

Brug en hårklemme til at undgå hestehalen i din hverdag. En hårklemme kan være et alternativ til den ellers så praktiske hestehale, som mange af os er glade for. En hårklemme er en af den slags hår tilbehør, der kan bruges af de fleste, om du har krøllet eller glat hår, og kan bruges til at holde hår væk fra dit ansigt.

Hår tilbehør til bryllup eller konfirmation

Hvis du skal til bryllup, hvad end det er dig der er bruden eller du er bryllupsgæst, så kan du finde hår tilbehør til brylluppet lige her. Her finder du alle de klassiske og smukke smykker til hår, du skal bruge. Kunne du f.eks. tænke dig at alle dine brudepiger skulle bære det samme hår smykker, så kan du finde tilbehør til deres hår lige her. Find den perfekte prik over i’et til din fest frisure. Det samme gør sig gældende for hår tilbehør til konfirmationsfesten, så konfirmandens flotte frisure kan sættes op smukt på deres store dag. Du kan også finde hårpleje tilbehør lige her; kamme og børster til den store dag, hårelastikker og hårnåle. Så hvis du skal bruge lidt ekstra hårnåle og en ekstra børste til den store dag, hvis uheldet er ude og vind eller vejr tager frisuren med sig, så kan du hurtigt redde dagen med en børste og nogle hårnåle i din taske. Hvis du skal bruge dit hår tilbehør hurtigt kan vi ofte tilbyde dag-til-dag levering.

Hår tilbehør der kan få dig ud af døren i en fart

I vores væld af forskelligt hår tilbehør kan du finde mange forskellige måder at komme hurtigere ud af døren på. Det handler ikke kun om skønne, kreative frisure, nogen gange handler det også om at få dig igennem dagen så hurtigt og behageligt som muligt. En af de hår tilbehørs ting du kan finde her, er f.eks. en badeturban til hår som du kan bruge efter bad. Du folder blot dit våde hår ind i turbanen efter dit bad og så tørre dit hår på rekord tid. Badeturbanen er også rigtig god hvis du følger curlygirl metoden, da du kan tørre dit hår uden at bruge et håndklæde, der kan irritere dine hårstrå, og føntørre der kan være skadeligt for håret. Badeturbanen er hurtig og praktisk om aftenen, så du kan komme ud af døren hurtigt om morgenen. Hårelastikker og scrunchies er hurtige til at smide håret op i en hestehale og hårklemmer kan også hurtigt få dit hår op i en fed frisure.

Praktisk hår tilbehør

Når du ikke gider finde de store, flotte, kreative frisure frem, når det bare skal være nemt, praktisk og hurtigt, så kan du finde hvad du mangler her. Vi har de populære spiral elastikker som er lavet i gummi og er særdeles skånsomme overfor dit hår, mens de ikke efterlader mærker på dit hår. Du kan også finde hårelastikker til stramme opsætninger, som er hurtige at bruge til at smide håret op i en hestehale. Hår tilbehør til hverdagen tager mange former alt efter hvad slags hår du har, hvis du f.eks. har kort hår, så er det måske ikke elastikker du bruger i hverdagen, men mere hårnåle til at holde pandehåret væk fra dine øjne. Tag et kig gennem vores katalog og find det hår tilbehør du mangler. Vi kan ofte tilbyde gratis levering, så du kan have dit hår tilbehør uden ekstra omkostninger.