Hårklemmer

Vis filtre
Filtre
Farve
 1. checkmark
  Hvid (4)
 2. checkmark
  Leopard (3)
 3. checkmark
  Lyserød (3)
 4. checkmark
  Champagne (2)
 5. checkmark
  Pink (2)
 6. checkmark
  Rosa (1)
 7. checkmark
  Brun (1)
 8. checkmark
  Beige (1)
 9. checkmark
  Lysegrøn (1)
 10. checkmark
  Mørkerød (1)
 11. checkmark
  Multifarvet (1)
 12. checkmark
  Gul (1)
 13. checkmark
  Rød (1)
 14. checkmark
  Grøn (1)
 15. checkmark
  Blå (1)
Passer til
 1. checkmark
  Hår (8)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Flotte hårklemmer til enhver lejlighed

Hårklemmer er en elegant accessoires til frisuren, og kan bruges på et utal af måder og styles.  

Hårklemmer, hårbøjler eller hårspænder? Hårpynt har mange navne

Kært barn har mange navne, og hvor der kan være forskellige ord for det samme produkt, så er der alligevel nogle ting der adskiller sig fra hinanden.

Typisk vil en hårklemme være defineret af at selve produkt er en form for ”klemme” (deraf navnet) med to sider bestående af et håndtag til at klemme på, og tænder til at gribe håret, der bliver klemt sammen af en fjeder i midten. Dette gør at klemmen er super nem at tage ind og ud af håret når det skal sættes, og giver samtidig et stilistisk pænt udtryk samtidig.  

Et hårspænde består som regel af en ”øvre” og en ”nedre” bøjle, hvor den nederste bliver placeret på undersiden af håret, og som oftest er en mindre detaljeret form for stang, og den øverste er selve bøjlen der lukker sammen omkring håret for at holde det på plads. Det er derfor også den øverste del af bøjlen der er udsmykket med farver, sten eller lignende for at give den et spil i håret. Hårspænder er som regel aflange og smalle og adskiller sig derfor fra hårklemmerne både i funktion og look.

En hårbøjle er som navnet antyder en bøjle – ofte med en metalkerne til at give styrke og form, og en stofbeklædning til at gøre det komfortabelt at have på, og giver et udtryk i form af mønstre, sten, perler eller lignende.

Hårklemmer med forskellige udtryk

For at kunne matche hårpynten med outfittet er det vigtigt at have noget at vælge imellem, derfor er nogle af de mest populære hårklemmer typisk med blomster til sommerkjolen, sorte til nytårsaften, eller måske med glitter eller glimmer til gallafesten. 

Vi har derfor et bredt udvalg af flotte hårklemmer med de mest populære farver, mønstre (som f.eks. blomster, leopard og lignende), farver og med perler og sten. 

Hårklemmer til alle typer hår

En hårklemme kan bruges til langt de fleste typer hår og frisure, nogle af de mest populære frisure man kan sætte kunne f.eks. være:

-       En simpel ”knold”

-       Halvåben knold

-       Hestehale

-       Dobbelt knold

-       … og et hav af variationer derimellem

Fælles for disse er at du kan lave frisure der komplimentære dit hår uanset om du skal bruge en hårklemme til langt hår, kort hår, krøllet hår eller helt glat hår. Mulighederne er uanede, og det handler derfor mest af alt om at du skal finde det look og den style som passer til dig og dit outfit. 

Hårklemmer til både børn og voksne – og alt derimellem. 

Hårpynt er ikke aldersbetinget, og du kan derfor bruge hårklemmer, hårbøjler og hårspænder uanset hvilken alder du er i. Noget af det fede ved hårpynt som disse, er at det er en af de få skønhedsprodukter du kan bruge uden at være udsat for kemikalier som i f.eks. Make up, og uden at skulle lave indgreb på din krop som med tatoveringer og piercinger.

Du kan derfor uden problemer bruge hårklemmer til at sætte håret på din lille prinsesse til hendes 2 års fødselsdag, og så hele vejen til festen på plejehjemmet. Der findes et hav af størrelser, fra helt små til store hårklemmer. Du skal derfor være opmærksom hvis du køber en hårklemme til din baby, at du ikke vælger en alt for stor hårklemme. 

Hårklemmer tilbud 

Hvad er det fedeste ved at spare 30% på en hårklemme? At du kan få 3 for 2s pris! Hårklemmer er generelt i rimelig okay kvalitet, og derfor kan der være en stor fordel i at holde øje med hvornår de er på tilbud rundt omkring.  

Hos Evermart har vi generelt sat priserne så lavt, at vi sjældent sætter vores produkter på tilbud. Vi vil hellere sælge produkterne til generel lav, fair pris, end at skrue op og ned for priserne konstant.