Hårelastikker

 • Scrunchies

  Scrunchies

Vis filtre
Filtre
Farve
 1. checkmark
  Gul (3)
 2. checkmark
  Sort (3)
 3. checkmark
  Pink (3)
 4. checkmark
  Grøn (3)
 5. checkmark
  Blå (3)
 6. checkmark
  Lyserød (2)
 7. checkmark
  Beige (2)
 8. checkmark
  Rød (2)
 9. checkmark
  Lilla (2)
 10. checkmark
  Hvid (1)
 11. checkmark
  Lysegrøn (1)
 12. checkmark
  Blomster (1)
 13. checkmark
  Petroleum (1)
 14. checkmark
  Gul / Orange (1)
 15. checkmark
  Gennemsigtig (1)
Passer til
 1. checkmark
  Hår (8)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Mange forskellige hårelastikker til dig og din stil

Om du har langt eller kortere hår, der stadig er langt nok til at sætte op, så er en hårelastik er nært essentielt stykke hår tilbehør. Der er et hav af forskellige muligheder til dig, der mangler nogle nye hårelastikker, såsom den almindelige hårelastik, der er et stykke højkvalitets gummi med sort stof pakket udenom, spiral hårelastikken, der er formet til at holde skånsomt fast i håret i sin spiralform, og scrunchies, der er en stilfuld elastik syet ind i et stykke stof, der kan have mange forskellige farver og mønstre. Du finder helt sikkert lige præcis den hårelastik du leder efter her, tag et kig gennem vores sortiment og dan dig et overblik over dine forskellige muligheder indenfor hårelastikker.

Der kan være et hav af forskellige grunde til at du er på udkig efter nye hårelastikker. Har du mistet dine gamle hårelastikker eller er den sidste gået i stykker? Mangler du flere hårelastikker til den frisure, du godt kunne tænke dig at lave? Er du på udkig efter hårelastikker der er mere skånsomme mod dit hår, end de hårelastikker du har nu? Leder du efter nyt, flot hår tilbehør der kan pifte dit yndlings outfit endnu mere op? Læs videre her for at se fordele med vores sortiment, for dit svar findes lige her. Ligegyldigt om du har tyndt eller tykt hår, krøllet eller glat hår, eller kortere eller langt hår, så kan du finde en hår elastik til dit hår og din hårtype lige her.

Spiral hårelastikker - skånsomme og praktiske

Fordelene ved en spiral hårelastik er mange, men uden tvivl er den største at spiral hår elastikker er super skånsomme mod dit hår. Spiral hår elastikker har nemlig ingen metal beslag der holder elastikken sammen og faktisk sidder den spiral formede elastik så skånsomt på dit hår, at der ingen mærker kommer af at have dit hår sat op med den spiralformede elastik. Spiral elastikker kan trækkes nemt ud af dit hår igen, hvad end du har brugt hårelastikken til at sætte dit hår op i en knold eller en hestehale, uden smerte eller hårstrå der knækker. Spiral elastikker holder håret oppe på en meget behagelig måde, efterlader ikke krumninger eller buer i håret, de er super skånsomme og kan bruges som armbånd også. Udover spiral elastikker finder du også pakker med mange, almindelige hårelastikker og scrunchies lige her.

Spiral hår elastikker er super nemme at have med dig på farten, både om dit håndled og i din taske. De har en god holdbarhed og holder rigtig længe. Det spiralformede mønster kan strækkes og udvides om dit hår, men når du piller din hårelastik ud om aftenen og lægger den fra dig, så trækker hårelastikken sig sammen igen og er som ny den følgende dag. Hårelastikken glider ingen steder i dit hår og holder din frisure hele dagen lang.

Pakker med mange hårelastikker

Om du er mest til en klassisk hestehale eller en hyggelig, messy knold, så er en hårelastik et must for dig og siden de to frisure er hverdags frisure, er det også ofte man ender med at bruge en hårelastik hver dag. Det kan betyde at man kommer igennem rigtig mange hårelastikker i løbet af sit liv. Det kan derfor være en god ide at tage et kig på vores pakker med mange hårelastikker. Vi har både en pakke med 50 hårelastikker og en pakke med 100 hårelastikker. Alle vores fler-pakker med almindelige hårelastikker kommer i klassisk sort, men er du på udkig efter lidt mere spræl i farverne, kan der også fås scrunchies med mere end en scrunchie i pakken. F.eks. vores mini scrunchies fås i et væld af farver og kommer med fire stks i pakken. Spiral hårelastikkerne får du også flere af ved køb, så du kan få rigtig meget ud af dine hårelastikker når du køber dem. Pakkerne med mange hårelastikker kan også være rigtig gode til din arbejdsplads, særligt hvis du arbejder i service fag, hvor det kan være vigtigt at få sat dit hår op hurtigt. Vælg hårelastikker der hverken filtre dit hår, trækker hår ud eller knækker hår lige her. Alternativt til den almindelige hår elastik, kan du også finde spiral hår elastikker og scrunchies lige her.

Smarte frisure med hårelastikker

Alle kender de klassiske looks med hår elastikker; hestehalen og knolden. Hestehalen kan tage mange former med en hårelastik, den kan sidde højt til en høj hestehale, den kan sidde midt på dit baghoved for et casual look, den kan sidde lavt eller til siden og slynget over din ene skulder. Hestehale looket med en hårelastik kan både være casual, high fashion og er altid praktisk om du skal på arbejde eller i fitness. En måde du kan pifte din hestehale op, er at bruge to ekstra hårpins til at rulle en hårlok om din hestehale og fastgøre hårlokken så din hårelastik bliver usynlig under dit eget hår. Knolden kan sidde stramt på toppen af dit hoved i en top knot, den kan gøres mere rodet for at opnå messy bun looket eller to kan lave to af dem for et sødt, ungdommeligt look.

Scrunchies i alle regnbuensfarver

De er tilbage! Scrunchies, der sidst var populære i 80’erne og 90’erne, er kommet tilbage i mode og det er der helt sikkert god grund til. Den smarte hår elastik er nemlig ikke kun stilfuld og pæn, den er også praktisk og dejligt skånsom overfor dit hår, da stoffet nemt glider af dit hår når du trækker din elastik ud og du slipper for at elastikken fanger og trækker hår ud. Du kan finde scrunchies i et væld af forskellige farver og mønstre lige her, og mange forskellige materialer, så du kan få en scrunchie der passer til lige præcis din stil. Scrunchies giver stor komfort og så er de jo flotte og se på, om du skal bruge dem til din hestehale, en knold eller blot til at have om håndleddet som et armbånd. Du kan også finde almindelige hårelastikker og spiral hår elastikker lige her.

Scroll gennem vores katalog ovenfor og find den hår elastik du mangler til dine hverdags, fest eller professionelle looks. Den essentielle hår elastik har så mange forskellige varianter og du kan finde dem alle sammen lige her. Vi kan ofte tilbyde gratis og hurtig levering, så du kan have dine hårelastikker i hånden hurtigst muligt og uden ekstra omkostninger.