Scrunchies

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Hår (5)
Farve
 1. checkmark
  Pink (3)
 2. checkmark
  Gul (3)
 3. checkmark
  Grøn (3)
 4. checkmark
  Blå (3)
 5. checkmark
  Lyserød (2)
 6. checkmark
  Beige (2)
 7. checkmark
  Rød (2)
 8. checkmark
  Lilla (2)
 9. checkmark
  Hvid (1)
 10. checkmark
  Lysegrøn (1)
 11. checkmark
  Blomster (1)
 12. checkmark
  Petroleum (1)
 13. checkmark
  Gul / Orange (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Scrunchies, scrunchies, scrunchies

Sidste gang scrunchies var trendy var i 80’er og 90’erne, men nu er scrunchien tilbage og stærkere end nogensinde før. De blev i sin tid populære for at være et mere skånsomt alternativ til at sætte håret op, da stoffet uden om elastikken på scrunchies ofte er tykkere end det er på almindelige hårelastikker. I 80’erne skulle scrunchies helst være meget farvefulde, men den dag i dag fås scrunchies i mange forskellige farver og nuancer, fra det meget farvefulde og mønstrede designs til mere simple og dæmpede farve toner. Et scrunchie er super praktisk og kan nemt tages med på farten, så selv hvis du ikke starter dagen med en hestehale, kan du hurtigt smide håret op i løbet af dagen med dit nye yndlings scrunchie. Scrunchien kan nemt sidde om dit håndled eller ligge i din taske, så du kan bruge det, når du skal bruge det.

Scrunchies i mange farver, størrelser og mønstre

Om du leder efter et scrunchie i en dæmpet farve eller et scrunchie i mere spranglede farver, så kan du sikkert finde et scrunchie her, som passer til din stil. Vi har bløde scrunchies i flotte pastel farver, vi har smukke scrunchies i pangfarver og mønstrede scrunchies hvor nogle har geometriske mønstre og andre har motiver såsom blomstrede designs. Vi har to-pakker hvor du får to scrunchies i forskellige farver og nogle søde mini-scrunchies hvor du kan få en pakke med seks mini scrunchies i juvelfarver eller flotte mønstre. Vi har velvet scrunchies for det ægte retro look og stof scrunchies der har elegante mønstre og flotte farver.  

Et skånsomt alternativ til hårelastikken

Hår kan blive slidt på mange forskellige måder i hverdagen. Hårfarve og hårblegning kan skade og slide på dit hår. Varme stylings redskaber kan skade og slide dit hår, varme fra glattejern, krøllejern eller føntørre der bruges i hverdagen kan forårsage slitage, og vind og vejr kan også slide på håret, men der kan også opstå slitage fra noget så simpelt som de forkerte hårelastikker. Særligt hårelastikker med metal beslag kan slide på håret. Metal beslagene kan slide på håret ved kontakt, men også forårsage knækkede hårstrå. Dog er det selvfølgelig ikke alle hårelastikker der har metalbeslag, men selv de hårelastikker er ikke helt lige så skånsomme som scrunchien. Et scrunchie er også meget behagelig at sætte dit hår op med og det gør heller ikke ondt at tage en scrunchie ud af dit hår, da det glatte stof blot glider af dit hår når du trækker scrunchien ud.

Sådan vasker du din scrunchie

Langt de fleste scrunchies er lavet af materialer der nemt kan smides i din vaskemaskine med resten af dit tøj, husk dog at hvis scrunchien er i en spranglet farve, så bør scrunchien vaskes alene eller med ens farver første gang den vaskes, da der ellers kan smitte farve fra stoffet af på resten af dit tøj. Med andre ord; lad være med at vaske din flotte, nye pastel lyserøde scrunchie med dit hvide tøj, medmindre du godt kunne tænke dig at dit hvide tøj bliver lyserødt. Det kan også være en fordel at vaske dine scrunchies med et skåne- eller håndvasks program på din vaskemaskine, da stoffet i nogle scrunchies kan være tyndt og derfor kan gå i stykker. Velvet og silke scrunchies skal helst heller ikke i vaskemaskinen. Læg i stedet dem i din håndvask med varmt vand og lidt tøjvaskemiddel, lad dine scrunchies ligge i vandet i en halv times tid og skyl derefter scrunchierne med koldt eller køligt vand, inden du lægger dem til at tørre. Sådan passer du bedst på dine scrunchies. 

Lav nye frisure med din scrunchie

Med et scrunchie kan du krølle dit hår uden varme behandling overhovedet. Sæt dit hår op i en høj knold før du lægger dig til at sove om natten og vågn op med de flotteste bølger i dit hår den næste morgen, så skal krøllerne bare have et pift at hårspray og så kan du nyde dine flotte krøller hele dagen. Varmen fra din hovedbund og det at håret bliver holdt i samme position hele natten gør nemlig at dit hår bliver smukt krøllet. For ekstra meget krøl kan du gå i seng med let fugtigt hår, så håret også tørre i høj knold positionen.

En ny scrunchie til hver dag i ugen 

Med vores brede udvalg af forskellige farver, mønstre og materialer, så kan du helt sikkert finde flere scrunchies der falder i din smag, så du kan have en scrunchie til hver dag i ugen du kan skifte imellem. Vi har scrunchies der kan købes i pakkeløsninger, så du får mere end en scrunchie, men vi har også scrunchies der kan købes individuelt. Hvis du vil kan du have en mandags scrunchie, en tirsdags scrunchie, en onsdags scrunchie, en torsdags scrunchie, en fredags scrunchie, en lørdags scrunchies og en søndags scrunchie. Hver dag kan være scrunchie dag hos dig.  

Mange trendy frisure med scrunchie

Der mange trendy frisure du kan sætte derhjemme med en scrunchie. Her er et par stykker af dem. En stor knold, der laves ved at sætte scrunchien om dit hår på toppen af hovedet. Hvis du har tykt eller krøllet hår kan du nøjes med blot at sætte scrunchien om håret uden at vinkle den rundt om hovedet. En høj hestehale, der sættes som en traditionel hestehale sættes, blot højere på hovedet. En fletning med scrunchie der fungere bedst hvis du fletter én lang fletning og sætter scrunchien for enden. Det kan være nødvendigt at supplere med en rigtig elastik for at holde styr på fletningen, men ellers er en messy fletning helt sikkert også et look. En afslappet side hestehale sættes som en normal hestehale, men mere til siden ved din nakke, så håret draperes ned langs din ene skulder. Du kan lave en høj, klassisk knold med en scrunchie eller bruge en mini scruncie til at lave en lille twist knold der kun holder det øverste hår på dit hoved på bagsiden af dit hoved. 

Ligegyldigt hvilken frisure du vil lave med din nye scrunchie, kan du helt sikkert finde en scrunchie der passer dine behov lige her. Scroll gennem vores katalog ovenfor og find din nye scrunchie i dag. Vi tilbyder hurtig og gratis levering, så du kan få din scrunchie uden ekstra omkostninger.