Børster & Kamme

Hårbørster og kamme

En hårbørste eller hårkam er en essentiel del af langt de fleste folks toiletsager. Hvis hår ikke bliver plejet og børstet jævnligt kan det blive filtreret, slå knuder og knække som konsekvens. Børster stimulere også din hovedbund og spreder de naturlige olier i dit hår, så både dit hår og din hovedbund bliver sundere. Så hvis dit hår trænger til lidt luksus og pleje, så tag et kig gennem vores forskellige hårbørster og kamme, der findes helt sikkert noget til enhver hårtype. Hvilken hårbørste eller kam der er bedst til dig, kommer meget an på hvilken type hår du har. En rundbørste er f.eks. rigtig god til krøllet hår, mens en bred paddlebørste er god til langt og meget langt hår og en kam er god til dig der har kort hår, men også til dig, der skal detangle dit hår og opdele dit hår.

Rundbørster, paddlebørster og hårbørster

Her hos Evermart.dk finder du et væld af forskellige hårbørster i mange forskellige modeller, men også farver og materialer. Her finder du bl.a. hårbørster med vildsvine hår, der er meget effektiv til at sprede de naturlige olier gennem dit hår, du kan finde rundbørster og paddlebørster der er gode til henholdsvis krøllet og langt hår. Du kan finde hårbørster i natur materialer, men også hårbørster i plast der fås i mange forskellige farver. Du kan få hårbørster i bløde pastelfarver, men også hårbørster i stærkere pangfarver. Du kan helt sikkert finde en hårbørste der passer ikke blot til dine behov, men også til din personlige stil. Det kan være svært at finde ud af hvilken hårbørste der passer til dine behov, men ligegyldigt hvad de behov måtte være kan du finde en hårbørste der passer til dem her.  

Stort udvalg af forskellige kamme

Der er mange forskellige kamme, der kan passe til mange forskellige slags hår. Selv dig med langt hår kan drage fordel af at have en kam liggende, specielt kamme med en pintail, som du sikkert vil genkende fra frisørsaloner, kan bruges til at skille dit hår, så din skilning ligger præcist og hvor du vil have at den skal ligge. Paintail kammen er også meget brugbar til at skille dit hår i forbindelse med hårfarvning og hårblegning. En af de store forskelle der er fra kam til kam er hvor tætte tænderne på kammen sidder. Du kan få en tæt kam med tænder der sidder meget tæt på hinanden, som er god hvis du vil finkæmme dit hår, mens en bredere tandet kam er god til dig der gerne vil beholde mere af hårets naturlige struktur - hvis du f.eks. har krøller, så er en bredtandet kam lige noget for dig. En kam er også et dejligt redskab at have, hvis du glatter dit hår, da kammen kan bruges til at løfte og holde dit hår mens du løber dit glattejern gennem dine lokker. 

Find den rigtige hårbørste til din hårtype

Hvilken hårbørste der er rigtig for dig, kommer an på mange variabler, om du har tykt eller tyndt hår, om du har langt eller kort hår, om du har krøllet eller glat hår og om du har sundt eller usundt hår. Skadet og usundt hår skal f.eks. gerne have en meget nænsom behandling, så det kan være en god ide at se på en af vores detangler børster eller en hårbørste med vildsvinehår, da begge er meget nænsomme mod håret og fremmer et sundt og plejet hår. Hvis du har krøllet hår kan en detangler børste, der kan bruges i forbindelse med bad, eller en bredtandet kam være en god ide, da disse ikke ødelægger strukturen af dine krøller. En rundbørste kan også være god for dine krøller, særligt hvis du har hår der kun har en smule svaj, så kan rundbørsten hjælpe med at booste dine krøller. Hvis du har meget langt hår så kan en bred paddle børste være børsten for dig. En bred paddle hårbørste kan korte den tid det tager for dig at børste gennem dit lange hår gennem betydeligt ned, da den brede overflade kan tage større sektioner af dit hår samtidigt og betyder at du måske ikke behøver at gå flere gange over de samme områder. Langt de fleste børster kan bruges på kort hår, men en god kam kan næsten være bedre end en børste, da en kam lader dig kontrollere hårstråene mere specifikt og kan bruges til at tilføje volumen til dine lokker. Hvis du har meget tykt hår kan en bredtandet kam være en god løsning, da almindelig hårbørster kan være svære at børste igennem meget tykt hår.

Når du har fundet ud af hvilken slags hårbørste der passer til dine behov, kan du tage et kig gennem vores katalog ovenfor og finde den hårbørste du leder efter. 

Detangler hårbørste til dine krøller

Med en detangler hårbørste får du en hårbørste der kan børste dine filtrede lokker ud, lige gyldigt hvor filtrede de bliver. Mange detangler børster kan bruges i forbindelse med bad og fungere rigtig godt i vådt hår. Når du bruger en detangler i forbindelse med f.eks. balsam eller conditioner, bliver dit hår skånet meget slid mens du børster det. Der er også mindre sandssynlighed for at tørt eller skadet hår knækker, hvis det bliver kæmmet med en detangler børste i forbindelse med et bad og med balsam i håret, da børsten vil glide lige gennem knuderne. En detangler hårbørste til brug i badet er også anbefalet til de der følger curlygirl metoden, hvis du børster dine krøller når håret er tørt kan hårbørsten nemt børste dine krøller ud og gøre dit hår fizzy i stedet for krøllet. En detangler hårbørste ødelægger ikke strukturen af dine krøller hvis du bruger den i forbindelse med bad.

Find den hårbørste du har behov for i kataloget ovenfor. Vi kan ofte tilbyde hurtig og gratis levering, så du kan have din hårbørste snarest muligt og uden ekstra omkostninger.