Støvsugerposer til Electrolux

 • Electrolux SilentPerformer Serien Støvsugerposer

  Electrolux SilentPerformer Serien Støvsugerposer

 • Electrolux Pure D9 Serien Støvsugerposer

  Electrolux Pure D9 Serien Støvsugerposer

 • Electrolux Pure D8 Serien Støvsugerposer

  Electrolux Pure D8 Serien Støvsugerposer

 • Electrolux PowerForce Serien Støvsugerposer

  Electrolux PowerForce Serien Støvsugerposer

 • Electrolux UltraSilencer Serien Støvsugerposer

  Electrolux UltraSilencer Serien Støvsugerposer

 • Electrolux UltraOne Serien Støvsugerposer

  Electrolux UltraOne Serien Støvsugerposer

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Electrolux (43)
 2. checkmark
  Miele (22)
 3. checkmark
  Nilfisk  (22)
 4. checkmark
  Miele C1 Serien (16)
 5. checkmark
  Miele C2 Serien (16)
 6. checkmark
  Bosch Serie 6 (16)
 7. checkmark
  Bosch Serie 4 (16)
 8. checkmark
  Bosch Serie 2 (16)
 9. checkmark
  Kärcher SE 4002 (13)
 10. checkmark
  Kärcher SE 4001 (13)
 11. checkmark
  Numatic Henry / Hetty (12)
 12. checkmark
  Hoover (12)
 13. checkmark
  Bosch  (12)
 14. checkmark
  Dreame D10 Plus (1)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (25)
 2. checkmark
  Gul (8)
 3. checkmark
  Blå (7)
 4. checkmark
  Grøn (5)
 5. checkmark
  Rød (4)
 6. checkmark
  Lilla (4)
 7. checkmark
  Multifarvet (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

StøvsugerHold din støvsuger godt kørende med Electrolux støvsugerposer

Et rent og støvfrit hjem er noget de fleste holder af, og i mange hjem svinges støvsugeren også på ugentlig basis. Ved at gøre rent of støvsuge sikrer du, at luften ikke er fyldt med støv og allergener, hvilket kan lede til dårligt indeklima. For at en støvsuger skal kunne fungere optimalt er det dog vigtigt, at den er godt vedligeholdt. Det indebærer både at udskifte defekte dele og rengøre maskinen, men i høj grad også at skifte støvsugerposen når den bliver fyldt. Uden nye støvsugerposer vil din Electrolux nemlig have svært ved at opsamle støv og skidt rundt omkring i hjemmet og vil generelt præstere under evne. Derfor er gode støvsugerposer et absolut must-have hvis du vil sikre dig gode resultater og en effektiv rengøring. Nye Electrolux støvsugerposer forbedrer både støvsugerens sugeevne, men også dens evne til at filtrere og opfange små støvpartikler i hjemmet. Du kan også stole på, at støvsugerposerne vil holde din Electrolux støvsuger godt kørende i længere tid, så den kan blive ved med at gøre rengøring let og effektiv.

Hvornår skal dine Electrolux støvsugerposer skiftes?

Det er vigtigt, at du jævnligt tilser og holder øje med posen i din Electrolux støvsuger. Gør du ikke det, er der en række ting, der kan gå galt. Det værste, der kan ske er, at din støvsugerpose bliver så overfyldt, at der går hul på den. Det kan betyde, at støvet fra posen suges ind i motoren, hvilket potentielt kan få den til at brænde sammen. Alternativt risikerer du også, at støvet spilder ud af støvsugeren og ud i dit hjem. Dette er dog et worst-case scenario og ikke noget der sker, hvis posen blot bliver en lille smule fyldt. Som en tommelfingerregel anbefales det at skifte din støvsugerpose 1-3 gange om måneden, alt afhængigt af hvor ofte du støvsuger, hvor stort dit hjem er og hvor beskidt der er.

Hvis posen er ved at blive fyldt eller er blevet overfyldt, så mister din Electrolux støvsuger en stor del af sin sugeevne, da den bliver tilstoppet og mister den nødvendige luftgennemstrømning. Hvis du synes, at din støvsugers sugeevne er faldet markant og du oplever at den ikke suger alt støv og skidt op fra gulvet, så er det nok fordi det er på tide at få skiftet posen. Derudover har de fleste støvsugere også indbyggede indikatorer, der viser hvis posen er fyldt. På nyere modeller vil der ofte være en lampe der lyser, mens der på ældre modeller vil sidde en fjeder, der skifter farve fra grøn til rød. Husk derfor at hold øje med disse. Er du opmærksom vil du hurtigt kunne få din støvsuger tilbage til sin maksimale sugeevne med et par gode Electrolux poser.

Sådan skifter du din støvsugerpose

Det er heldigvis en nem opgave at få skiftet posen på sin Electrolux støvsuger. Det kan være lidt forskelligt fra model til model, men i det store hele er fremgangsmåden den samme. Her får du derfor en kort guide til, hvordan du let og hurtigt skifter støvsugerposen i din støvsuger:

 1. Tjek at din støvsuger er slukket og ikke er tilsluttet nogen strømkilde.
 2. Åbn derefter dækslet og træk forsigtigt den fyldte støvsugerpose op og ud af rummet. Sørg for at vende posen opad så støv og skidt ikke falder ud gennem hullet når du tager den op. Smid den fyldte pose ud med det samme.
 3. Fold den nye pose ud og sæt den ned i rummet. Sørg for at papir- eller plastikindsatsen på posen vender ind mod støvsuger rørets åbning. Panelet monteres i de tilsvarende riller i støvsugeren så hullet i posen er på linje med støvsugerens indsugning.
 4. Tjek om posen sidder ordentlig fast og ikke har nogle huller. Luk derefter dækslet igen.
 5. Din støvsuger er nu klar til brug.

Når du har monteret din nye Electrolux støvsugerpose er det altid en god ide også at tænde støvsugeren og teste om den lyder og fungerer som den skal. Hvis posen sidder løst eller ikke er installeret rigtigt vil du kunne fornemme det og vil hurtigt kunne justere den så den sidder som den skal. Er du tvivl om, hvordan du skifter posen kan du også kontakte sælgeren eller finde flere oplysninger på producentens hjemmeside. Ofte står der også instrukser i brugermanualen eller på pakken med støvsugerposer. Alternativt findes der også videoer og guides på nettet.

Få bedre sugeevne med en ny støvsugerpose til Electrolux

Posen er en af de vigtigste faktorer, der spiller ind, når det kommer til sugeevnen på din Electrolux støvsuger. Det er det første sted, man skal kigge, hvis man bemærker, at ens støvsuger ikke længere suger så godt, som den har gjort. En fyldt pose forhindrer nemlig den indsugede luft i at cirkulere ordentligt i støvsugeren og gør, at luftgennemstrømningen ikke er tilstrækkelig for en god sugeevne. For meget støv tætner også fibrene i mikrofibermaterialet som de fleste støvsugerposer er lavet i, hvilket gør dem for tykke og tætte til at luft kan passere. Det samme gælder desuden støvsugerens filtre, hvilket også altid er en god idé at skifte, når de bliver stoppet til.

En bedre sugeevne bidrager også til et bedre indeklima, da støvsugeren vil kunne opfange flere støvpartikler og potentiel skadelige allergener i luften. Disse kan hurtigt sætte sig på møbler, overflader og tøj hvis de ikke bliver fjernet, og derfor er det vigtigt med en støvsuger, der har en optimal sugeevne, så den effektivt kan fjern så meget støv som overhovedet muligt. Det kan altså gøre underværker for din støvsugning, hvis du husker at skifte og tjekke til din støvsugerpose. Det er ligesom med så mange andre elektroniske apparater - man skal huske at vedligeholde dem så de fungerer optimalt og effektivt.

Det skal være nemt at finde den rigtige støvsugerpose

Der findes efterhånden et kæmpestort udvalg af støvsugere på markedet. Derfor findes der også et, om noget, endnu større udvalg af støvsugerposer, hvilket kan gøre det svært at finde lige netop dén, der passer til din Electrolux støvsuger. Selvom det kan virke uoverskueligt kan det dog hurtigt blive nemt at finde den rigtige Electrolux støvsugerpose. I dag bruger de fleste Electrolux støvsugere nemlig en S-Bag. Det er en generel betegnelse og står for “standard bag”, hvilket betyder, at posen er en standard pose, der passer til flere modeller og mærker. S bag støvsugerposer fås i mange forskellige varianter, herunder materialer og størrelser, men fælles for dem alle er, at de kan anvendes i støvsugere der bruger S-Bag - som for eksempel Electrolux.

Electrolux har på den måde gjort det lidt nemmere at finde den rigtige støvsugerpose, i og med at rigtig mange støvsugere bruger den samme støvsugerpose. Det er dog stadig en god idé at tjekker modelnummeret på din støvsuger før du køber nye støvsugerposer, så du er helt sikker på, at de passer til din model. Dette vil for det meste stå som en liste på støvsugerposens indpakning eller i produktteksten.

Uanset hvilke poser du bruger til din Electrolux støvsuger er det desuden altid vigtigt, at du aldrig overfylder posen. Hvis posen bliver for fyldt kan det give en overophedet støvsuger, som går i stykker. Sørg derfor altid for at have nye støvsugerposer til Electrolux ved hånden, så du aldrig står med en støvsuger der ikke virker - specielt hvis en hovedrengøring står for døren.