Støvsugerposer til Electrolux Pure D9 Serien

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Electrolux (3)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (3)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Trænger din Electrolux Pure D9 til en ny støvsugerposer?

Støvsugerposer er, og vil nok altid være det, noget af det vigtigste du kan få til din Electrolux Pure D9. Uden en støvsugerpose kan du ikke bruge din støvsuger og så er den ikke meget værd. Hvor ofte du skal tømme din pose og hvor mange støvsugerposer du går igennem på et år kommer helt an på hvor tit du svinger støvsugeren. Det anbefales altid at have et lille lager af Electrolux Pure D9 støvsugerpose liggende hjemme i skabet, for så kan du altid skifte din pose og fortsætte din rengøring. Er din pose overfyldt vil du kunne mærke det med det samme når du får en ny pose i støvsugeren. Med en frisk støvsugerpose til Electrolux Pure D9 får din støvsuger nemlig en langt bedre sugeevne og så får du sikkert bugt med alt støv og snavs i hjemmet. 

Sådan ved du om din støvsugerposer er fyldt

Electrolux Pure D9 har en indikator der giver dig besked om hvornår det er tid til at skifte din støvsugerpose. Du skal derfor ikke tænke over hvor mange køreture din støvsuger har været ude på, for den holder selv styr på hvornår posen skal skiftes. Du skal have fat i en ny Electrolux Pure D9 støvsugerpose når lampen und er S-bag symbolet lyser rødt. på nogle Pure D9 modeller lyser lampen ikke når posen er tom og på andre lyser den grøn når posen ikke er overfyldt. Fælles for alle modellerne er det dog at rød lys i indikatoren betyder at det er tid til en ny pose. Nogle gange vil lyset også lyse hvis slangen eller posen på anden måde er blokeret. Selv hvis du synes at posen ikke ser helt fyldt ud er det en god ide at skifte den når lampen giver dig besked. 

Skift din Electrolux støvsugerpose når den er fuld - det tager ingen tid

Det tager ingen tid at skifte til en ny støvsugerpose, og du kan også nemt holde fingrene helt rene med det smarte system i Electrolux Pure D9 støvsugerne. Din støvsugerpose sidder nemlig på en lille holder med håndtag der sørger for at du aldrig skal røre direkte ved din støvsugerpose. Du kan blot løfte posen ud, åbne skraldespanden og så trykker en udløserknap der sender den fyldte pose ned til affaldet. Det er supernemt og taget ikke mere end et minut eller to fra du begynder til at du er klar til at støvsuge igen med din nye pose.

Hvordan skifter du posen på en Electrolux Pure D9?

Electrolux Pure D9 har et smart indikator system som giver dig besked når det er på tide at skifte posen. Du skal derfor ikke holde øje med hvor tom, eller fyldt, din støvsugerpose er. Når indikatoren lyser rød er det på tide at skifte posen, er  du lidt i tvivl om processen har vi lavet en lille step-by-step herunder.

Her ser du en hurtig guide til hvordan du får fat en ny støvsuger pose i Electrolux Pure D9

 1. Åbn dækslet på din støvsuger så du kan få adgang til støvrummet 

 2. Træk i grebet for at fjerne din støvsugerpose, men hold fingrene fra knapperne

 3. Hold posen hen over en skraldespand og tryk så på udløserknappen 

 4. Posen falder i skraldet og du kan nu sætte en ny pose i din Electrolux Pure D9

 5. Sæt holderen på plads i støvsugeren, den skal sidde som den gjorde før

 6. Sidder din Electrolux Pure D9 støvsugerpose forkert vil du ikke kunne lukke dækslet igen 

Obs det kan tage et par sekunder for den røde lampe at slukke igen. tager det mere end 30 sekunder kan det dog være at selve støvsugerrøret eller slangen er blokeret og det er derfor en god ide at tjekke disse dele. 

Husk også at skifte dit motorfilter

Som tommelfingerregel gælder det at du skal udskifte dit støvsuger filter hver gang du er gået igennem en pakke med poser. Dog har nogle Electrolux Pure D9 modeller en indikator for hvornår filtret skal skiftes, og så følger du naturligvis bare trop når den giver besked. Træk i knappen til filter rummet og tag det gamle snavsede filter ud.  

Nogle filtre er vaskbare og så kan du blot sørge for at rense alt støvet ud og husk at lad det tørre i 24 timer før du igen sætter det i din støvsuger. Selvom dit filter er vaskbart, skal det stadig skiftes med et spritnyt engang imellem. Det anbefales at du skifter de mindst en gang om året og gerne mere hvis du støvsuger ofte. filtret skal naturligvis også skiftes hvis det er beskadiget eller du ikke længere kan gøre de helt rent ved vask i håndvasken.  

Du kan nu sætte dit nye Electrolux Pure D9 filter på plads og lukke ind til filter rummet igen. Hvis du har en Electrolux Pure D9 model med indikator kan det igen tage op til 30 sekunder før at det røde lys slukker eller skifter til grønt.