Tilbehør til Electrolux Pure D9 Serien

 • Støvsugerposer til Electrolux Pure D9 Serien

  Støvsugerposer til Electrolux Pure D9 Serien

 • Duftkugler til Electrolux Pure D9 Støvsuger

  Duftkugler til Electrolux Pure D9 Støvsuger

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Electrolux (3)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (3)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Electrolux Pure D9-Serien Tilbehør - Få endnu mere ud af din støvsuger med ekstra udstyr

Electrolux Pure D9-serien er kendt for deres kraftfulde og holdbare støvsugere som har en god sugeevne og smart design som gør din støvsugning endnu nemmere. De fleste tænker måske selv ikke over at man faktisk kan få en masse ekstra udstyr til Electrolux Pure D9. Din støvsuger virker naturligvis så snart du har sat en støvsugerpose og et filter i den. Men du kan faktisk få meget mere ud af din støvsuger og bruge den endnu flere steder hvis du bare har det rette udstyr. 

Sørg for at dit hjem altid skinner med det rette tilbehør!

Nyt Electrolux Pure D9 tilbehør er ikke kun nødvendigt for vedligehold, men det kan også efterlade dit hjem endnu mere rent end før! Sørger du for at din støvsuger altid har rent eller spritnyt udstyr vil den nemlig ikke kun støvsuge bedre, du får også glæde af den i endnu længere tid. Regelmæssig vedligehold af din Electrolux Pure D9 gør forskellen, og du får rigtig meget mere ud af din støvsuger hver eneste gang du svinger den. 

Hvad er det mest nødvendige Electrolux Pure D9 tilbehør?

Noget Electrolux Pure D9 udstyr du ikke kan komme udenom er støvsugerposer og støvsugerfiltre. De fleste ved hvordan og hvornår støvsugerposen skal udskiftes, men filtret er måske lidt en anden sag. Dit Electrolux Pure D9 filter sidder bag støvsugerposen lige foran motoren. Det sørger for at fange det sidste støv og partikler så de ikke bliver hevet med ind i motoren. Skidt i støvsugermotoren ender aldrig godt, og du kan faktisk ende med at din Electrolux Pure D9 brænder helt sammen hvis ikke du får skiftet filtret i tide. Som tommelfingerregel skal du skifte dit Electrolux Pure D9 støvsugerfilter når du er færdig med en pakke poser, og du får oftest også et støvsugerfilter med i hatten når du køber støvsugerposer. Vælger du poser til Electrolux Pure D9 fra Evermart får du også sådan et med, så har du nemlig alt det du har brug for til klassisk vedligehold af din støvsuger. 

Ekstra udstyr kan gøre støvsugningen til en leg

Støvsugning er, for mange, ikke en af de sjoveste aktiviteter, men heldigvis findes der tilbehør der måske kan gøre oplevelsen lidt federe. Er du træt af altid at skulle kæmpe for at for at få støvsuget alle steder kan du med fordel vælge et specialiseret mundstykke der passer til opgaven. Gør støvsugning meget nemmere når du har det rigtige Electrolux Pure D9 mundstykke monteret. så kan du nemt kommer i selv de mindste sprækker og få støvsuget alt fra gardiner til trægulve på ingen tid. Støvsugning behøver ikke være mere besværligt, tidskrævende og træls end det allerede er. Gør dig selv, og din støvsuger, en tjeneste ved altid at bruge det rigtige Electrolux Pure D9 støvsugerhoved. 

Er du en af dem der synes at luften fra din støvsuger lugter en smule når du er i gang med din rengøring, så kan vi klart anbefale duftkugler til støvsugning. Når du først er i gang med at fjerne støv, skidt og sand fra gulvet kan der lige så godt også brede sig en dejlig ren luft i rummet. Støvsuger dufte er utrolig nemt at bruge, du skal blot huske kun at bruge duftperler eller lignende som er egnet til støvsugeren, for så er du sikker på at både maskine og duft kan holde til at de kommer en tur i støvsugerposen. 

Med nyt tilbehør kan din gamle Electrolux blive som ny!

Har du en ældre Electrolux Pure D9 som er begynder at efterlade lidt snavs selv efter en grundig rengøring, skal du ikke smide den til genbrug lige det med det samme! Det kan nemlig snildt være at du kan give nyt liv til din støvsuger ved blot at udskifte nogle dele hist og her samt en grundig rengøring af de dele der allerede er på støvsugeren. 

Mærker du at din Electrolux Pure D9 ikke længere har samme sugeevne som før, er det ikke sikkert at det er motoren der er noget galt med. Når din Pure D9 samler støv op suger maskinen både gennem filter og støvsugerpose og er en eller begge dele fyldt vil din sugeevne falde markant. Husker du at rengøre og skifte dit filter når det er tid samt udskifte posen når den er fyldt vil du helt sikkert opleve at din støvsuger sagtens kan holde dit gulv rent. Især ældre støvsuger kan have rigtig godt af et frisk filter, og du mærker forskellen i din støvsugning med det samme!

Har din Electrolux D9 en fin sugeevne men efterlader den stadig skidt, kan det også være på tide at se lidt på mundstykket. Har du et børstemundstykke til Electrolux med en masse knækkede eller beskadiget hår, er det ikke sikker at din støvsuger kan samle alt skidtet og få suget det op. Et gammelt mundstykke til Electrolux kan også være træls at trække hen over gulvet eller helt ridse det hvis der fx sidder en masse får fast i hjulene. sørger du for minimal vedligehold af din støvsuger vil den helt sikkert kunne holde lang tid endnu.