Støvsugerposer til Electrolux UltraSilencer Serien

Tid til nye Electrolux UltraSilencer støvsugerposer?

Hvis der er noget tilbehør som du bare skal eje til din Electrolux UltraSilencer, skal det være nye støvsugerposer. Poser til Electrolux UltraSilencer er noget du skal skifte med jævne mellemrum, men præcis hvor ofte kommer an på hvor tit du kører en tur med støvsugere. Støvsugerposen samler alt det skidt og snavs du suger op, og er derfor helt nødvendig. Din Electrolux UltraSilencer støvsuger pose sørger for at alt støvet bliver samlet et sted og så gør det også meget nemmere for dig når du skal have tømt din støvsuger og sat en ny pose i.  

Hvilken type støvsugerpose bruger UltraSilencer?

Electrolux UltraSilencer bruger de klassiske S-bags. Utrolig mange støvsuger bruger samme størrelse og type støvsugerposer, og det er derfor ret nemt at finde nye poser hvis man har en UltraSilencer. Har du en Electrolux støvsuger er det faktisk dejligt nemt eftersom alle modeller bruger helt samme type pose. Skal du være helt sikker på at en støvsugerpose passer til netop din model kan du dog ikke gå galt i byen hvis går efter poser der specifikt hedder støvsugerposer til Electrolux UltraSilencer. 

Oplev forskellen med en spritny støvsugerpose

En ny støvsugerpose er ikke kun godt for din Electrolux UltraSilencer, du kan også mærke forskellen! Din støvsugning bliver nemlig meget bedre når du har en ny pose siddende i. Med en ny Electrolux UltraSilencer støvsuger pose vil du få en endnu bedre sugeevne da maskinen har nemmere ved at trække luft ind gennem en tom pose i forhold til en ny. Du vil derfor opleve at du ikke skal gøre støvsugeren øverste samme sted på gulvet 2 gange, og du den fanger alt fra nullermænd til krummer i første hug fordi den performer optimalt. 

Skift nemt din Electrolux UltraSilencer støvsugerpose

Det tager ingen tid at skifte til en ny støvsugerpose. Du skal starte med at åbne dækslet på din Electrolux UltraSilencer så du kan komme ind til støvsugerposen. Luk posen ved at hive op i den lille flap du finder i toppen. Med en lukket pose kan du være sikker på at alt støvet forbliver i posen og ikke flyver ud over det hele når du smider den ud. Tag nu posen ud af den holder den sidder i og smid den i skraldespanden. Du kan nu i sætte en ny pose på samme måde. Vær obs. på at posen skal sættes helt ned i holderen. Du kan også tjekke at posen sidder perfekt ved at lukke støvsugeren og så tage støvsugerslangen af. Du skulle gerne kunne se direkte ind i støvsugerposen og så ved du at den sidder helt rigtigt! 

Hvor ofte skal man have fat i en ny pose?

Du skal selvfølgelig have sat en ny støvsugerpose i din Electrolux UltraSilencer når den gamle er fyldt. Heldigvis har Electrolux gjort det nemt for dig at vide hvornår. Uanset hvilken Electrolux UltraSilencer model du har, er der en lille indikator for om det er tid at skifte støvsugerposen. På nogle modeller er det en lille fjeder som hopper frem når sugeevnen er svag, dette er oftest fordi det er tid til at skifte posen. På andre modeller er der en lille lampe der lyser rødt når du skal have en ny pose sat i. fælles for begge modeller er at det er super nemt for dig at vide hvornår det er tid til en ny pose og du behøver ikke tjekke efter hvornår støvsugerposen er fyldt og har brug for en udskiftning.