Electrolux UltraSilencer Serien

  • Støvsugerposer til Electrolux UltraSilencer Serien

    Støvsugerposer til Electrolux UltraSilencer Serien

  • HEPA Filter til Electrolux UltraSilencer Serien

    HEPA Filter til Electrolux UltraSilencer Serien

  • Duftkugler til Electrolux UltraSilencer Støvsuger

    Duftkugler til Electrolux UltraSilencer Støvsuger

Mangler du nyt Electrolux UltraSilencer tilbehør?

Tilbehør til Electrolux UltraSilencer består af alle de ting du kan få til din støvsuger. Det kan være dele der er helt nødvendige eller blot udstyr der gør det nemmere og federe at svinge støvsugeren. Din Electrolux UltraSilencer passer for det meste sig selv, og kræver ikke andet end at du skifter pose og filter engang imellem. Husker du at gøre dette kan du være sikker på at din støvsuger altid virker optimalt. Derudover kan du også få andre ting til din støvsuger som fx nye Electrolux UltraSilencer mundstykker. Støvsugerhoveder gør det muligt for dig at støvsuge mere effektivt på specielle steder hvor du måske havde svært ved at støvsuge før. Det kan være omme bag radiatoren, at få sofaen fri fra hundehår eller måske et mundstykke der sørger for ikke at efterlade ridser på dine flotte trægulve.

Forlæng levetiden på din støvsuger med det rette udstyr

Har du en gammel og træt Electrolux UltraSilencer, så kan det være at den er til at redde! Hvis din støvsuger ikke længere virker som den skal, er det ofte noget du selv kan ordne ved at udskifte nogle dele og sørge for at gøre den grundigt rent. Generelt er det en god ide altid at skifte posen når det er tid, samt sørge for at fjerne ekstra hår og støv fra mundstykket hver gang du pakker støvsugeren væk

Din støvsuger virker ved at maskinen suger en masse luft ind. For at undertrykket kan komme helt ud til mundstykket skal alt luften altså først igennem rør, slange, støvsugerpose og motorfilter. Hvis nogle af disse er beskadiget, tilstoppet eller fyldte vil sugeevnen for enden af støvsugeren altså være markant ringere end hvis luften bare har helt fri passage. oplever du at din Electrolux UltraSilencer ikke længere er lige så god til at suge alt støvet op kan det være fordi luften ikke frit kan komme igennem. Dette kan oftest fixes ved at udskifte pose og filter samt tjekke alt det andet udstyr og være sikker på at der ikke er en ophobning af støve eller hår. Din støvsuger vil ofte kunne få den gode sugeevne tilbage og fortsat hjælpe til med rengøringen derhjemme. 

Sørger du for regelmæssig vedligehold, rengøring og udskiftning af dit Electrolux UltraSilencer tilbehør vil du altså kunne have din støvsuger mange år fremad.

Hvilket tilbehør til UltraSilencer skal du bruge?

Din Electrolux UltraSilencer har ikke brug for en masse, der er dog et par dele som er helt nødvendige for brugen af din støvsuger, og så er der også de dele der bare gør rengøringen meget nemmere. Det udstyr du ikke kommer udenom, er nye støvsugerposer til Electrolux UltraSilencer. Uden poser dur din støvsuger ikke, og det er derfor altid en god ide at have nogle ekstra poser liggende. Derudover skal du også havt i et nyt filter Electrolux UltraSilencer engang imellem. Poser og filter er noget af det støvsugertilbehør da det er helt nødvendigt for den daglige brug af din UltraSilencer, andet tilbehør er dog mindre nødvendigt men super fedt at have. 

Vil du gerne komme i alle hjørner og kroge med din Electrolux UltraSilencer kan du overveje at kigge på nye mundstykker. Mundstykket er det der sidder for enden af din Electrolux UltraSilencer støvsugerslange. Det er altså mundstykket der bestemmer hvordan din støvsugers gode sugeevne bliver udnyttet og det der bestemmer hvor og hvad du kan rengøre. Med det rette støvsugerhoved kan du altså få din støvsuger ind lige der hvor der er brug for det. Du kan også bruge din Electrolux UltraSilencer til støvsugning af fx møbler eller til hurtig og effektiv opsamling af hundehår eller kattehår. Med det rette Electrolux UltraSilencer mundstykke er der næsten ingen grænser for hvor og hvad du kan gøre rent. 

Hvor ofte bør du skifte dele på en støvsuger?

Hvor tit din Electrolux UltraSilencer har brug for nyt udstyr, kommer helt an på hvor ofte du bruger den. Fylder du hurtigt posen op fordi du svinger støvsugeren ofte eller fordi du gør rent i beskidte omgivelser, skal du naturligvis have fat i en ny pose oftere end andre. Der er ikke en fast tommelfingerregel for hvor ofte du skal sætte en ny pose i Electrolux UltraSilencer. Til gengæld er det nemt at vide hvor ofte du skal have fat i et nyt støvsuger filter til Electrolux UltraSilencer. Efter hver fjerde eller femte pose skal du også få skiftet motor filteret eller have det rengjort. I langt de fleste tilfælde får du også et nyt Electrolux UltraSilencer filter med i pakken med støvsugerpose, så det er ekstra nemt for dig. Så skal du blot give filteret et skift når du er kommet igennem pakken. 

Det der er vigtigst at gøre med jævne mellemrum, er dog helt klassisk vedligehold. Sørg for at holde din støvsuger ren og skift dele når det er tid. Du får meget mere ud af din Electrolux UltraSilencer. Husker du vedligehold får du en støvsuger der performer bedre og som i holder i længere tid.