HEPA Filter til Electrolux UltraSilencer Serien

Vis filtre
Filtre
Passer til
  1. checkmark
    Electrolux UltraSilencer (3)
  2. checkmark
    Electrolux UltraOne (3)
Farve
  1. checkmark
    Blå (3)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Fang flere partikler med et HEPA filter til Electrolux UltraSilencer serien

Oplever du en dårligere sugeevne end normalt eller er det gamle filter blevet for slidt? Det tager kun et øjeblik at skifte og du vil kunne potentielt kunne mærke en verden til forskel.

Electrolux UltraSilencer filter sørger for at fange støv, snavs og diverse partikler fra at ryge direkte tilbage i luften i dit hjem. Derfor er det vigtigt at holde denne del i ren og pæn stand. Hver gang vi svinger støvsugeren, samles en masse snavs i filteret. Det skal gerne fjernes med jævne mellemrum, ellers stopper delen til. Bliver det tilstoppet, slidt eller ødelagt, vil det påvirke sugeevnen - og dermed rengørings-resultatet. Du vil måske endda kunne høre det, da det kan resulterer i et øget støjniveau. 

Hvor ofte skal et Electrolux UltraSilencer Hepa Filter skiftes? 

Det anbefales, at man skifter filter hver 12. måned eller oftere. Alt efter behov. Vælger du et HEPA filter, får du en bedre filtreringsevne. Det betyder, at det fanger langt flere partikler, som ellers ville ende i luften. Det fanger også en lang række allergener, fra blandt andet pollen og kæledyr, såsom hunde og katte. Det gør netop denne type til et populært valg blandt allergikere og folk, der ønsker et bedre og sundere indeklima.