Støvsugerposer til Electrolux SilentPerformer Serien

Trænger din Electrolux SilentPerformer til en ny støvsugerposer?

Når du har fået støvsuget en masse skidt og støv op, vil din støvsuger få brug for en ny pose. Din Electrolux SilentPerformer støvsugerpose samler alt det det som du suger op derhjemme og støvsuger du ofte går der ikke uendelig lang tid før at din støvsuger skal bruge en ny. Det er en god ide altid at have et ekstra pakke med støvsugerposer til Electrolux SilentPerformer liggende derhjemme, så er du nemlig sikker på at du altid har en ny når der er brug for det. Det er en god ide altid at skifte posen når din støvsuger beder om det. Selv hvis du vælger at støvsuge videre med en fyldt pose skal du bruge mere tid og flere kræfter på at få dit hjem ordentligt rent da sugeevnen ikke længere er helt i top. 

Sådan ved du om din SilentPerformer støvsugerposer er fyldt

Det bliver næsten ikke nemmere at vide hvor din støvsuger har brug for at få skiftet støvsugerposen. Din Electrolux SilentPerformer giver nemlig selv besked når det er tid til en ny pose! På din støvsuger finder du en lille indikator der viser hvordan det står til med sugeevnen i din støvsuger. Sugeevnen kan blive påvirket af mange ting, men oftest er de svag hvis din pose er fyldt. Giver den lille indikator besked om at det er tid til en ny Electrolux SilentPerformer pose kan det dog også være af andre årsager. Kan du se at din støvsugerpose slet ikke er fyldt kan du tjekke for ophobninger og blokager i enten mundstykke, rør eller slange. indikatoren vil også vise tid til poseskift hvis du fx støvsuger et tæppe eller en sofa hvor mundstykket suger sig helt fast. Sætter su støvsugerhovedet ned på trægulvet igen vil den røde farve dog forsvinde fordi sugeevnen igen er tilbage for fuld kraft. Indikatoren på Electrolux SilentPerformer er derfor ikke helt perfekt men det er en rigtig god hjælp! Du får nemlig besked når noget skal, uanset om det er at fjerne støvbolde fra mundstykket eller give din støvsuger en ny pose. 

Skift din støvsugerpose når den er fuld - det tager ingen tid

Støvsugerposen er nok den reservedel til støvsugerne som du oftest skal have fat i. Heldigvis tager det ingen tid at skifte til en ny Electrolux SilentPerformer pose. På under et minut kan du have en frisk pose siddende i din maskine, og det er derfor heller ikke et problem hvis posen skal skiftes midt under en støvsugning. Posen er både hurtig og super nem at udskifte. Når du skal skifte posen, skal du åbne dækslet på din støvsuger så du kommer ind til støv-rummet. På den gamle pose sidder der sikkert en lille “dør” lavet i pap eller plast som du kan skubbe ned for at lukke for hullet i støvsugerposen. Sørger du for at lukke posen inden du bakser med den, slipper du for at få støv ud i hjemmet igen, og så får du heller ikke beskidte fingre. Når posen er lukket, skal du blot glide den ud af den holder den sidder i og smide den i skraldespanden. Det er faktisk endnu nemmere at sætte en ny pose i Electrolux SilentPerformer. Du skal blot føre den nye pose ind i holderen som den gamle sad i, og så kan du lukke dækslet igen og begynde din støvsugning. Sidder din Electrolux SilentPerformer pose ikke ordentligt i, vil du ikke kunne lukke din støvsuger og det er derfor ret nemt at vide hvornår den er sat rigtigt. 

Husk også at skifte dit motorfilter

Når du har gået igennem en pakke med 4-5 støvsugerposer, skal du også skifte dit Electrolux SilentPerformer filter. Filteret følger oftest med i en pakke med poser, og du skal derfor ikke selv huske på at din Electrolux SilentPerformer også skal have et nyt filter en gang imellem. Filteret sidder bag posen og sørger for at samle alle de små støvpartikler som ellers var hvirvlet ud i dit hjem igen. Et helt fyldt støvsugerfilter kan give problemer med både sugeevnen og motoren, men husker du at skifte det ved hver fjerde eller femte pose kan du være sikker på at det altid virker optimalt og få fanget det hele. Vælger du Electrolux SilentPerformer støvsugerposer fra Evermart.dk følger dette type filter også med.