Tilbehør til Electrolux SilentPerformer Serien

 • Mundstykker til Electrolux SilentPerformer Serien

  Mundstykker til Electrolux SilentPerformer Serien

 • Støvsugerposer til Electrolux SilentPerformer Serien

  Støvsugerposer til Electrolux SilentPerformer Serien

 • HEPA Filter til Electrolux SilentPerformer Serien

  HEPA Filter til Electrolux SilentPerformer Serien

 • Duftkugler til Electrolux SilentPerformer Støvsuger

  Duftkugler til Electrolux SilentPerformer Støvsuger

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Electrolux (16)
 2. checkmark
  Nilfisk  (13)
 3. checkmark
  Miele (13)
 4. checkmark
  Bosch  (13)
 5. checkmark
  Bosch Serie 4 (12)
 6. checkmark
  Hoover (12)
 7. checkmark
  Kärcher Støvsugere (12)
 8. checkmark
  Bosch Serie 2 (12)
 9. checkmark
  Kärcher WD6 (12)
 10. checkmark
  Bosch Serie 6 (12)
 11. checkmark
  Siemens IQ300 (12)
 12. checkmark
  Siemens Synchropower (12)
 13. checkmark
  Miele C1 Serien (12)
 14. checkmark
  Miele C2 Serien (12)
 15. checkmark
  Nilfisk Buddy II (11)
 16. checkmark
  Numatic Henry / Hetty (11)
 17. checkmark
  Kärcher SE 4002 (9)
 18. checkmark
  Kärcher SE 4001 (9)
 19. checkmark
  Electrolux SilentPerformer (4)
 20. checkmark
  Electrolux UltraOne (4)
 21. checkmark
  Dyson V6 (1)
 22. checkmark
  Dyson V7 (1)
 23. checkmark
  Dyson V8 (1)
 24. checkmark
  Dyson V11 (1)
 25. checkmark
  Dyson V12Slim (1)
 26. checkmark
  Dyson V15 / V15s (1)
 27. checkmark
  Dyson V10 (1)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (9)
 2. checkmark
  Sort (5)
 3. checkmark
  Blå (4)
 4. checkmark
  Grå (1)
 5. checkmark
  Gennemsigtig (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Electrolux SilentPerformer tilbehør i høj kvalitet

Electrolux SilentPerformer er en støvsuger der sørger for nem og hurtig rengøring af hjemmet, og så kræver den ikke særlig meget. Din støvsuger er klar til brug så snart du får sat en pose i den, og så kan du komme i gang med at støvsuge. Din Electrolux SilentPerformer har dog brug for nye dele en gang imellem, til gengæld er det super nemt og hurtigt at skifte dele, og det gør altså en rigtig stor forskel. Få endnu mere ud af din Electrolux SilentPerformer med det rette udstyr. 

Opgrader SilentPerformer med det helt rigtige tilbehør

Du kan selvfølgelig bruge din Electrolux SilentPerformer til at støvsuge gulve og tæpper, men du kan faktisk også støvsuge en masse andre steder! Der er faktisk næsten ingen grænser for hvor du kan støvsuge så længe du har det rette Electrolux SilentPerformer udstyr. Få støvsuget alt fra møbler til ventilationssystemer i loftet med nyt tilbehør. Det nye SilentPerformer tilbehør er supernemt at sætte på støvsugeren og så kan du forvandle din støvsuger på få sekunder så du kan bruge den til en masse andre opgaver også.

Vil din Electrolux ikke støvsuge ordentligt - måske er tid til at skifte nogle dele!

Du kan få meget mere ud af din Electrolux SilentPerformer så længe du sørger for regelmæssig vedligehold. I langt de fleste tilfælde vil du kunne få din støvsuger til at virker næsten som ny, så længe du får rengjort og udskiftet delene. Har du ikke fået skiftet støvsugerposen eller vasket dit filter i et stykke tid, kan en grundig rengøring og nye dele sørge for at din Du kan få meget mere ud af din Electrolux SilentPerformer så længe du sørger for regelmæssig vedligehold kan din støvsuger holde lang tid endnu. Nyt Electrolux SilentPerformer tilbehør er nemt og hurtigt at skifte. Bruger du et på minutter på at sørge for at din støvsuger er i tip-top stand, vil du sikkert kunne bruge din støvsuger i lang tid fremover.  

Svag sugeevne?

Hvis din støvsuger har en nedsat sugeevne, så er der stor chance for at du kan fixe den med nyt tilbehør. En ny Electrolux SilentPerformer støvsuger pose og et nyt støvsugerfilter kan gøre en verden til forskel hvis de gamle dele er fyldte eller tilstoppet. Når din Electrolux SilentPerformer skal suge støv op skal den trække luft nede fra mundstykket, op gennem slanger og rør, igennem støvsugerposen og til sidst igennem filteret før det når ind til maskinen. Er nogle af disse dele stoppet eller fyldte med støv vil sugeevnen bliver svagere. Hvis din Electrolux SilentPerformer efterlader støv og ikke virker optimalt kan du med fordel tjekke og eventuelt skifte pose og filter! 

Hvis Electrolux SilentPerformer stadig ikke suger optimalt efter skift at både pose og filter, kan det være fordi at støvsugerrør, mundstykke eller slangen er tilstoppet. det kan være en støvbold der har sat sig fast et sted inde i udstyret og blokerer for suget. Mundstykket er nemt at rense, men du skal nok bruge noget lidt længere værktøj for at tjekke for blokager i både rør og slange. Det er ikke ofte at der sidder noget fast inde i hverken slange eller rør da der ikke for det meste ikke er noget som støvet kan sætte sig fast til. 

Kan du ikke få støvsuget alle steder og kroge?

Fejler sugeevnen ikke noget, men efterlader din Electrolux SilentPerformer stadig støv, så kan det være at du skal have kigget på mundstykket. et beskadiget eller beskidt mundstykke kan nemlig være grunden til at din støvsuger ikke får alt skidtet med. Det er en rigtig god ide at fjerne hår og ekstra støv fra dit mundstykke efter hver brug.

Har du svært ved at få støvsuget alle steder, er et nyt Electrolux SilentPerformer mundstykke også en sikker vinder! Et universal mundstykke kan klare rengøringen rigtigt fint i de fleste tilfælde, men vil du gerne bruge din støvsuger alle steder, så skal du nok have fat i et mere specialiseret støvsugerhovede. Få støvsuget bag radiatoren, giv sofaen en tur eller fjern hundehår fra gulvtæppet i gangen når du har det rette mundstykke til Electrolux SilentPerformer. 

Med regelmæssig vedligehold kan du beholde din Electrolux SilentPerformer i mange år endnu

Sørger du for at skifte støvsugerpose i tide samt rengøre sit mundstykke og give din støvsuger nyt filter, kan den holde i rigtig mange år! Ofte er grunden til en gammel slidt støvsuger at den ikke er blevet vedligeholdt hen over årene. Du kan nemt forlænge levetiden og så mange flere støvsugninger ud af din Electrolux SilentPerformer, hvis blot du sørger for at skifte delene i tide. udskiftning af Electrolux SilentPerformer tilbehør tager ikke forfærdelig lang tid og det skal faktisk ikke gøres forfærdelig ofte. Sørger du for bare at bruge lidt ekstra tid efter hver støvsugning på at rense maskinen og husker du at give den en ny pose når der er brug for det, kan du sikkert svinge din støvsuger mange år endnu. Electrolux SilentPerformer støvsuger tilbehør behøver heller ikke være dyrt, du kan sagtens finde billigt udstyr i høj kvalitet som nok skal sørge for at din støvsuger altid virker optimalt.