Mundstykker til Electrolux SilentPerformer Serien

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Nilfisk  (13)
 2. checkmark
  Miele (13)
 3. checkmark
  Bosch  (13)
 4. checkmark
  Electrolux (13)
 5. checkmark
  Bosch Serie 4 (12)
 6. checkmark
  Hoover (12)
 7. checkmark
  Kärcher Støvsugere (12)
 8. checkmark
  Bosch Serie 2 (12)
 9. checkmark
  Kärcher WD6 (12)
 10. checkmark
  Bosch Serie 6 (12)
 11. checkmark
  Siemens IQ300 (12)
 12. checkmark
  Siemens Synchropower (12)
 13. checkmark
  Miele C2 Serien (12)
 14. checkmark
  Miele C1 Serien (12)
 15. checkmark
  Nilfisk Buddy II (11)
 16. checkmark
  Numatic Henry / Hetty (11)
 17. checkmark
  Kärcher SE 4001 (9)
 18. checkmark
  Kärcher SE 4002 (9)
 19. checkmark
  Dyson V10 (1)
 20. checkmark
  Dyson V6 (1)
 21. checkmark
  Dyson V7 (1)
 22. checkmark
  Dyson V8 (1)
 23. checkmark
  Dyson V11 (1)
 24. checkmark
  Dyson V12Slim (1)
 25. checkmark
  Dyson V15 / V15s (1)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (6)
 2. checkmark
  Sort (5)
 3. checkmark
  Grå (1)
 4. checkmark
  Gennemsigtig (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Electrolux SilentPerformer mundstykker der gør grundigt rent

Din Electrolux SilentPerformer bliver sikkert brugt til et hav af forskellige opgaver derhjemme når du skal gøre rent, men du kan helt sikkert bruge din støvsuger endnu flere steder! Opgrader din Electrolux SilentPerformer med det helt rette mundstykke. Forskellige overflade og opgaver i hjemmet kan kræve forskellige mundstykker for at gøre rengøringen endnu nemmere. Har du et udvalg af forskellige mundstykker til Electrolux SilentPerformer vil du kunne bruge din støvsuger til at gøre alt rent. Kun fantasien sætter grænser for hvad og hvor du kan bruge din støvsuger så længe du har det rette støvsugerhoved siddende for enden af slangen. 

Mundstykker til alle gulve & overflader

Din Electrolux SilentPerformer er ikke meget værd hvis du ikke kan bruge den til alle slags gulve og overflader. De fleste støvsuger er standard udstyret med et klassisk universal mundstykke til hårde gulve og gulvtæpper. Dog kan det være at du også har andre steder du gerne vil give en tur med støvsugeren. Du skal kunne bruge din Electrolux SilentPerformer lige der hvor du gerne vil, og for at kunne støvsuge alt fra gardiner til møbler og gulve kan det være at du skal have fat i nogle forskellige mundstykker. Vil du gerne støvsuge dine parketgulve uden at skulle bekymre dig om ridser eller efterladt støv er et parketmundstykke svaret. Vil du derimod gerne give din velour sofa en tur med støvsugeren kan du overveje et børstemundstykke eller et fugemundstykke til at komme helt ned mellem sofahynderne. Du kan selvfølgelig tage langt de fleste opgaver med et Electrolux SilentPerformer universelt mundstykke. Men sørger du for at have det rigtige mundstykke siddende på din støvsuger vil rengøringen bliver nemmere, hurtigere og langt grundigere, 

Har du kæledyr? Lad det rette mundstykke klare rengøringen

Har du et kæledyr, så kender du sikkert til den besværlige støvsugning dag ind og dag ud for at fjerne hår alle steder fra. Du kan sikkert snildt bruge timer hver dag på at fnugrulle og støvsuge hår op på alt fra sofaen til gulvtæppet eller parketgulvene, heldigvis er der en langt hurtigere metode! Vælger du et specialiseret Electrolux SilentPerformer mundstykke til hundehår (og kattehår, selvfølgelig) får du nemmere bugt med alle de kæledyrs hår der er i dit hjem. Med et mundstykke specifikt til kæledyr får du en meget hurtigere og bedre støvsugning. Mundstykket er nemlig lavet til at opsamle alle hundehår og kattehår. Du kan nemt have både et rent hjem og kæledyr der fælder så længe du sørger for at udstyre din Electrolux SilentPerformer med det rette mundstykke

Kom i alle kroge og hjørner

Har du nogle gange svært ved at få støvsuget helt inde under sofaen eller måske i sprækken mellem vaskemaskinen og badeværelsesvæggen? Uanset hvor du har problemer med at få støvsuget, så kan et nyt Electrolux SilentPerformer mundstykke sikkert hjælpe på sagen! Det er ofte svært at få støvsuget alle steder i huset fordi din støvsuger er udstyret med for bredt et mundstykke. Det store mundstykke til Electrolux SilentPerformer er selvfølgelig at foretrække når du skal have støvsuget alle gulvene og tæpperne, men når det kommer til de små kroge eller små områder kan det være smart at få fingrene i et mere medgørligt mundstykke. 

Det tager ingen tid at skifte til det rette Electrolux SilentPerformer mundstykke

Electrolux SilentPerformer mundstykker er til for at din støvsugning kan blive endnu mere hurtig og effektiv, derfor er det også nemt at skifte støvsuger hovederne ud. Alt den tid du sparer ved at vælge det rigtige mundstykke bliver spildt hvis det er besværligt eller langsommeligt at skifte mundstykket. Heldigvis er et Electrolux SilentPerformer mundstykke rigtigt hurtigt at skifte. Du skal blot udskifte dit mundstykke ved at koble det af slangen og så montere det nye du gerne vil bruge. på få sekunder kan du omdanne din Electrolux SilentPerformerfra en gulvstøvsuger til at kunne støvsuge omme bag radiatoren eller måske på toppen af et højt vitrineskab. Du kan få gjort rent lige der hvor du vil på en nem og hurtig måde hvis du har det rette Electrolux SilentPerformer mundstykke til opgaven.