Støvsugerposer til Electrolux PowerForce Serien

Electrolux PowerForce støvsugerposer - Kvalitet til lave priser

Det kan være rigtig svært at finde den rette støvsugerpose til Electrolux PowerForce, heldigvis behøver du ikke altid skulle på skattejagt. Alle Electrolux støvsugere bruger nemlig samme type poser og hvis du skal være helt sikker på at finde en pose til din støvsuger, kan du vælge en hvor modellen står i navnet eller i beskrivelsen af produktet. Din Electrolux PowerForce støvsugerpose skal skiftes med jævne mellemrum alt efter hvor meget du støvsuger. Skal du have fat i en ny pose behøver du ikke skulle have den helt store tegnebog op af lommen. Du kan sagtens få billige Electrolux PowerForce støvsugerpose i god kvalitet, og med en høj kapacitet, som sørger for at du kan bruge din støvsuger langt tid fremadrettet.

Hvornår skal din PowerForce støvsugerpose skiftes?

Electrolux har gjort rigtigt nemt for dig at vide hvornår skal have fat i en ny Electrolux PowerForce støvsugerpose. I øverste højre hjørne finder du nemlig en lille indikator der fortæller om støvsugeren sugeevne. Sugeevnen bliver svækket markant når din pose er fyldt og det er derfor en god indikator for om støvsugerposen er fyldt eller ej. Feltet får en orangerød farve når det er tid til at skifte posen, og det fungerer som en lille fjeder så du kan se hvordan sugeevne gradvist bliver svækket mere og mere efter hver støvsugning og posen bliver fyldt. Det anbefales at du skifter din Electrolux PowerForce støvsugerpose så snart at feltet er rødligt for at bevare den gode sugeevne og for at være sikker på at du ikke skader din støvsuger. Indikatoren er en super god måde for dig at holde styr på din støvsugerpose, men nogle gange kan den også indikere andre fejl. Har du skiftet posen for nyligt eller er den bare slet ikke fyldt, kan indikatoren godt være rød alligevel. Den viser nemlig hvor god en sugeevne støvsugeren har og kan derfor også blive påvirket af andre ting. Er der blokade i mundstykke, slange eller rør kan det også ses på indikatoren, samt et overfyldt motorfilter. Du vil også se indikatoren blive rød hvis du fx støvsuger tæpper eller andre bløde genstande som Electrolux PowerForce kan suge sig helt fast på. Så Snart du hjerner støvsugeren herfra igen vil den røde farve dog forsvinde og du kan være sikker på at det ikke er posen den er gal med.

Sådan skifter du din støvsugerpose

Det er super nemt, og lynhurtigt, at skifte din Electrolux PowerForce støvsugerpose. Når det er tid til at sætte en ny pose i din støvsuger, skal du ikke sætte mere end et enkelt minut eller to af til opgaven. Du skal starte med at åbne dækslet til din støvsuger så du kan komme ind til posen. Husk altid at lukke støvsugerposen hvis der er muligheden for det. Der er oftest en lille pap eller plastik firkant som du kan skubbe ned så den lukker posen. Med en lukket pose skal du ikke bekymre dig om støvet flyver ud når du skal have posen ud af støvsugeren og over i skraldespanden. Når posen er lukket, skal den blot glides ud af den holder den sidder i, og så er den klar til at blive smidt ud. Det er vigtigt at du ikke genbruger dine støvsugerposer, heller ikke hvis du prøver at tømme dem. Posens vægge er nemlig propfyldte med støv som du ikke kan få ud, og den vil derfor aldrig blive som ny. Når den gamle pose er ude er du klar til at sætte en ny ind. Sørg for at sætte den i holderen på samme måde som den anden pose sad i før, og luk så dækslet. Din Electrolux PowerForce er nu klar til at støvsuge videre.