Moppeklude til Roborock S7 Serien

 • Moppeklude til Roborock S7

  Moppeklude til Roborock S7

 • Moppeklude til Roborock S7 Plus

  Moppeklude til Roborock S7 Plus

 • Moppeklude til Roborock S7 MaxV

  Moppeklude til Roborock S7 MaxV

 • Moppeklude til Roborock S7 MaxV Plus

  Moppeklude til Roborock S7 MaxV Plus

 • Moppeklude til Roborock S7 MaxV Ultra

  Moppeklude til Roborock S7 MaxV Ultra

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Roborock S7 / S7 Plus (30)
 2. checkmark
  Roborock S6 Pure (17)
 3. checkmark
  Roborock S6 MaxV (17)
 4. checkmark
  Roborock S6 / S60 (17)
 5. checkmark
  Roborock S5 Max (17)
 6. checkmark
  Roborock S5 / S50 (17)
 7. checkmark
  Roborock S7 MaxV Ultra (10)
 8. checkmark
  Roborock S7 Plus (10)
 9. checkmark
  Roborock S7 MaxV Plus (9)
 10. checkmark
  Roborock S7 MaxV (9)
 11. checkmark
  Roborock Q7 Max (6)
 12. checkmark
  Roborock Q7 Max Plus (6)
 13. checkmark
  Roborock E5 (2)
 14. checkmark
  Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop / Mop 2 (2)
 15. checkmark
  Roborock E4 (2)
 16. checkmark
  Roborock S8 Pro Ultra (2)
 17. checkmark
  Roborock S8 Plus (2)
 18. checkmark
  Roborock S8 (2)
 19. checkmark
  Roborock S8 MaxV Ultra (2)
 20. checkmark
  Roborock S8 Max Ultra (2)
Farve
 1. checkmark
  Blå (30)
 2. checkmark
  Hvid (21)
 3. checkmark
  Multifarvet (21)
 4. checkmark
  Sort / Hvid (18)
 5. checkmark
  Orange (17)
 6. checkmark
  Sort (2)
 7. checkmark
  F (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Moppeklude til Xiaomi Roborock S7 og S7+Bløde moppeklude til hele Roborock S7 Serien

Robotstøvsugere i S7 Serien vasker gulve endnu bedre end forgængeren. En ny teknologi i moppe-funktionen får maskinen til at udsende op til 3000 vibrationer i minuttet. Det skaber en skrubbeeffekt, når den kører hen over gulvene. Rengørings-robotterne har dermed lettere ved at fjerne de genstridige og indtørrede pletter. Producenten kalder det ‘Sonisk Mopping’. Hvor andre robotstøvsugere blot kører kluden henover gulvet, tager Roborock S7 Seriens robotstøvsugere den automatiske gulvvask til nye højder, og efterligner i højere grad den klassiske manuelle gulvvask, vi mennesker selv kan præstere.

Hvor tit skal du skifte moppeklud på din Roborock S7 Serie robot?

Gulvvask med en ren gulvklud giver det reneste gulv. Efter hver gulvvask bør du derfor vaske din klud. På et tidspunkt vil rengøringskluden blive slidt og trænge til en udskiftning. Den er nemlig en slid-del.

En slidt klud påvirker robotstøvsugerens rengøringsevne. Tjek derfor løbende moppekludens stand, og sørg for at udskifte den jævnligt. Vi anbefaler, at man udskifter en moppen efter 3-6 måneder, eller efter behov.

Roborock S7 Serien af robotstøvsugere kan både støvsuge og vaske dine gulve. Den intelligente rengøringsassistent skifter endda selv mellem de to rengørings-funktioner, så du ikke skal være bekymret for at robotstøvsugeren vasker dine gulvtæpper. Robotstøvsugeren kan løfte moppen, så den kan klare både støvsugningen og gulvvasken på samme tid.

Sådan skifter du moppekluden på din Roborock S7 Serie model

Producenten har designet deres Roborock S7 Serie robotstøvsugere, så du hurtigt kan skifte moppekluden. Det er super nemt, og tager ikke lang tid.

Kluden er monteret på din robotstøvsugers vandbeholder. Den sidder fast ved hjælp af en skinne og velcro. Når du sætter en ny moppeklud på din robotstøvsuger, skal du derfor først have afmonteret vandbeholderen. Det gør processen meget nemmere. Skub nu kluden på plads i skinnen og fastgør kluden velcro-overfladen på vandbeholderen. Når du har sat vandbeholderen på plads i robotstøvsugeren, er den klar til at rengøre dine gulve igen. 

Fjern alt skidt og snavs op med moppehoveder i mikrofiber

Når en robotstøvsuger kører henover dine gulve, kan den potentielt efterlade mikroskopiske støvpartikler bag sig. Vil du gerne være sikker på, at din robotstøvsuger har fået det hele med, skal du bare sætte den til at vaske gulvet.

De smarte mikrofiber moppeklude opsamler alt støv, og giver dermed den mest grundige rengøring, som en robotstøvsuger kan præstere. Den fjerner skidt og snavs ved hjælp af vibrationsfunktionen, og efterlader et rengøringsresultat helt i top. Mikrofiberne fanger alt støv og dit gulv bliver skinnende rent.

Modellerne i Roborock S7 Serien helt identiske robotstøvsugere. Forskellen mellem de to, ligger i Basen. Plus-modellen kommer med en selvtømmende funktion, takket være den smarte Clean Base, mens den anden model blot kommer med en oplader-base. De to modeller er derudover helt ens. Det vil sige, at de også bruger samme moppeklude. Når du bestiller moppeklude til S7 Serien her på siden, kan du derfor være helt sikker på, at den også passer til netop din model.