Moppeklude til Roborock S7

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Roborock S7 / S7 Plus (11)
 2. checkmark
  Roborock S6 Pure (6)
 3. checkmark
  Roborock S6 MaxV (6)
 4. checkmark
  Roborock S6 / S60 (6)
 5. checkmark
  Roborock S5 Max (6)
 6. checkmark
  Roborock S5 / S50 (6)
 7. checkmark
  Roborock E4 (2)
 8. checkmark
  Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop / Mop 2 (2)
 9. checkmark
  Roborock E5 (2)
 10. checkmark
  Roborock S8 Pro Ultra (2)
 11. checkmark
  Roborock S8 Plus (2)
 12. checkmark
  Roborock S8 (2)
 13. checkmark
  Roborock S8 MaxV Ultra (2)
 14. checkmark
  Roborock S8 Max Ultra (2)
 15. checkmark
  Roborock S7 Plus (1)
Farve
 1. checkmark
  Blå (11)
 2. checkmark
  Sort / Hvid (7)
 3. checkmark
  Hvid (6)
 4. checkmark
  Multifarvet (6)
 5. checkmark
  Orange (6)
 6. checkmark
  Sort (2)
 7. checkmark
  F (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Rene gulve med bløde mikrofiber moppeklude til Roborock S7

En Roborock S7 er super smart og bliver ret hurtigt din bedste rengørings-ven, fordi den både støvsuger og vasker dit gulv, og med sin smarte moppe-funktion gør den gulvet flot og rent, så du får en knivskarp rengøring i hele hjemmet.

Roborock S7 er en maskine, der er designet til at gøre rengøringen nem og enkel for dig, så du kan smide dig tilbage i sofaen og slappe af eller lave andre praktiske opgaver imens. 

Dog skal man ikke tro, at maskinen klarer rengøringen i flere måneder, uden man selv rører en finger. Af og til skal en Roborock S7 også have en kærlig hånd med på vejen ved at blive vedligeholdt. For med tiden trænger for eksempel moppekluden til at blive rengjort eller at blive udskiftet med en ny Roborock S7 moppeklud.

Hvor ofte skal man skifte moppe på Roborock S7?

For eksempel er Roborock S7 moppekluden en dele, der med tiden kan blive slidt. Hver gulvvask og vask i vaskemaskinen gør den slidt og stiv, samt mindre effektiv når den så bruges igen.

Derfor er det vigtigt, at man med jævne mellemrum skifter til en ny, frisk og blød moppeklud til Roborock S7. Kluden er desuden lavet af mikrofiber, der giver en bedre absorberingsevne og rengører gulvet meget bedre end en gammel og slidt klud.

Men en god tommelfingerregel er blot, at den skal vaskes i vaskemaskinen efter brug, og skal udskiftes efter behov eller tydelige spor af slitage.

Hav en ekstra klud liggende - praktiske pakker med flere moppeklude

Hvis du efter en gulvrengøring kan se, at Roborock S7 moppekluden ikke gør gulvvasken grundig nok, og du gerne vil skifte til en ny og ordentlig moppe, kan det være rart at have flere liggende i skabet.

Derfor er det super smart, at moppeklude til Roborock S7 kommer i forskellige pakkestørrelser, alt efter hvor mange man lige står og mangler. Det sparer dig dermed for en masse tid, frem for at du køber dem separat, og så undgår du at løbe tør midt under en gulvrengøring.