Mopper til Roborock S7 MaxV Plus

Skift til friske nye mopper til Roborock S7 MaxV Plus for et renere gulv

Skal dine gulve være helt rene, skal dine moppeklude også være det. Beskidte klude leverer ikke den bedst mulige rengøring. Hold derfor øje med deres stand, og sørg for at de er rene og i god stand. Her har du de helt rigtige mopper til Roborock S7 MaxV Plus fremstillet i blød mikrofiber stof. De er vaskbare og kan smides i vaskemaskinen, på samme måde som dine øvrige klude og viskestykker.

Kludene skal helst vaskes efter hver gulvvask. De hæfter sig til bunden af din robot ved hjælp af velcro. Det gør det super hurtigt og nemt at skifte dem.

Med tiden vil kludene blive stive, og det kan påvirke rengøringskvaliteten. Det er derfor en rigtig god idé at have ekstra moppeklude liggende. På den måde kan man skifte mellem kludene, når den ene til vask, eller udskifte en klud helt, når den skal på pension.

På grund af de mange fordele ved at købe flere på én gang, har vi valgt at lave pakker med flere klude. Jo flere du køber, jo flere penge sparer du - og jo mere tid sparer du, ved at have en ekstra klud liggende og klar.