MacBook Pro Sleeves

  • MacBook Pro 13" Sleeves

    MacBook Pro 13" Sleeves

  • MacBook Pro 15" Sleeves

    MacBook Pro 15" Sleeves

  • MacBook Pro 16" Sleeves

    MacBook Pro 16" Sleeves

1 til 12 af 29

 pr. side

1 til 12 af 29

 pr. side

Sleeves til MacBook Progammel

Hvis du ejer en af "de gamle" MacBook Pros i enten 13" eller 15", så finder du her på evermart.dk en lang række af forskellige sleeves til din "gamle" MacBook Pro. Der er mange, der er stoppet med at udbyde sleeves til den "gamle" MacBook Pro, og det er en skam, for mange af de "gamle" MacBook Pros fungerer stadig fantastisk i dag. Heldigvis så har vi her på evermart.dk som sagt stadig et stort udvalg af sleeves, der passer til din MacBook Pro.

Hvilket materiale skal mit sleeve være i?

fed

I og med, at vores sortiment er så bredt, så kan det være svært at finde det perfekte sleeve. Og noget, der især spiller en stor rolle, når man skal vælge sit sleeve til sin MacBook Pro, er materialet, sleevet er lavet af. Hvis du søger et sleeve, der skal se utroligt lækkert og dyrt ud, så er læder en god løsning. Især vores udvalg af læder sleeves er utrolig stort, så her kan du være sikker på at finde et sleeve, der både beskytter din MacBook Pro, men også et sleeve, som ser utroligt godt ud.

Vi har også filt- og uldsleeves, som ser utroligt lækre ud, og som er lidt blødere og derved beskytter din MacBook Pro bedre. Det skal selvfølgelig siges, at alle sleeves beskytter din MacBook Pro utroligt godt, men nogle beskytter selvfølgelig lidt bedre end andre.

Vores neopren- og nylonsleeves giver dig den største beskyttelse, da disse materialer er utroligt bløde. I visse af disse sleeves til din MacBook Pro bliver der brugt lynlås som lukning, så du kan være sikker på, at din MacBook Pro ikke falder ud af sleevet. Kig i vores katalog og find et sleeve, der passer til dig og din MacBook Pro.