MacBook Sleeves

sleeve

Sleeves til ALLE MacBooks!

Om du har en MacBook Pro 13" Ultimo 2016, den standarde MacBook, en MacBook Air 11" eller en hvilken som helst anden MacBook, så kan du være sikker på, at vi har sleeves, der passer til netop din MacBook. Med et sleeve giver du din MacBook beskyttelse fra skrammer og slag udefra, når du transporterer din MacBook med dig rundt omkring. Udover beskyttelsen, som du får ved et sleeve, så kan du også sætte et personligt præg på din MacBook med et personligt valgt sleeve. Og der er heldigvis mange forskellige materialer, designs, farver og mønstre du kan vælge i mellem, for netop at vælge det sleeve, som passer til dig og din MacBook.

Hvilket materiale skal mit sleeve være lavet af?

Når man skal vælge sit sleeve til sin MacBook, så er valget af materiale selvfølgelig noget af det vigtigste. Vores MacBook-sleeves er enten lavet af læder, uld, filt, neopren eller en sammensætning af flere af disse materialer. Hvis du gerne vil have et lækkert og stilet sleeve, som passer perfekt til din MacBook, så er et lædersleeve en god løsning, da der på vores lædersleeves selvfølgelig er stort fokus på udseende. Du skal dog ikke bekymre dig om, om vores lædersleeves ikke beskytter din MacBook, for det gør de.

Det samme gælder for vores ult og filt sleeves. Her er der altså virkelig sat alt ind for at få sleevesne til at se utrolig godt ud. Og det bløde filt- og uldmateriale giver selvfølgelig din MacBook endnu bedre beskyttelse, da det tager godt imod slagene.

Hvis du virkelig søger den bedste beskyttelse til din MacBook, så er nylon eller neopren de bedste materiale på den front. På disse sleeves er der ikke nært så stort fokus på udseende og design, men mere på det praktiske og beskyttelsesmæssige. Du kan være sikker på, at med et sleeve til din MacBook af nylon eller neopren at få den bedste beskyttelse til din MacBook.

fizzHvorfor skal jeg overhovedet have et sleeve?

Mange stiller sig selv det spørsgmål, da et sleeve til din MacBook egentlig bare gør det mere besværligt, når du skal fragte din MacBook. Dét er selvfølgelig også rigtigt, men den tid det tager at skulle putte din MacBook i et sleeve, før du putter den i tasken er virkelig det hele værd. At opbevare din MacBook i din taske uden sleeve gør risikoen for skrammer og skader på din MacBook meget større - især hvis din taske ikke har et ordentligt rum til bærbare.

Desuden er et sleeve til din MacBook også smart, fordi der i adskillige af vores sleeves er plads til ekstra papirer eller lignende, og på den måde kan du altså nemmere holde styr på dine ting.

I den lange ende vil et sleeve til din MacBook helt klart kunne betale sig, og vi anbefaler derfor på det kraftigste, at du anskaffer dig et. Så tag et kig i vores bredde sortiment af sleeves, og find sleevet, der passer til netop dig og din MacBook!